De duurste huwelijksreis ter wereld is georganiseerd door Discover Africa

De huwelijksreis is een kans voor pasgetrouwde stellen om echt onvergetelijke herinneringen te creëren aan het begin van het huwelijksleven. Dit grote symbolische belang betekent dat mensen zichzelf toestaan meer uit te geven dan ze normaal zouden doen voor een vakantiereis, maar dit Afrikaanse avontuur georganiseerd door Discover Africa is misschien gewoon te duur voor iedereen behalve de rijkste stellen. Voor de prijs van een comfortabel huis neemt deze reis pasgetrouwden mee naar enkele van de mooiste delen van Zuid- en Oost-Afrika, waar ze de beste, meest exclusieve hotels verblijven en over het algemeen als royalty's worden behandeld.
Het echtpaar kan genieten van helikoptervluchten boven Kaapstad, de Tafelberg en de 12 Apostelen, en verblijven in een penthouse aan het exclusieve V&A Waterfront van de stad, maar ook op safari gaan, een Masai-dorp bezoeken en de Serengeti verkennen. De prijs voor deze ongelooflijke reis begint bij €260.000, met extra's zoals een Swarovski NC2 nachtzichttelescoop (€8.000, perfect voor het observeren van de prachtige Afrikaanse nachtelijke hemel), of de exotische Kopi Luwak-koffie (ongeveer €120 per pond).

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...