Dit is het weelderinge Desert Palm in Dubai

De kans is groot dat je in Dubai bent en zin hebt om te gaan paardrijden. Er zijn niet zoveel plaatsen om uit te kiezen om eerlijk te zijn en dat is wat Desert Palm resort nog specialer maakt. Het is op zichzelf al fantastisch, ja, maar spring op de rug van een paard en ga paardrijden. Dit stijlvolle en luxe toevluchtsoord is zo chic en speciaal dat we volledig verbijsterd zijn. En dit is niet iets wat we de hele tijd zeggen! Overal zijn weelderige groene polovelden, voortreffelijke eetervaringen, chukkas bij zonsondergang vanaf een dakterras en adembenemende panorama's met zonsopgangen over de woestijnduinen. Er is ook een verbluffend contrast tussen de barrenness van de Arabische woestijn en het weelderige groen in het resort, wat de geest verbijstert en je een uniek gevoel geeft.
Ontworpen in een prachtige Per AQUUM-stijl, combineert Desert Palm Dubai discrete Arabische architectonische details met extreem moderne vormen, die u zult ontdekken voor nog een buitengewoon interessant contrast. Qua accommodatie zijn er 38 'natuurlijk modern' suites en villa's met zwembad, elk met een eigen ontwerp. Ze zijn minimalistisch en toch volledig begiftigd met ultramoderne voorzieningen, wat bijdraagt aan het plezier van het leven hier. De officiële beschrijving eindigt heel interessant: „De achtergrond: Desert Palm polo estate, met vier kampioenschapsplovelden, een manege, stallen, zeldzame vogels, eindeloze zonneschijn en uitgestrekte groene landschappen.”

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...