Fans zullen dol zijn op de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus

Hublot was het eerste luxe horlogemerk dat in 2006 in voetbal investeerde en sindsdien nauw samenwerkte met FIFA™ als hun officiële tijdwaarnemer, en maakte de officiële horloges van het WK en de EURO kampioenschappen. Het merk werkt ook samen met enkele van's werelds meest prestigieuze clubs, waaronder Juventus, Chelsea of Benfica. Dit jaar viert Hublot de zesde verjaardag van hun samenwerking met Juventus Football Club en ter ere daarvan hebben ze een nieuw horloge in beperkte oplage uitgebracht: de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus.

De Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus wordt geproduceerd in een korte oplage van slechts 200 stuks en elk horloge wordt geleverd met een speciale kit, compleet met een Juventus-shirt gesigneerd door een van de sterren van het team. Dit horloge is uitgerust met het indrukwekkende HUB1143 zelfopwindende chronograafuurwerk en heeft een sportief ontwerp.

Het horloge heeft een gepolijste satijnen zwarte keramische kast en bezel met een zwarte keramische basis. Het symbool van de regerende Italiaanse kampioenen is te vinden op de achterkant van het horloge en ook op de wijzerplaat. De band is afgewerkt in zwart alligatorleer en gestikt op wit rubber, speciaal ontworpen om het algehele Juventus-geïnspireerde thema van het horloge compleet te maken.

De Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus heeft een gepolijste satijnen zwarte keramische kast en bezel, met een zwarte keramische basis, en het logo van Juventus op de achterkant van het horloge en op de wijzerplaat. Het horloge wordt aangedreven door het HUB1143 zelfopwindende chronograafuurwerk met een gangreserve van 42 uur. De wijzerplaat heeft twee subdials, een voor de 30-minuten teller en de andere voor de 12-uurs teller, en een datumaanduiding op 6 uur. De zwarte alligatorleren band met witte stiksels is bevestigd aan een zwarte PVD-coated stalen vouwsluiting. Het horloge heeft een waterbestendigheid van 50 meter.

Het horloge zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de Hublot-boetiek in Turijn, de thuisbasis van Juventus Football Club, en zal ook worden verkocht in geselecteerde Hublot-boetieks over de hele wereld. De prijs van het horloge is ongeveer €15.800. Dit is niet de eerste keer dat Hublot een horloge heeft uitgebracht ter ere van Juventus, maar het is zeker een welkome toevoeging aan de collectie van Juventus-fans en horlogeliefhebbers.

De Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus heeft een diameter van 45 mm en is waterbestendig tot 50 meter. Het uurwerk heeft 59 juwelen en een gangreserve van 42 uur. De zwarte wijzerplaat heeft twee subdials, een voor de seconden en een voor de chronograaffuncties, en is voorzien van witte indexen en wijzers met lichtgevende coating. Het logo van Juventus is te vinden op de 3 uur positie en de kast is afgewerkt met een zwarte rubberen band. De set wordt geleverd in een speciale box met een gesigneerd Juventus-shirt. Het horloge kost ongeveer €13.000.

  • Model: Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus
  • Uurwerk: HUB1143 zelfopwindende chronograafuurwerk, geproduceerd in eigen huis door Hublot, 59 juwelen, frequentie van 28.800 A / h (4 Hz), gangreserve van 42 uur.
  • Functies: uren, minuten, kleine seconden, datum, chronograaf.
  • Kast: gepolijste en satijnen zwarte keramische kast met diameter van 45 mm, waterbestendigheid tot 50 meter.
  • Wijzerplaat: matwit met satijnen afwerking, zwarte wijzers en indexen, Juventus-logo op de 3 uur positie.
  • Bezel: gepolijst en satijnzwart keramisch, zwarte basis met 6 H-vormige titanium schroeven.
  • Band: zwarte alligatorriem met witte stiksels op wit rubber, vouwsluiting van gepolijst en satijnzwart keramisch.
  • Limited edition: 200 stuks.
  • Prijs: ongeveer € 15.000.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...