Melia Desert Palm Dubai - een oase van luxe en rust

Het Melia Desert Palm Dubai, gelegen in de uitgestrekte woestijn van de Verenigde Arabische Emiraten, is een unieke bestemming die luxe, rust en avontuur combineert. Dit vijfsterren boetiekhotel, gelegen op een terrein dat gelijk is aan 120 voetbalvelden, is een oase van rust en sereniteit, ver weg van de drukte van het stadsleven.

Het hotel ligt op ongeveer 20 mijl buiten het centrum van Dubai, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping. De dichtstbijzijnde buren zijn Dragon Mart, een handelscentrum voor Chinese goederen, en Dubai Safari Park, dat momenteel in ontwikkeling is. Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje avontuur, is er de Aventura touwenparcours in de bomen van Mushrif Park, op slechts 15 minuten rijden. Het hotel ligt op 25 minuten van de luchthaven, 35 minuten van Downtown Dubai en 40 minuten van de kust.

Het Melia Desert Palm Dubai biedt een scala aan accommodaties, variërend van Palm Suites op de bovenverdieping met uitzicht op de polovelden en de tuinen, tot ruime villa's met privézwembaden. Voor grotere groepen of langere verblijven zijn er de twee- en driekamer Residences, die zijn uitgerust met keukens, meerdere badkamers en negen meter hoge privacy muren, waardoor elke Residence een zelfstandig verblijf is.

Het hotel is ook een sportieve bestemming. Het is misschien wel het eerste boetiek polohotel ter wereld, met rijlessen, tennis en squash als alternatief voor de paarden. Polo wedstrijden en rijlessen worden aangeboden van oktober tot april, afhankelijk van de weersomstandigheden en beschikbaarheid.

Ondanks zijn kleine omvang, biedt het hotel een verrassend aantal eetgelegenheden. Het Epicure bistro aan het zwembad is de hele dag geopend, met ontbijtopties variërend van açaí bowls tot shakshuka (pittige tomaten-gebakken eieren). De Polo Bar serveert shisha en snacks aan de rand van het veld, terwijl in Red, waar de sporttoernooien van de dag worden uitgezonden op een trio van televisies, de zitplaatsen een notenhouten bar omringen.

Het personeel van het Melia Desert Palm Dubai is erop gebrand om te behagen, maar het is de residentiële opblaasbare regenboog-manen eenhoorn, drijvend in het lange infinity zwembad, die deshow steelt. De service is attent en vriendelijk, met een conciërge die klaar staat om te helpen met alles, van het regelen van een woestijnsafari tot het boeken van een tafel in een van de vele restaurants van Dubai.

Het hotel is ook een spa retreat, met een breed scala aan behandelingen met Eminence en Kerstin Florian producten. De spa, gelegen in een apart gebouw, biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Er is ook een fitnesscentrum met moderne apparatuur en een scala aan lessen, van yoga tot pilates.

Het Melia Desert Palm Dubai is een unieke bestemming die luxe en rust combineert met avontuur en sport. Of u nu op zoek bent naar een rustige ontsnapping uit de drukte van het stadsleven, een sportieve vakantie, of gewoon een plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de woestijn, het Melia Desert Palm Dubai heeft iets te bieden voor iedereen. Met zijn prachtige locatie, luxe accommodaties, uitstekende service en uitgebreide faciliteiten, is het een bestemming die u niet mag missen.

  • Accommodaties: Het hotel biedt verschillende soorten accommodaties om aan uw behoeften te voldoen. Dit omvat:

    • Palm Suites: Gelegen op de bovenverdieping, deze suites bieden uitzicht op de polovelden en de tuinen.
    • Villa s: Deze ruime villa's hebben elk een privézwembad.
    • Residences: Ideaal voor grotere groepen of langere verblijven, deze twee- en driekameraccommodaties zijn uitgerust met keukens, meerdere badkamers en negen meter hoge privacy muren.
  • Restaurants en Bars: Het hotel beschikt over verschillende eetgelegenheden om aan uw culinaire wensen te voldoen. Dit omvat:

    • Epicure: Een bistro aan het zwembad die de hele dag geopend is en een scala aan ontbijtopties biedt.
    • Polo Bar: Gelegen aan de rand van het veld, serveert deze bar shisha en snacks.
    • Red: Een sportbar waar de sporttoernooien van de dag worden uitgezonden op een trio van televisies.
  • Spa en Wellness: Het hotel beschikt over een spa die een breed scala aan behandelingen biedt met Eminence en Kerstin Florian producten. Daarnaast is er een fitnesscentrum met moderne apparatuur en een scala aan lessen, van yoga tot pilates.

  • Sportfaciliteiten: Als 'swerelds eerste boetiek polohotel biedt het hotel rijlessen, tennis en squash. Polo wedstrijden en rijlessen worden aangeboden van oktober tot april, afhankelijk van de weersomstandigheden en beschikbaarheid.

  • Andere faciliteiten en diensten: Het hotel biedt ook een scala aan andere faciliteiten en diensten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit omvat gratis wifi, gratis parkeergelegenheid, valetparking, 24-uurs roomservice, een buitenzwembad, een schoonheidssalon, jacuzzi, stoombaden, een conciërge, 24-uurs receptie, een arts op oproep, een tuin, meertalig personeel, een lounge, een businesscentrum, een golfbaan in de buurt, een EV-oplaadstation, een parkeerplaats, een zwembad, een tennisbaan, een pendeldienst en een speciale rookruimte.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...