De Ngorongoro Crater Lodge in Tanzania

Gelegen aan de rand van een van Afrika's mooiste natuurlijke omgevingen, de Ngorongoro Crater, staat de Ngorongoro Crater Lodge klaar om gasten van over de hele wereld ervaringen te bieden die ze waarschijnlijk nog nooit eerder hebben geproefd. Gevonden aan de zuidelijke rand van de krater, een enorme vulkanische caldera uit het Ngorongoro Conservation Area nabij Arusha, in Tanzania, de lodge is net zo verfijnd en gastvrij als het land waarop het staat. De Ngorongoro-krater is een van Afrika's meest bevolkte dierenreservaten, met 25.000 voorbeelden die hier permanent hun huis delen. Het resort bestaat uit drie exclusieve luxe accommodatiekampen, waarvan er twee elk 12 suites omvatten, terwijl de andere slechts 6. Ze zijn beschikbaar met volledige butlerservice, de perfecte omstandigheden voor een afgelegen plek als deze.
Culinair gezien zijn er uitstekende eetgedeeltes met adembenemende panorama's, terwijl de grote eetzaal een open haard heeft om gasten te verzekeren van wat warmte terwijl ze van de maaltijden genieten. Elke suite deelt een prachtig panorama over de krater, wat bijdraagt aan het luxueus elegante koloniale ontwerp van het interieur. De officiële beschrijving van het resort spreekt inderdaad heel mooie verhalen: „Hier, in het wilde Afrika, het hart van een van de meest ongerepte wildernislocaties ter wereld, geniet glamoureuze safari-luxe van een spectaculair uitzicht in de meest ideale omgeving. Ngorongoro Crater Lodge, Tanzania biedt gasten het best mogelijke uitzicht waar elke safarireiziger op kan hopen. Door de grote glazen ramen in de badkamer, slaapkamer en loungeruimte kunt u genieten van werkelijk opmerkelijke en gedenkwaardige uitzichten terwijl u loungt in absoluut comfort en stijl.” Wat de suites betreft, hun badkamers worden uitstekend verlicht door stijlvolle kroonluchters, in verbluffende harmonie met de weelderig ontworpen interieurs - overal robijnrode, zilveren en gouden tinten. Dit is gewoon verbazingwekkend! 

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...