Bulgari's nieuwe High Jewerly Collection heet Festa

Bulgari's nieuwe hoge sieradencollectie verovert de wereld stormenderhand met meer dan 100 statement-stukken en high-end horloges, elk speciaal ontworpen om glitter en glamour uit de oude wereld te vieren en de kunst van puur geluk van enkele van de meest iconische feesten van Italië, zoals het legendarische carnaval van Venetië of de historische Regatta.

Deze spectaculaire collectie, genaamd Festa, heeft tot doel de unieke houding en de speciale Italiaanse stijl uit te drukken die door de eeuwen heen van de ene generatie op de andere werd overgedragen. De collectie heeft drie verschillende inspiraties, genaamd Festa Italiana, Festa dell'Infanzia en Festa Delle Principesse, en de resultaten zijn absoluut verbluffend. Het zou moeilijk en mogelijk overweldigend zijn om over elk stuk van deze collectie te praten, hoewel we er een paar zullen noemen. De Festa Delle principesse ketting is geïnspireerd op prinses Paolina Borghese Bonaparte, die beroemd was om haar gevoel voor mode en haar talrijke liefdesaffaires.

Degenen onder jullie die nieuwsgierig zijn naar de geschiedenis zullen zich herinneren dat haar broer, de grote Napoleon Bonaparte, haar een prachtige Tiara schonk voor haar huwelijk, dat wordt gevierd door dit moderne Bulgari-meesterwerk. Een andere prachtige ketting uit deze collectie is opgedragen aan Margherita di Savoia, de koningin van de mode in de 19e eeuw, een prachtig stuk dat wordt verfraaid met edelstenen zoals saffieren, zuidzeeparels, smaragdgroene kralen en diamanten. Deze ketting lijkt voor sommige mensen misschien een beetje te veel, maar de glitter kan gemakkelijk worden afgezwakt als hij zou worden gecombineerd met een eenvoudige, maar toch super chique kruisarmband. Aan de andere kant is de opvallende Festa dell'infanzia-ketting verkrijgbaar in roségoud met 25 geelgroene chalcedonieën, 38 diamanten en pavé gezette diamanten.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...