Montage Los Cabos kondigt Mirazur Culinary Residence aan

Montage Los Cabos begint het nieuwe jaar met een culinaire knal, want het resort kondigt de lancering aan van zijn nieuwste chef-residentie, genaamd Mirazur Beyond Borders. Chef-kok Mauro Colagreco en zijn team van het bekroonde restaurant Mirazur zullen de keuken van het Mexicaanse resort overnemen voor 10 dagen om een meeslepende gastronomische ervaring te creëren. Het gerenommeerde restaurant, gelegen in de Franse stad Menton aan de Cote d'Azur, ontving in 2019 de felbegeerde titel van Beste Restaurant ter Wereld en ontving een derde Michelin-ster.

De Mirazur Beyond Borders-ervaring zal plaatsvinden in het Mezcal-restaurant van Montage Los Cabos. Het degustatiemenu zal een product zijn van de omgeving en een viering van de natuur, met de meeste ingrediënten die lokaal op het schiereiland Baja worden geproduceerd. Het culinaire team zal zich laten inspireren door de Mexicaanse keuken en de lokale cultuur, terwijl ze zich voorbereiden op de heropening van Mirazur.

Chef-kok Colagreco'sfocus op lokale ingrediënten bevordert ook de focus op duurzaam dineren van zijn restaurant en het Montage Los Cabos resort. Een toegewijde wetenschappelijke tuinman zal onder het Mirazur-team zijn om milieubewuste tuinierexpertise te delen en nieuwe milieuvriendelijke vaardigheden en technieken te leren van lokale producenten en boeren.

Naast lokaal geteelde en duurzaam gekweekte ingrediënten, zullen Mirazur Beyond Borders culinaire ervaringen een selectie gepaarde wijnen uit Mexico, Californië en Frankrijk bevatten, waardoor fijnproevers de kans krijgen om minder bekende labels en producenten uit te proberen.

De residentie bij Montage Los Cabos is niet alleen een unieke en fijne eetervaring, maar ook een kans voor chef-kok Colagreco en zijn team om zich onder te dompelen in de lokale cultuur en de Mexicaanse bodem, land en natuurlijke omgeving beter te begrijpen. Mirazur Beyond Borders loopt van 9 tot 18 februari 2022 bij Montage Los Cabos en is inclusief twee overnachtingen en een diner voor twee personen voor €2.500 dollar. Managing director van Montage Los Cabos, Marco Ortlam, is verheugd om chef-kok Mauro een culinair thuis te bieden bij het resort en kijkt ernaar uit om zijn creaties en voedselfilosofie met gasten te delen. Chef-kok Mauro staat bekend om het meenemen van diners op zintuiglijke reizen en deze onvergetelijke culinaire ervaring zal hier geen uitzondering op zijn.

Montage Los Cabos is een luxueus resort in Mexico dat altijd op zoek is naar nieuwe manieren om zijn gasten te verrassen en te betoveren. Deze keer pakken ze uit met een culinaire ervaring van wereldklasse. De gerenommeerde chef-kok Mauro Colagreco en zijn team uit het beroemde Franse restaurant Mirazur komen voor 10 dagen naar het resort om de keuken over te nemen en hun gasten een meeslepende gastronomische ervaring te bieden. Het evenement, genaamd Mirazur Beyond Borders, zal plaatsvinden in het Mezcal-restaurant van het resort.

Colagreco en zijn team zullen de kans krijgen om zich onder te dompelen in de lokale Mexicaanse cultuur en de rijke smaken van Mexico te ontdekken voorafgaand aan de heropening van Mirazur. Het menu van de degustatiemenu'szal geïnspireerd zijn op de lokale ingrediënten die op het schiereiland Baja worden geproduceerd. De focus op lokale ingrediënten is in lijn met de duurzame filosofie van het resort en het restaurant.

Het Mirazur-team zal tijdens hun verblijf bijgestaan worden door een toegewijde wetenschappelijke tuinman die milieubewuste tuinierexpertise zal delen en nieuwe milieuvriendelijke vaardigheden en technieken zal leren van lokale producenten en boeren. Naast lokale ingrediënten zullen de culinaire ervaringen ook een selectie van gepaarde wijnen uit Mexico, Californië en Frankrijk bevatten, waardoor fijnproevers de kans krijgen om minder bekende labels en producenten te ontdekken.

Montage Los Cabos biedt ook tal van andere faciliteiten en activiteiten voor zijn gasten. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, een fitnesscentrum en een spa waar gasten kunnen ontspannen en genieten van luxe behandelingen. Er zijn ook tal van outdoor activiteiten, zoals golfen, paardrijden, snorkelen en sportvissen, beschikbaar voor de avontuurlijke gasten.

De kamers en suites van het resort zijn ingericht met stijlvolle meubels en zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, een minibar en gratis Wi-Fi. Het uitzicht vanuit de kamers is adembenemend en biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Montage Los Cabos biedt ook een scala aan eetgelegenheden voor zijn gasten. Naast het Mezcal-restaurant waar de Mirazur Beyond Borders-ervaring zal plaatsvinden, zijn er nog andere restaurants waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Zo is er Marea, een mediterraan restaurant, en het authentieke Mexicaanse restaurant, La Playa. Voor cocktails en hapjes kunnen gasten terecht bij de Mezcal Bar en de Sunset Lounge, die allebei een prachtig uitzicht op de oceaan bieden.

Tijdens zijn residentie bij Montage Los Cabos zal chef-kok Mauro Colagreco van Mirazur niet alleen een meeslepende culinaire ervaring creëren, maar ook de lokale cultuur en het milieu omarmen. Hij zal samenwerken met een toegewijde wetenschappelijke tuinman die milieuvriendelijke vaardigheden en technieken zal delen die hij heeft geleerd van lokale producenten en boeren. De focus op lokaal geteelde en duurzaam gekweekte ingrediënten bevordert ook de duurzame eetervaring van zowel het restaurant als het resort.

De culinaire ervaring van Mirazur Beyond Borders wordt gehouden in het Mezcal-restaurant van Montage Los Cabos en biedt een selectie van lokaal geproduceerde ingrediënten, waaronder die van het schiereiland Baja, evenals gepaarde wijnen uit Mexico, Californië en Frankrijk. Het degustatiemenu van chef-kok Colagreco zal een viering zijn van de natuur, met de meeste ingrediënten die lokaal worden geproduceerd. Tijdens zijn verblijf zal Colagreco en zijn team de historische keuken van Mexico bestuderen en inspiratie putten uit Frankrijk voorafgaand aan de heropening van Mirazur.

De Mirazur Beyond Borders-ervaring biedt een onvergetelijke culinaire reis voor fijnproevers en zal plaatsvinden van 9 tot 18 februari 2022 bij Montage Los Cabos. De prijs voor de culinaire ervaring, inclusief twee nachten verblijf en diner voor twee, begint vanaf €2.500 dollar. De managing director van Montage Los Cabos, Marco Ortlam, kijkt er naar uit om deze onvergetelijke culinaire ervaring te organiseren en de creaties en voedselfilosofie van chef-kok Mauro Colagreco te delen met de gasten van het resort.

Hieronder vind je een overzicht van de bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten die je kunt vinden in het resort:

Restaurants:

  • Mezcal: Een prachtig ontworpen restaurant met uitzicht op de oceaan, gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken met een moderne twist.
  • Marea: Een visrestaurant met een menu samengesteld uit verse zeevruchten die dagelijks worden gevangen in de wateren rondom het resort.
  • Paletas: Een ijsjeswinkel met heerlijke smaken, gemaakt van lokale ingrediënten en met de hand bereid.
  • 24-uurs roomservice: Geniet van het gemak van het bestellen van roomservice op elk moment van de dag of nacht.


Bars:

  • Mezcal Bar: De perfecte plek om te genieten van een cocktail met uitzicht op de oceaan.
  • Beach Club: Een strandbar die cocktails en lichte snacks serveert terwijl je ontspant in een lounge stoel op het strand.
  • Pool Bar: Een bar bij het zwembad waar je terecht kunt voor heerlijke drankjes en hapjes terwijl je geniet van het uitzicht op de oceaan.

 

Faciliteiten:

  • Spa Montage: Een ontspannende spa met een breed scala aan behandelingen en diensten, van massages en gezichtsbehandelingen tot yogalessen en hydrotherapie.
  • Fitnesscentrum: Een volledig uitgerust fitnesscentrum met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur, evenals personal training sessies en groepslessen.
  • Zwembaden: Een hoofdzwembad en twee aparte zwembaden, elk met een eigen sfeer en uitzicht op de oceaan.
  • Strand: Een privéstrand met kristalhelder water en wit zand, perfect om te ontspannen en te genieten van de zon.
  • Kinderclub: Een speciale ruimte voor kinderen van 5 tot 12 jaar, met een speeltuin, zwembad en leuke activiteiten onder begeleiding van professionele kinderopvang.


Activiteiten:

  • Golf: Geniet van een rondje golf op de nabijgelegen Quivira Golf Club, met uitzicht op de oceaan en ontworpen door golflegende Jack Nicklaus.
  • Watersporten: Er zijn tal van watersportactiviteiten beschikbaar, zoals snorkelen, paddleboarden en kajakken, allemaal te boeken bij de activiteitencentrum van het resort.
  • Excursies: Verken de prachtige omgeving met excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het nabijgelegen kustdorp Cabo San Lucas of de ongerepte woestijnlandschappen van Baja California.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...