Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Fans zullen dol zijn op de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus

Fans zullen dol zijn op de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus

Hublot was het eerste luxe horlogemerk dat in 2006 in voetbal investeerde, sindsdien nauw samenwerkte met FIFA™ als hun officiële tijdwaarnemer, en maakte de officiële horloges van het WK en de EURO kampioenschappen. Ze werken ook samen met enkele van's werelds meest prestigieuze clubs, waaronder Juventus, Chelsea of Benfica, en vandaag kunnen we onze ogen smullen van een nieuw uurwerk met voetbalthema.

Dit jaar viert Hublot de zesde verjaardag van hun samenwerking met Juventus Football Club, de beste Italiaanse club en de op een na beste Europese club in de 20e eeuw. Ze hebben een nieuw, zwart-wit horloge in beperkte oplage uitgebracht in de vorm van de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus.

Aangezien we het hier over een limited edition hebben, moet je weten dat de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus zal worden geproduceerd in een korte oplage van slechts 200 stuks, elk verkocht met een speciale kit, compleet met een Juventus-shirt gesigneerd door een van de sterren van het team. Qua vermogen wordt dit horloge geleverd met het indrukwekkende HUB1143 zelfopwindende chronograafuurwerk, maar het sportieve ontwerp krijgt alle eer.

Met een gepolijste satijnen zwarte keramische kast en bezel, met een zwarte keramische basis, evenals het symbool van de regerende Italiaanse kampioenen - op de achterkant van het horloge en ook op de wijzerplaat - zal dit stuk voetbalfans gek maken.

Houd er rekening mee dat de band, afgewerkt in zwart alligatorleer en gestikt op wit rubber, speciaal is ontworpen om het algehele Juventus-geïnspireerde thema van het horloge compleet te maken.


Fans zullen dol zijn op de Hublot Classic Fusion Chronograph Juventus