Ontsnap naar de weelderige jungle van Chaa Creek Lodge in Belize

Chaa Creek Lodge biedt natuurliefhebbers en avonturiers al meer dan 30 jaar een veilig en comfortabel toevluchtsoord in het hart van Belize. Deze milieuvriendelijke luxe lodge ligt in San Ignacio en ondersteunt lokale milieu- en sociale programma'sdoor 10% van al zijn inkomsten te doneren aan deze goede doelen.

De lodge beschikt over 23 huisjes met palmbomen, omringd door weelderige jungle en betoverende uitzichten. Elke cottage is uitgerust met moderne luxe, waaronder snelle wifi en een eigen jacuzzi. Het resort is gelegen in één van 'swerelds grootste natuurreservaten, met meer dan 300 soorten tropische en trekvogels die hier leven en de gasten fascineren.

Naast het observeren van vogels, kunnen gasten deelnemen aan diverse activiteiten, zoals rondleidingen door de Maya-tempels, een bezoek aan nabijgelegen grotten en wandelingen langs de junglepaden.

Chaa Creek Lodge biedt ook verschillende eetgelegenheden. Het restaurant serveert verse en lokale ingrediënten, en biedt een mix van internationale gerechten en Belizeaanse klassiekers. De Jungle Lounge is een informele buitenbar waar gasten kunnen genieten van een drankje in een ontspannen sfeer.

Voor gasten die willen ontspannen en zich willen laten verwennen, biedt de lodge ook een spa met een scala aan behandelingen en diensten, zoals massages en lichaamspakkingen.

Chaa Creek Lodge is meer dan alleen een accommodatie, het is een ervaring. Gasten worden ondergedompeld in de prachtige natuur van Belize en kunnen genieten van de luxe en comfort van de lodge terwijl ze deelnemen aan verschillende activiteiten en programma s. Dit is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning in een ongerepte en weelderige omgeving.

Chaa Creek Lodge

Chaa Creek biedt verschillende soorten accommodaties om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van zijn gasten. De luxe villa's zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve en privé-ervaring. De Ix Chel-villa's hebben een uitgestrekt terras met een eigen dompelbad, een buitenjacuzzi, een al fresco-douche en comfortabel meubilair omgeven door een ongerepte regenwoudsetting. De Spa Villa is ideaal voor gezinnen of vrienden en beschikt over drie slaapkamers, een keuken, een ruime woonkamer en een groot veranda met buitenjacuzzi.

De Macal River View Suite biedt een prachtig uitzicht op de rivier en beschikt over een kingsize bed, een oversized day bed en een buitenjacuzzi. De Complete Garden Jacuzzi Suite is voorzien van een hemelbed, een ruime badkamer met een binnendouche en een eigen veranda met uitzicht op de jungle. De Orchard Villa is perfect voor groepen of families en biedt twee aparte slaapgedeeltes met queensize bedden, een complete badkamer, een wenteltrap en een zolder met twee tweepersoonsbedden en een eigen badkamer.

De huisjes van The Cottage Collection zijn individueel ontworpen en ingericht met handgemaakt meubilair, fijne stoffen en lokale en internationale kunstwerken. Deze huisjes zijn gebouwd met een mix van traditionele technieken en moderne faciliteiten en beschikken over comfortabele kingsize bedden, airconditioning, een eigen badkamer en een eigen veranda.

Alle accommodaties zijn voorzien van moderne gemakken, zoals airconditioning, wifi en uitstekende voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten en diensten, zoals spa-behandelingen, rondleidingen door Maya-ruïnes, natuurwandelingen en vogels kijken.

De prijzen variëren van $ 399 USD tot $ 839 USD per nacht, afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Het is belangrijk om te vermelden dat de accommodatieprijzen zijn gebaseerd op de huidige wisselkoersen en kunnen verschillen afhankelijk van de valuta en de datum van de boeking.

Daarnaast zijn er nog een hele reeks van faciliteiten:

  • Belize Spa: Chaa Creek'sluxe spa biedt een breed scala aan behandelingen, variërend van ontspannende massages tot gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Gasten kunnen genieten van behandelingen in de openlucht spa cabanas, omringd door weelderige tropische tuinen.
  • Mariposa Restaurant: Het Mariposa Restaurant biedt gasten de mogelijkheid om te dineren op het terrein van de Chaa Creek. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan gerechten, waaronder internationale gerechten, evenals gerechten uit de Maya-keuken, allemaal bereid met lokale ingrediënten.
  • Infinity zwembad: Chaa Creek'sinfinity pool biedt gasten de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op het omringende regenwoud en de Macal-rivier.
  • Blauwe Morpho-vlinder tentoonstelling: de Blue Morpho Butterfly Farm, een van de grootste in Belize, biedt gasten de kans om de levenscyclus van de blauwe morpho te ontdekken, evenals meer te leren over andere inheemse vlinders en hun rol in het ecosysteem.
  • Natuurhistorisch centrum: het natuurhistorisch centrum biedt gasten de kans om meer te leren over de rijke geschiedenis en cultuur van Belize en de regio in het algemeen. Het centrum bevat een verscheidenheid aan exposities en displays, waaronder Maya-artefacten, natuurlijke geschiedenis en culturele tentoonstellingen.
  • Conferentiecentrum: Chaa Creek biedt een state-of-the-art conferentiecentrum met moderne audiovisuele apparatuur en faciliteiten voor conferenties, bijeenkomsten en evenementen.
  • Belize Nature Reserve: het natuurreservaat van Chaa Creek, dat zich uitstrekt over meer dan 400 hectare, biedt gasten de kans om het inheemse regenwoud van Belize te verkennen. Gasten kunnen een wandeling maken over de natuurpaden en genieten van het rijke wildleven van Belize.
  • Maya Organic Farm: de Maya Organic Farm is een biologische boerderij waar gasten meer te weten kunnen komen over traditionele landbouwmethoden en lokale gewassen. Gasten kunnen ook deelnemen aan een rondleiding op de boerderij en genieten van een maaltijd met verse biologische ingrediënten.
  • Paardenstallen: Chaa Creek biedt een volledig uitgeruste stal voor gasten die geïnteresseerd zijn in paardrijden en het verkennen van de omliggende natuur. De paardenstallen van Chaa Creek bieden paardrijtochten door het omliggende platteland en de jungle van Belize, met deskundige gidsen en goed getrainde paarden.
  • Houtbewerkingswinkel: de houtbewerkingswinkel van Chaa Creek biedt bezoekers de kans om hun eigen unieke houtsnijwerk te maken. De workshop biedt instructie en begeleiding, evenals alle gereedschappen en materialen die nodig zijn om een ​​prachtig stuk houtsnijwerk te maken.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...