De duurste huwelijksreis ter wereld is georganiseerd door Discover Africa

De huwelijksreis markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van pasgetrouwde stellen, een tijd om samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Het is een moment waarop mensen zichzelf toestaan om meer uit te geven dan normaal gesproken voor een vakantie, op zoek naar een ervaring die alle verwachtingen overtreft. Ontdek Africa, een gerenommeerd reisorganisatie, biedt een Afrikaans avontuur dat alleen weggelegd lijkt te zijn voor de meest welgestelde paren.

Deze exclusieve reis voert pasgetrouwden mee naar adembenemende bestemmingen in Zuid- en Oost-Afrika, waar ze verwend worden met een verblijf in de meest luxueuze en exclusieve hotels. Van het majestueuze Kaapstad tot de uitgestrekte Serengeti, elk moment van deze reis is doordrenkt van weelderigheid en koninklijke behandeling.

In Kaapstad kunnen stellen genieten van adembenemende helikoptervluchten boven de stad, met uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Tafelberg en de 12 Apostelen. Het verblijf in een weelderig penthouse aan de exclusieve V&A Waterfront voegt een vleugje glamour toe aan deze onvergetelijke ervaring.

Maar de luxe stopt hier niet. Eenmaal in Oost-Afrika kunnen pasgetrouwden op safari gaan en de majestueuze dierenwereld van dichtbij ervaren. Het bezoek aan een traditioneel Masai-dorp biedt een fascinerende kijk op de lokale cultuur en tradities. Het hoogtepunt van de reis is het verkennen van de uitgestrekte Serengeti, waar het wildleven in al zijn glorie te bewonderen is.

Natuurlijk komt deze ongeëvenaarde ervaring met een prijskaartje. De prijs voor deze buitengewone huwelijksreis begint bij maar liefst €310.000, wat overeenkomt met de prijs van een comfortabel huis. Voor degenen die op zoek zijn naar extra luxe en exclusiviteit, zijn er optionele extra'sbeschikbaar, zoals de Swarovski NC2 nachtzichttelescoop, perfect om de prachtige Afrikaanse nachtelijke hemel te observeren, voor een meerprijs van €9.600. Of geniet van de exotische Kopi Luwak-koffie, die ongeveer €140 per kg kost.

Hoewel deze reis misschien buiten het bereik ligt van de meeste stellen, biedt het een ongeëvenaarde ervaring voor degenen die zich deze luxe kunnen veroorloven. Het is een reis die de ultieme verwennerij en avontuur combineert, met een focus op exclusiviteit en persoonlijke aandacht. Voor degenen die dromen van een huwelijksreis die alle grenzen overschrijdt, biedt deze Afrikaanse reis een ervaring die de tand des tijds zal doorstaan.

Naast de spectaculaire hoogtepunten en weelderige accommodaties biedt deze exclusieve huwelijksreis nog meer vermeldenswaardige details die bijdragen aan de onvergetelijke ervaring.

Discover Africa, de organisator van deze reis, heeft met zorg en aandacht elk aspect van de reis gepland om aan de hoogste normen van luxe en comfort te voldoen. Het transport tijdens de reis wordt verzorgd door privéchauffeurs en privévliegtuigen, waardoor het echtpaar zich volledig kan ontspannen en genieten van het prachtige landschap dat aan hen voorbijtrekt.

Naast het verblijf in de meest exclusieve hotels, krijgen de pasgetrouwden ook toegang tot privégidsen en -rangers tijdens de safari s, wat zorgt voor een intieme en gepersonaliseerde wildlife-ervaring. Deze experts zullen hun kennis delen en de stellen begeleiden bij het spotten van wilde dieren, waaronder de beroemde Big Five.

Om de romantiek van de huwelijksreis te vergroten, kunnen stellen genieten van privédiners op afgelegen locaties, waar ze worden omringd door de natuurlijke schoonheid van Afrika. Deze intieme diners onder de sterrenhemel voegen een vleugje magie toe aan de reis, waardoor de pasgetrouwden momenten van pure romantiek kunnen delen.

Terwijl de prijs van deze huwelijksreis een aanzienlijke investering is, biedt het koppel de mogelijkheid om te genieten van een op maat gemaakte, weelderige ervaring die speciaal voor hen is ontworpen. Elk detail, van de excursies tot de accommodaties en de culinaire hoogstandjes, wordt zorgvuldig afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en wensen van het pasgetrouwde stel.

Het is belangrijk op te merken dat deze exclusieve huwelijksreis niet voor iedereen is weggelegd. Het is een ervaring die alleen bereikbaar is voor degenen die financieel in staat zijn om zich dit niveau van luxe te veroorloven. Voor de paren die ervoor kiezen om deze droomreis werkelijkheid te laten worden, zal het echter een ervaring zijn die een leven lang meegaat en een perfecte start vormt voor hun huwelijksleven.

Deze Afrikaanse huwelijksreis is een viering van liefde, luxe en avontuur. Het is een kans voor pasgetrouwde stellen om te genieten van de meest adembenemende locaties en de beste dienstverlening die Afrika te bieden heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke huwelijksreiservaring, biedt deze reis een unieke gelegenheid om samen een nieuwe wereld te verkennen en de kostbaarste herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Over Discover Africa

Discover Africa is een gerenommeerde reisorganisatie die gespecialiseerd is in het creëren van op maat gemaakte luxe safari'sen avonturen in Afrika. Ze streven ernaar om onvergetelijke reiservaringen te bieden, waarbij ze de pracht en diversiteit van Afrikaanse bestemmingen combineren met exclusieve accommodaties en opwindende activiteiten.

De safari'sen tours die Discover Africa aanbiedt, zijn zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke schoonheid en rijke flora en fauna van Zuid- en Oost-Afrika te verkennen. Enkele van de meest populaire safari'sen tours die ze aanbieden, zijn onder andere:

  • Kruger National Park Safari: Dit wereldberoemde nationale park in Zuid-Afrika biedt een ongeëvenaarde wildlife-ervaring. Ontdek de Big Five en andere wilde dieren tijdens game drives en begeleide wandelsafari s.

  • Serengeti Migration Safari: Deze safari in Tanzania is een van 'swerelds meest spectaculaire natuurfenomenen. Volg de epische migratie van gnoes en zebra'sterwijl ze de eindeloze vlaktes van de Serengeti doorkruisen.

  • Okavango Delta Experience: Verken de prachtige Okavango Delta in Botswana, een uniek ecosysteem dat bekend staat om zijn overvloed aan dieren in het wild en pittoreske waterwegen. Maak boottochten en mokorotochten (traditionele kano s) om de diversiteit van deze delta te ontdekken.

  • Victoria Falls Adventure: Bezoek de adembenemende Victoria Falls, een van de zeven natuurwonderen van de wereld, gelegen op de grens van Zambia en Zimbabwe. Geniet van spannende activiteiten zoals wildwaterraften, helikoptervluchten en bungeejumpen.

De bestemmingen die Discover Africa beslaat, zijn onder andere Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania, Kenia, Zambia, Zimbabwe, Mozambique en nog veel meer. Elk van deze bestemmingen biedt unieke landschappen, culturele diversiteit en ongeëvenaarde mogelijkheden om het wildlife van Afrika te ervaren.

De accommodaties die Discover Africa selecteert, variëren van luxe lodges en tentenkampen tot exclusieve resorts en privévilla's. Ze werken samen met gerenommeerde accommodatiepartners die bekend staan om hun uitstekende service, adembenemende locaties en aandacht voor detail. Gasten kunnen genieten van comfortabele suites met prachtig uitzicht, privézwembaden, gastronomische maaltijden en een scala aan luxe voorzieningen.

Of het nu gaat om een intieme lodge in het hart van de wildernis, een exclusieve privévilla aan de kust of een elegante tentenkampervaring, Discover Africa zorgt ervoor dat elke accommodatie voldoet aan de hoogste normen van luxe en comfort.

Als reisorganisatie gaat Discover Africa verder dan alleen het regelen van safari'sen tours. Ze zorgen ook voor gedetailleerde reisroutes, vervoer, gidsen en alles wat nodig is om de reis soepel en onvergetelijk te laten verlopen. Hun team van ervaren reisexperts staat klaar om de wensen en voorkeuren van de reizigers te begrijpen en de perfecte reiservaring op maat te creëren.

Discover Africa is dan ook een toonaangevende reisorganisatie die zich toelegt op het bieden van exclusieve en op maat gemaakte luxe safari'sen avonturen in Afrika. Met zorgvuldig samengestelde safari s, spectaculaire bestemmingen en exclusieve accommodaties, zorgen ze ervoor dat elke reiservaring een onvergetelijke en betoverende reis door het prachtige Afrika wordt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...