Luxueuze Villa La Dacha in Anguilla - jouw perfecte Caribische schuilplaats

Als onderdeel van St. Martin Villas biedt de luxe villa La Dacha in Anguilla jou een onovertroffen vakantie-ervaring. Met haar locatie op een klif en met een spectaculair uitzicht op de oceaan en de prachtige waterkant, laat La Dacha haar gasten genieten van het beste van het Caribisch gebied.

Verspreid over een terrein van ongeveer twee en een halve hectare, is deze luxe villa omgeven door weelderige tuinen en biedt zowel binnen- als buitenleefruimtes. De villa is ontworpen als een perfect Caribische toevluchtsoord met vijf slaapkamers die stuk voor stuk een kunstwerk zijn.

Het hart van de villa is een overloopzwembad dat een zekere mate van comfort en warmte biedt. Een uitgestrekte, volledig uitgeruste keuken staat klaar om gastronomische hoogstandjes te bieden. Er is ook een fitnessruimte, een verbluffend mooi interieur en ultramoderne meubels. Aangrenzend aan de keuken is een familiekamer en er is een woonkamer die gedetailleerd is uitgewerkt met voorzieningen zoals stereotape/CD, DVD, een groot plasma-tv, plafondventilatoren, airconditioning, een pooltafel en moderne meubels van Ralph Lauren.

Van de vijf slaapkamers bevinden drie zich rond het zwembad, terwijl de andere twee toegankelijk zijn via buitentrappen op het lagere niveau. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben buiten douches en privé douchebaden.

Villa La Dacha is beschikbaar voor verhuur, variërend van €5.000 tot €6.428 per nacht, afhankelijk van de periode. Het ligt op slechts 200 meter van Baie Longue strand, 500 meter van Baie aux Prunes strand en 2,5 km van Baie Rouge strand. De dichtstbijzijnde luchthaven, Princess Juliana International Airport, ligt slechts op 4 km afstand. Handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen.

In Villa La Dacha in Anguilla wacht je een ervaring die je nog lang zal bijblijven. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de oceaan en de luxe voorzieningen die deze Caribische schuilplaats te bieden heeft.

Over Anguilla

Anguilla, een Brits overzees gebied in het Caribisch gebied, staat bekend om zijn rustige eilandparadijs met enkele van de mooiste stranden ter wereld. Het is gelegen in het oostelijke deel van de Caraïben, ten noorden van Sint Maarten.

Dit rustige eiland is slechts 26 km lang en 5 km breed, maar het is gevuld met een rijke geschiedenis, warme gastvrijheid en een diepgewortelde cultuur. Anguilla'serfgoed is een mix van Afrikaanse, Ierse, Engelse en inheemse Taino-invloeden, die allemaal hebben bijgedragen aan de rijke culturele tapestrij van het eiland.

Anguilla staat bekend om zijn indrukwekkende koraalriffen, diverse mariene leven, en zijn ongerepte witte zandstranden. Met meer dan 30 stranden, is er een overvloed aan plekken om te zonnen, zwemmen en ontspannen. De wateren rond Anguilla zijn ook een paradijs voor watersporten, met mogelijkheden voor zeilen, duiken, snorkelen, en diepzeevissen.

Het eiland is ook gastheer van een aantal luxe resorts en villa's, zoals Villa La Dacha, waardoor het een populaire keuze is voor bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannen en luxe vakantie. Ondanks zijn kleine formaat, heeft Anguilla een levendige eetcultuur met meer dan 100 restaurants die variëren van food trucks tot vijfsterren eetgelegenheden, waardoor het een van de top culinaire bestemmingen in het Caribisch gebied is.

Anguilla'sbevolking van ongeveer 15.000 inwoners is bekend om hun vriendelijke en gastvrije natuur. Hoewel Engels de officiële taal is, spreken veel inwoners ook een lokaal Creools dialect.

In termen van landschap, beschikt Anguilla over een vlak terrein, het hoogste punt op het eiland is Crocus Hill, op slechts 65 meter boven de zeespiegel. Het klimaat van het eiland is tropisch en mild, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Kortom, met zijn prachtige stranden, levendige cultuur, en gastvrije inwoners, biedt Anguilla een onvergetelijke Caraïbische ervaring voor reizigers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...