Racing Vibes - de speciale editie van TAG Heuer Monaco Gulf 2018

TAG Heuer heeft tijdens de Autosalon van Genève aangekondigd dat het een nieuwe samenwerking is aangegaan met Gulf Oil International, een legendarische sponsor in de motorsportwereld. Dit heeft geresulteerd in het eerste uurwerk dat voortkomt uit deze nieuwe samenwerking, namelijk de TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition.

Dit horloge is geïnspireerd door de auto-industrie en doet denken aan de iconische film 'Le Mans' uit 1971, waarin Steve McQueen de Heuer Monaco Calibre 11 Ref. 1133B droeg tijdens het racen met de Porsche 917K. Het Golfkleurige horloge van TAG Heuer is bedoeld om ons te herinneren aan deze beroemde film en eert daarbij ook een van de grootste spelers in de auto-industrie.

De TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition heeft een 39 mm 3-delige stalen kast met saffierglas, rechthoekige duwers en slankere nokken. Het uurwerk is hetzelfde als dat van de Heuer Monaco Calibre 11 Ref. 1133B en de wijzerplaat heeft een donkerblauwe sunray afwerking met witte subtellers en twee contrasterende strepen. De blauwe geperforeerde leren band met oranje stiksels past perfect bij het algemene thema van het horloge.

De TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition heeft een 39 mm 3-delige stalen kast met saffierglas, rechthoekige duwers en slankere nokken. Het uurwerk is hetzelfde als dat van de Heuer Monaco Calibre 11 Ref. 1133B en de wijzerplaat heeft een donkerblauwe sunray afwerking met witte subtellers en twee contrasterende strepen in de iconische Gulf-kleuren blauw en oranje. De blauwe geperforeerde leren band met oranje stiksels past perfect bij het algemene thema van het horloge. Het horloge wordt geleverd in een speciale geschenkdoos met Gulf-kleuren en een boekje over de geschiedenis van de samenwerking tussen TAG Heuer en Gulf Oil International.

De TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition is een uniek en opvallend horloge dat een eerbetoon brengt aan de auto-industrie en de legendarische sponsor Gulf Oil International.

De TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition is beperkt tot slechts 4.000 stuks en wordt geleverd in een speciale geschenkdoos met Gulf-kleuren en een boekje dat de geschiedenis van de samenwerking tussen TAG Heuer en Gulf Oil International beschrijft. Het horloge heeft dezelfde kast, uurwerk en wijzerplaat als de Heuer Monaco Calibre 11 Ref. 1133B, maar met een ander kleurenthema dat is geïnspireerd op de legendarische Gulf Racing-auto's met hun blauwe en oranje strepen.

De TAG Heuer Monaco Gulf 2018 Special Edition is een eerbetoon aan de samenwerking tussen TAG Heuer en Gulf Oil International, die zich uitstrekt over vele jaren en talloze raceteams. Het horloge vertegenwoordigt de beste aspecten van beide werelden, namelijk de wereld van film en de wereld van de horloge-industrie.

Het horloge heeft een verkoopprijs van ongeveer €6.000 en zal beschikbaar zijn bij geselecteerde retailers en op de website van TAG Heuer. De Monaco Gulf 2018 Special Edition is een must-have voor zowel autoliefhebbers als horlogeliefhebbers, en is een geweldige aanvulling op elke collectie.

  • 39 mm 3-delige stalen kast met saffierglas
  • Rechthoekige duwers en slankere nokken
  • Donkerblauwe sunray wijzerplaat met witte subtellers en twee contrasterende strepen in blauw en oranje
  • Automatisch uurwerk (Calibre 11) met 59 juwelen
  • Frequentie van 28.800 trillingen per uur (4 Hz)
  • Gangreserve van 40 uur
  • Waterdicht tot 100 meter
  • Blauwe geperforeerde leren band met oranje stiksels
  • Beperkt tot 4.000 stuks wereldwijd
  • Wordt geleverd in een speciale geschenkdoos met Gulf-kleuren en een boekje over de geschiedenis van de samenwerking tussen TAG Heuer en Gulf Oil International.

 

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...