Een Privé-eilandparadijs en filmlocatie Fiji s schildpaddeneiland

Turtle Island is een prachtig privé-eiland van 500 hectare gelegen op de Yasawa-eilanden van Fiji, ten noordwesten van Viti Levu, het hoofdeiland van Fiji. Het eiland is eigendom van Richard Evanson, een succesvolle mediamagnaat, die het eiland transformeerde na een burn-out in de jaren '70. Het eiland was beroemd als filmlocatie voor de film The Blue Lagoon.

Het eiland is voor 90% afhankelijk van zonne-energie en er zijn meer dan een half miljoen bomen geplant. Een moestuin en een binnenplaats van vier hectare zorgen voor verse groenten en fruit voor het personeel en de gasten, terwijl zoetwatervijvers en wetlands inheemse vogels aantrekken. Turtle Island biedt plaats aan slechts 14 koppels op elk moment. Gasten kunnen ook het hele eiland huren en genieten van de vele stranden en 14 Fijische villa's, die allemaal met de hand zijn gemaakt door lokale ambachtslieden.

Op de Blue Lagoon is er een drijvend ponton, een ideale plek voor een romantisch diner bij kaarslicht. Geniet van de meest verse kreeft terwijl de omliggende wateren van de lagune worden verlicht door flikkerende lantaarns. De maaltijd wordt per boot gebracht en geserveerd. Turtle Island is een paradijs op aarde en een unieke vakantie-ervaring die je nergens anders ter wereld zult vinden.

Het privé-eiland van Turtle Island is een oase van rust en sereniteit, omringd door kristalhelder water en ongerepte stranden. Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten zoals snorkelen, duiken, vissen, wandelen en paardrijden. Het personeel van het eiland organiseert ook culturele excursies naar nabijgelegen dorpen, zodat gasten kennis kunnen maken met de lokale Fijische bevolking en hun tradities en gebruiken kunnen ontdekken.

De Fijische villa's op het eiland zijn allemaal uniek en bieden een luxueuze en comfortabele accommodatie. Elke villa is ontworpen met oog voor detail en is ingericht met lokale materialen en kunstwerken. Alle villa's hebben een eigen veranda of terras met een adembenemend uitzicht op de oceaan of de weelderige tuinen van het eiland.

Het eiland biedt 14 Fijische villa's aan, elk uniek ontworpen en ingericht met lokale materialen en kunstwerken. Elke villa heeft een eigen veranda of terras met uitzicht op de oceaan of de tuinen van het eiland. De villa's zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, een plafondventilator, een minibar, een kluisje, een iPod-dock en WiFi. 

De14 prachtige Fijische villa's zijn allemaal uniek zijn ontworpen en ingericht met lokale materialen en kunstwerken. Elke villa heeft een eigen veranda of terras met uitzicht op de oceaan of de weelderige tuinen van het eiland.

De villa's op Turtle Island zijn verdeeld in verschillende categorieën, elk met hun eigen kenmerken en voorzieningen. Er zijn vier Grand bure villa's, die zijn ontworpen in de traditionele Fijische stijl met hoge plafonds, rieten daken en een open woonkamer. Elke Grand bure villa heeft een eigen veranda en biedt voldoende ruimte en privacy voor stellen.

Er zijn ook zes Deluxe bure villa's, die ideaal zijn voor stellen of kleine gezinnen. Deze villa's hebben een eigen veranda of terras met uitzicht op de oceaan of de tuinen van het eiland. Sommige Deluxe bure villa's hebben een eigen zwembad en een jacuzzi.

Voor gasten die op zoek zijn naar meer privacy en exclusiviteit zijn er vier Premium bure villa's beschikbaar. Deze villa's zijn gelegen op afgelegen locaties op het eiland en bieden volledige privacy en comfort. Elke Premium bure villa heeft een eigen zwembad en een jacuzzi, evenals een eigen butlerservice.

Alle villa's zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, een plafondventilator, een minibar, een kluisje, een iPod-dock en WiFi. De villa's worden dagelijks schoongemaakt en er is een 24-uurs conciërgeservice beschikbaar om aan de behoeften van de gasten te voldoen.

Turtle Island is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie of huwelijksreis. De villa's bieden voldoende privacy en comfort en de warme gastvrijheid van het personeel van het eiland zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten op het eiland, zoals snorkelen, duiken, vissen, wandelen en paardrijden, of gewoon ontspannen op de prachtige stranden van Turtle Island.

De villa's zijn geschikt voor stellen en bieden voldoende privacy en comfort. Sommige villa's hebben een eigen zwembad en een jacuzzi. De villa's zijn perfect voor een romantische vakantie of huwelijksreis.

Als je het hele eiland wilt huren, zijn alle villa's beschikbaar voor exclusief gebruik. Dit is een perfecte optie voor grote groepen, familiebijeenkomsten of bruiloften. Het eiland biedt plaats aan maximaal 28 gasten in de villa's en het personeel van het eiland kan helpen bij het plannen van activiteiten en arrangementen voor de groep.

Turtle Island is ook een populaire bestemming voor bruiloften en huwelijksreizen. Het eiland biedt verschillende huwelijksarrangementen aan, inclusief een romantische ceremonie op het strand, een traditionele Fijische huwelijksceremonie, een intieme huwelijksceremonie in de tuin of zelfs een ceremonie op een privé-eiland. Het personeel van het eiland kan ook helpen bij het plannen van activiteiten en arrangementen voor de huwelijksreis van het pasgetrouwde stel.

Op de website van Turtle Island kun je ook meer informatie vinden over de culinaire ervaringen die je kunt beleven tijdens je verblijf op het eiland. Het eiland heeft een eigen moestuin en binnenplaats van vier hectare, waar verse groenten, fruit en kruiden worden geteeld voor het personeel en de gasten.

Het menu op Turtle Island is geïnspireerd op de Fijische keuken en biedt een scala aan heerlijke gerechten die zijn bereid met verse, lokale ingrediënten. Het eiland biedt diverse eetervaringen, zoals romantische diners op het strand, picknicks op afgelegen locaties op het eiland en diners in de privacy van je eigen villa.

Het eiland is beroemd om zijn verse zeevruchten, zoals kreeft en vis, die rechtstreeks uit de oceaan worden gehaald en op de meest verse manier worden bereid. Gasten kunnen ook genieten van lokale specialiteiten, zoals kokoda, een gerecht van rauwe vis gemarineerd in limoensap en kokosmelk, of lovo, een traditioneel Fijisch gerecht dat wordt bereid door voedsel te koken in een ondergrondse oven.

Voor gasten die graag willen leren over de Fijische keuken, biedt het eiland ook kooklessen aan, waarbij je leert hoe je lokale gerechten kunt bereiden met verse, lokale ingrediënten.

Naast de culinaire ervaringen biedt het eiland ook een scala aan drankjes, waaronder lokale bieren, wijnen en cocktails. Gasten kunnen genieten van hun drankjes terwijl ze genieten van de prachtige zonsondergangen op Turtle Island.

De culinaire ervaringen op Turtle Island zijn een belangrijk onderdeel van de unieke vakantie-ervaring die je hier kunt beleven. Met heerlijke gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten en een scala aan culinaire ervaringen, is Turtle Island de perfecte bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Turtle Island is een unieke bestemming waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring en waar ze worden omringd door de prachtige natuur en de warme gastvrijheid van de lokale Fijische bevolking.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...