Pearl of Dubai wordt het grootste onderwaterpretpark ter wereld

Dubai is hard op weg om een van de meest indrukwekkende steden ter wereld te worden (als het er nog niet is!) en geen enkel project lijkt te bizar te zijn. De nieuwste ontwikkeling lijkt een geweldig onderwaterthemapark te zijn gebaseerd op (wat nog meer?) de verloren stad Atlantis. The Pearl of Dubai, zoals de locatie wordt genoemd, zal worden ontworpen door dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de sets van enorm populaire blockbusters als „Avatar” en „the Pirates of the Caribbean”, dus je weet dat het een verbluffend gezicht wordt. Het park is op grote schaal ontwikkeld en wordt de grootste duurzame onderwatertoeristische site ter wereld, die zich uitstrekt over vijf hectare voor de kust van Dubai.
De in Los Angeles gevestigde onderwaterontwikkelaar Reef Worlds zal het kunstmatige rif daadwerkelijk bouwen in de ondiepe wateren van de Wereldeilanden, een kunstmatige archipel die lijkt op een kaart van de wereld. Hoewel er nog geen officiële openingsdatum voor de Parel van Dubai is aangekondigd, als sommige andere projecten van de stad iets zijn om voorbij te gaan, zal het themapark in een mum van tijd klaar zijn - en het zal geweldig zijn.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...