Live Aqua Cancun is de ultieme verwennerij aan de strip

Live Aqua Cancun is een unieke R&R-bestemming, gelegen aan de hoofdstrip van Cancún. Het resort heeft een adembenemend exterieur, een fris interieur en een prachtig tropisch landschap rondom het hele terrein. Met 371 ruime kamers en suites die allemaal prachtig zijn ingericht met een minimalistisch thema, zal het resort indruk op u maken zodra u hier aankomt.

Maar het resort heeft nog veel meer te bieden dan alleen luxe accommodaties. Met 8 betoverende overloopzwembaden op het terrein, gericht op uw lounge-ervaring, kunt u zich ontspannen en genieten van de prachtige omgeving en geweldig personeel. De luxe spa van het resort combineert Maya- en Aziatische tradities om uw bezoek hier bijna hypnotiserend te maken.

Als het gaat om eten en drinken, biedt Live Aqua Cancun een brede selectie dranken in de indrukwekkende wijn- en mescal-bar, samen met uitgebreide menu'sgemaakt door beroemde chef-koks in een van de drie restaurants van het resort. Bij zonsondergang zullen de betoverende zwembadverlichting en het geluid van beukende golven ervoor zorgen dat iedereen zich onsterfelijk voelt, en de nacht zal eeuwig lijken te duren wanneer je geniet van een ongeëvenaarde eet-ervaring direct aan het water.

Het resort is ontworpen om ongelooflijke diensten, ontspanning en een algemeen gevoel van verwennerij te bieden. Gasten kunnen ook genieten van een fitnesscentrum, verschillende activiteiten en excursies, en evenementenfaciliteiten voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Kortom, Live Aqua Cancun biedt de ultieme verwennerij voor een ontspannen en luxueuze vakantie aan de prachtige strip van Cancún.

Naast de genoemde faciliteiten, biedt Live Aqua Cancun nog een aantal andere opmerkelijke diensten en voorzieningen. Zo beschikt het resort over een eigen kunstgalerie met werken van lokale en internationale kunstenaars. Gasten kunnen genieten van een rondleiding door de galerie en zelfs enkele kunstwerken kopen om mee naar huis te nemen.

Voor degenen die willen trouwen op deze idyllische locatie, biedt Live Aqua Cancun een onvergetelijke trouwervaring aan het strand. Het ervaren team van het resort kan helpen bij het plannen en organiseren van elke detail van uw speciale dag, inclusief bloemendecoraties, muziek en eten en drinken.

Live Aqua Cancun heeft ook een programma voor duurzaam toerisme en streeft naar een minimale impact op het milieu. Het resort maakt gebruik van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten, en biedt verschillende opties om water en energie te besparen.

Het resort ligt op een steenworp afstand van de beroemde winkels en nachtclubs van Cancún, maar biedt toch een oase van rust en ontspanning voor gasten die willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Gasten kunnen ook genieten van verschillende watersporten en activiteiten op het nabijgelegen strand.

Live Aqua Cancun is een onvergetelijke bestemming voor gasten die op zoek zijn naar luxe, ontspanning en verwennerij. Met zijn prachtige ontwerpkenmerken, geweldige faciliteiten en uitstekende service, is het de perfecte plek om te genieten van alles wat Cancún te bieden heeft.

Live Aqua Cancun

  • Accommodatie: Het resort beschikt over 371 ruime kamers en suites die allemaal prachtig zijn ingericht met een minimalistisch thema, inclusief meubels en decoraties. Gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op het tropische landschap rondom het hele resort.

  • Zwembaden: Live Aqua Cancun heeft 8 betoverende overloopzwembaden op het terrein, gericht op de lounge-ervaring van de gasten. Gasten kunnen genieten van vers fruit en versnaperingen terwijl ze ontspannen in de prachtige omgeving.

  • Spa: De luxe spa van het resort combineert Maya- en Aziatische tradities om uw bezoek hier bijna hypnotiserend te maken. Gasten kunnen genieten van massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, evenals yogalessen en meditatie.

  • Kunstgalerie: Het resort beschikt over een eigen kunstgalerie met werken van lokale en internationale kunstenaars. Gasten kunnen genieten van een rondleiding door de galerie en zelfs enkele kunstwerken kopen om mee naar huis te nemen.

  • Restaurants: Live Aqua Cancun heeft drie restaurants:

    • MB Restaurant, een gastronomisch restaurant met internationale gerechten en een prachtig uitzicht op de oceaan
    • Azur Restaurant, dat mediterrane gerechten serveert met verse ingrediënten en een ontspannen sfeer heeft
    • Siete Restaurant, een informeel restaurant dat gespecialiseerd is in de Mexicaanse keuken en cocktails.
  • Bars: Het resort heeft verschillende bars, waaronder de wijn- en mescal-bar en de loungebar bij het zwembad. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails, lokale bieren en wijnen, evenals lichte snacks en hapjes.

  • Trouwfaciliteiten: Live Aqua Cancun biedt een onvergetelijke trouwervaring aan het strand. Het ervaren team van het resort kan helpen bij het plannen en organiseren van elke detail van uw speciale dag, inclusief bloemendecoraties, muziek en eten en drinken.

  • Duurzaam toerisme: Het resort heeft een programma voor duurzaam toerisme en streeft naar een minimale impact op het milieu. Het maakt gebruik van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten, en biedt verschillende opties om water en energie te besparen.

  • Activiteiten: Gasten kunnen genieten van verschillende watersporten en activiteiten op het nabijgelegen strand, evenals fitnessfaciliteiten en excursies in de omgeving.

  • Evenementenruimte: Het resort biedt ook ruimte voor evenementen, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, met een prachtig uitzicht op de oceaan als achtergrond.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...