De prachtige Belle Etoile retraite in Saint Martin

De blauwe kleur van het Caribisch gebied is genoeg om ons aan te trekken, laat staan de landschappen, de zon of stilte. Gelegen in Terres Bases - Hillside, op het mooie eiland Saint Martin, de Belle Etoile retraite is perfect voor iedereen die een droomvakantie in het Caribisch gebied wil doorbrengen. De villa beschikt over 5 elegante slaapkamers, 5 en een halve badkamer plus een prachtig buitenzwembad.
Bij een grondiger blik is de Belle Etoile in feite een coquette-villa, waar gasten kunnen profiteren van veel luxe plus een adembenemend uitzicht op het Caribisch gebied en de noordelijke oever van St. Martin. De stad Marigot ligt op slechts een paar minuten afstand, terwijl de gasten in dezelfde nabijheid prachtige zandstranden kunnen vinden. Naast het bovenstaande geeft het terras bij het zwembad u het gevoel dat u zich in de hemel bevindt. Behalve dat het een voortreffelijk resort is, biedt het ook volledige manieren om te ontspannen. Het werkt prima voor mensen van elke leeftijd, een bewijs is het zwembad met gradediepte, geschikt voor zowel kinderen als de meest volwassen volwassenen.
Gasten kunnen onder meer lange strandwandelingen maken, genieten van koffie of ontbijt op het terras, loungen op gezellige stoelen, zwemmen in het zwembad of genieten van romantische diners op een overdekte veranda. Om u meer details te bieden, is de accommodatie georganiseerd in vier slaapkamers met eigen badkamers en een grote slaapkamer, allemaal weelderig en comfortabel. Voorzieningen zoals bedbanken voor luie middagen, cd-spelers, plasma-tv's, dvd-spelers, stereo's, tapespelers, toegang tot Wi-Fi internet maken de lijst met voordelen die dit resort biedt compleet. Afgezien hiervan is er ook een stoommachine, een fitnessruimte, een kantoorruimte, een volledig uitgeruste keuken, een wasdroogcombinatie. De toegang wordt gemaakt via een hoogbeveiligde elektrische poort, terwijl de prijzen per nacht variëren tussen €2.714 en €5.857.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...