Luxueus verblijf in Casa Model een kunstzinnig hotel in Riviera Maya

In de schaduw waar palmbomen wiegen op het ritme van een zachte Caribische bries, ligt een plek zo uniek dat het de definitie van luxe herdefinieert. Het is Casa Model, een kunstzinnig hotel in Riviera Maya, dat niet alleen als een thuis weg van huis fungeert, maar ook als een canvas voor de verbeelding. Gelegen in Playa del Carmen, nodigt dit exclusieve toevluchtsoord je uit om te onderduiken in een wereld waar esthetiek en comfort samensmelten tot een ongeëvenaarde vakantiebelevenis.

Casa Model onderscheidt zich door zijn intieme opzet met slechts vier suites, die elk een eigen verhaal vertellen. De invloeden van surrealistische kunstenaars zoals Pedro Friedeberg en Lucia Koch weven zich door de inrichting, waardoor elke suite meer een persoonlijke galerij lijkt dan een simpele slaapruimte. Dit hotel gaat over het creëren van een ruimte waar de gasten niet slechts verblijven, maar waar ze ondergedompeld worden in een andere wereld - een wereld waar kunst centraal staat in de beleving.

Voor geliefden die streven naar een romantisch uitje biedt de Hele en Yiknal Suites een serene sfeer. De Tuukul Suite, met haar twee queensize bedden, nodigt vriendengroepen uit om samen de magie van dit bijzondere oord te ontdekken. Families vinden hun thuis in de Pixan-suite, waar ruimte en comfort samenvloeien om het perfecte decor te vormen voor onvergetelijke familiemomenten.

Dit hotel belichaamt niet alleen luxe accommodatie; het is een bestemming op zichzelf. Muunyal, het dakterras, biedt een adembenemend uitzicht op de zee en nodigt uit tot ontspanning met een cocktail in de hand terwijl de horizon roze kleurt door de zakkende zon. Hier wordt elk moment een herinnering die op het netvlies gebrand blijft.

Kunst is niet alleen een visueel element in Casa Model; het is de levensader die elk aspect doorloopt. De werken aan de muren zijn meer dan decoraties; ze zijn gesprekstarters, gedachteprovocateurs en zielverrijkers. Met deze kunstwerken onderscheidt Casa Model zich duidelijk van andere luxueuze verblijven en tilt het uw vakantie-ervaring naar een hoger niveau.

De ligging van het hotel laat niets te wensen over. Dichtbij vindt men het historische stadje Tulum, waar men kan dwalen tussen de overblijfselen van een fascinerende oude beschaving. De combinatie van archeologische schatten en prachtige stranden creëert het perfecte landschap voor avonturiers en fotografen.

De avontuurlijke zielen onder ons zullen niet teleurgesteld worden in Riviera Maya. Duik in de heldere wateren en ontdek een onderwaterparadijs of verken de weelderige jungle per voet of mountainbike. Casa Model biedt de perfecte uitvalsbasis voor deze opwindende tochten.

Het verblijf in Casa Model is als geen ander; het combineert luxe met kunst, cultuur en een zalige relaxatie. Luister naar het vreedzame geruis van de golven, duik in de geheimen van een antieke cultuur, of geniet simpelweg van ongekende schoonheid en comfort. Dit hotel is alles wat men kan wensen tijdens een Mexicaanse vakantie.

Lang nadat de koffers zijn gepakt en de terugreis een feit is, zullen de herinneringen aan Casa Model blijven nazinderen. Dit juweel aan de Riviera Maya is niet enkel een plek om te overnachten, het is een bestemming waar iedere gast zich gewaardeerd en gekoesterd voelt binnen een ambiance van pure weelde en schoonheid. Elke dag in Casa Model is een meesterwerk op zich, en elke nacht een droom die uitkomt. Het is niet enkel een vakantie, het is een ervaring die de ziel verrijkt en het hart steelt. Welkom in Casa Model - waar kunst en luxe elkaar ontmoeten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...