Bentley lanceert bijzondere reiservaringen over de hele wereld

Deze maand lanceert het Britse luxemerk Bentley Motors een reeks 'Buitengewone Reizen' op inspirerende locaties in Scandinavië, New Mexico en het Verenigd Koninkrijk, met meer bestemmingen die later in 2023 volgen.

De reiservaringen bieden de kans op unieke roadtrips met exclusieve toegang tot de beste lokale keuken, design, architectuur en wellness, naast onvergetelijke rijervaringen in diverse Bentley-modellen in verschillende landschappen.

Elke Buitengewone Reis duurt drie tot vijf dagen en omvat overnachtingen in unieke luxueuze accommodaties. Gasten genieten van duurzame, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde gerechten en ontdekken bijzondere momenten op het gebied van design, architectuur en welzijn tijdens elke reis.

De reisroutes zijn ontworpen om de cultuur van de bestemming en lokale nuances te belichten. Bijvoorbeeld, de Scandinavische Buitengewone Reis omvat Kopenhagen, terwijl Denemarken het Jaar van de Architectuur viert. De reis biedt diverse privédiners en wellnesservaringen, exclusieve toegang tot het BIG-architectuur- en ontwerpbureau en een overname van een designhotel. Op kleinere landwegen zullen gasten lunchen aan de rand van het Vättern-meer in Zuid-Zweden, gevolgd door een overnachting in het 5-sterren Forest Hotel, bestaande uit luxueuze boomhutsuites in ongerept Zweeds bos. Hier kunnen gasten een volledige wellnesservaring en bosdiner verwachten van een chef-kok gespecialiseerd in duurzame Scandinavische gerechten.

Caren Jochner, Global Head of Brand Experience bij Bentley Motors, zei: 'We willen onze klanten en fans een buitengewone reis van ontdekking bieden met toegang tot doorgaans privé en exclusieve ervaringen die alleen Bentley kan bieden. We hebben nauw samengewerkt met wereldwijd gelijkgestemde partners die onze passie voor uitmuntendheid delen, of het nu gaat om culinaire kunsten, design, architectuur of wellness - met duurzaamheid als kernwaarde. Dit, in combinatie met onze zorgvuldig samengestelde rijervaringen, biedt iets echt unieks - een Buitengewone Reis en een once-in-a-lifetime ervaring die de kans biedt om in contact te komen met gelijkgestemden - een ervaring die je niet alleen met geld kunt kopen.'

Bentley, vooral bekend om zijn krachtige ultraluxe voertuigen, heeft nu ook de wereld van reizen betreden met de lancering van de nieuwe Buitengewone Reizen-reeks - een verzameling zorgvuldig geplande roadtriproutes met exclusieve toegang tot unieke plaatsen en ervaringen over de hele wereld.

Gelanceerd deze maand, beslaat de reeks momenteel het VK, New Mexico en Scandinavië, met plannen om in de nabije toekomst uit te breiden. De kleinschalige operatie is bedoeld om niet alleen bestaande Bentley-eigenaren de kans te geven nieuwe modellen te proberen, maar ook om niet-eigenaren de mogelijkheid te bieden om voor het eerst achter het stuur van een voertuig van de Britse fabrikant te kruipen.

Het Bentley-team heeft zijn wereldwijde netwerk van connecties gebruikt om reisroutes te creëren die anders niet beschikbaar zouden zijn en die het beste op het gebied van lokale keuken, architectuur en welzijn zullen tonen. Variërend van drie tot vijf dagen, is elke tour zorgvuldig ontworpen om een route te volgen die onderweg de beste uitzichten biedt, van de Schotse Hooglanden tot de woestijnen van New Mexico.

In lijn met de inspanningen van de autofabrikant om tegen het einde van het decennium volledige koolstofneutraliteit te bereiken, ligt de focus op duurzaamheid in elk van de ervaringen. Gasten krijgen duurzame, lokaal geproduceerde gerechten geserveerd en luxueuze accommodaties worden gekozen op basis van hun milieuvriendelijke kenmerken.

Bijvoorbeeld, tijdens een van de routes – die gasten van Kopenhagen naar Zuid-Zweden leidt – brengen gasten een nacht door in een bosrijk Forest Hotel waar boomhutsuites zich in het omringende landschap nestelen.

Elk jaar organiseert Bentley een scala aan evenementen voor Bentley-rijders, liefhebbers en iedereen die een nauwere band met het Bentley-merk wil. Van de opwinding van Pebble Beach Concours tot een bezoek aan het 'Home of Bentley' in CW1 House, hun evenementen bieden voor elke avontuurlijke Bentley-ontdekkingsreiziger iets interessants.

BENTLEY ERVARINGEN - Extraordinaire Reizen

Extraordinaire Reizen - een exclusieve reeks zorgvuldig samengestelde rijprogramma'smet toegang tot 'swerelds meest inspirerende locaties en ervaringen. Extraordinaire Reizen biedt exclusieve toegang tot enkele van de meest gevierde experts en creatievelingen, de beste seizoensgebonden gerechten en duurzame luxueuze accommodaties. Elk programma wordt ondersteund door de mogelijkheid om een reeks Bentley-modellen te besturen op enkele van 'swerelds meest uitzonderlijke routes.

Design, welzijn en avontuur vormen een belangrijk onderdeel van elke reis. Onderweg staat het Bentley Events Team klaar om een volledige conciërgeservice te bieden, zodat uw ervaring echt buitengewoon is. Of gasten nu in een vroeg stadium van het overwegen van een Bentley zijn of al een trotse eigenaar zijn, onze fabriekservaringen worden geleverd door onze deskundige hosts en zijn zeer gepersonaliseerd voor elk individu. Informeer naar een virtuele ervaring bij uw lokale Bentley-dealer.

BUITENGEWONE REIS UK

Ga met Bentley Extraordinaire Reizen mee op een Buitengewone Reis vol ontdekkingen. Deze unieke roadtrip brengt je via een adembenemend mooie route van het huis van Bentley Motors in Crewe naar The Macallan Estate in Speyside, Schotland. Rijdend in een Bentley door prachtige Britse landschappen, zoals het Peak District, de Yorkshire Dales en de Cairngorms, zijn onvergetelijke ervaringen gegarandeerd.

Het Buitengewone Reis UK-programma vindt plaats op de volgende data in 2023: 3 - 7 juli 2023 17 - 21 juli 2023 7 - 11 augustus 2023 11 - 15 september 2023

DAG 1: Bij aankomst in Cheshire worden gasten verwelkomd door het Bentley-evenemententeam bij de CW1 House-showroom in Crewe. Bij een privébezoek aan de Bentley-fabriek maakt u van dichtbij kennis met het vakmanschap van de auto's en kunt u het uitgestrekte terrein verkennen, waarbij u onze duurzaamheidsinitiatieven in actie ziet. De avond eindigt met een intiem privédiner in de fabriek zelf.

DAG 2: Na een ontspannen privéontbijt halen we uw eigen Bentley op en rijden we in konvooi naar het Peak District National Park, gekenmerkt door zijn prachtige natuurschoon. Geniet van een visueel en ervaringsgericht hoogtepunt in het pittoreske Yorkshire-landschap bij Grantley Hall, waar u kunt genieten van een typisch Britse afternoon tea. Later verblijft u in het voortreffelijke Middleton Lodge. De perfecte omgeving voor een fantastisch diner, met liefde bereid met zelfgekweekte en lokaal geproduceerde seizoensproducten.

DAG 3: Begin uw dag met een keuze aan wellnessactiviteiten in de natuurlijke omgeving van Middleton Lodge, om geest, lichaam en ziel in balans te brengen. Na het ontbijt rijdt ons konvooi verder naar de North Pennines en het Northumberland National Park voordat we noordwaarts trekken naar Schotland. De ervaring van vanavond wordt bijzonder speciaal bij aankomst in The Treehouses of Lanrick, een verborgen parel die echte ontsnapping biedt in een prachtige en afgelegen bosrijke omgeving, grenzend aan het Trossachs National Park. Terwijl de avond valt, geniet u van een voortreffelijke, meeslepende dinerervaring onder de sterren.

DAG 4: Met tegenzin nemen we afscheid van de boomhutten en rijden we noordoostwaarts richting het grootste nationale park van Groot-Brittannië en ons einddoel, de Cairngorms. Tijdens onze spectaculaire tocht door deze prachtige wildernis pauzeren we bij het ongeëvenaarde Fife Arms in Braemar. Ervaar je een van de beste autoroutes in het VK, die eindigt bij The Macallan'sDistillery in het hart van Speyside, Schotland. Hier geniet u van een meeslepende ervaring die het unieke wereldwijde partnerschap tussen The Macallan en Bentley Motors tot leven brengt. Deze ervaring omvat een privérondleiding door de distilleerderij, gevolgd door een begeleide geur- en proefsessie waarin u meer te weten komt over het proces, de productie, de mensen en de passie die elke fles The Macallan single malt whisky zo bijzonder maken. In de avond vieren we de gedeelde waarden die centraal staan in het partnerschap van Bentley met The Macallan tijdens een privé, speciaal samengestelde gastronomische eetervaring op het landgoed van de distilleerderij.

DAG 5: Onder het genot van een laatste ontbijt kunt u terugdenken aan de opwinding die u tijdens deze reis heeft beleefd, in het gezelschap van gelijkgestemden, terwijl u herinneringen en vriendschappen heeft gemaakt die een leven lang meegaan. Vertrekregelingen daarna kunnen op individuele basis met de conciërge worden geregeld, geheel volgens uw wensen.

BUITENGEWONE REIS NEW MEXICO

Ga met Bentley Extraordinaire Reizen mee op een Buitengewone Reis van ontdekking door het ruige terrein van de slechte landen van New Mexico. Ervaar een unieke onderdompeling in de inheemse kunst en cultuur terwijl u geniet van de buitenaardse landschappen vanuit de moeiteloze elegantie van een Bentley. Ontspan na een dag op het asfalt met privé samengestelde diners, proeverijen van sterke dranken onder leiding van experts en lokale ervaringen. Uw luxe uitvalsbasis voor de reis is een privé-schuilplaats midden in de uitgestrekte wildernis, in het hart van het magische zuidwesten.

DAG 1: Bij aankomst op de luchthaven van Santa Fe of Albuquerque worden gasten verwelkomd door het Bentley VIP-team en naar Bishops Lodge gebracht, hun stijlvolle uitvalsbasis voor de komende dagen. Verscholen in de uitlopers van het Sangre de Cristo-gebergte, is deze luxe schuilplaats de perfecte plek om tot rust te komen. Eenmaal gesetteld, is er tijd om te mengelen tijdens een welkomstreceptie in de Bentley Clubhouse, voordat u uitgaat voor een privédiner. De avond vindt plaats in een lokale bezienswaardigheid, beroemd om het ontvangen van kunstenaars en filmsterren. Terwijl u dineert temidden van volkskunst in deze plaats van rijke erfgoed en culturele betekenis, zult u genieten van de unieke culinaire stijl van uw gastheer voor de avond, de bekroonde Executive Chef van het restaurant.

DAG 2 :Vandaag zullen gasten zich onderdompelen in de lokale cultuur en tegelijkertijd achter het stuur kruipen van Bentley'smeest dynamische modellen - van de ultieme SUV-ervaring van de Bentayga EWB tot de prachtige open-top Continental GTC Azure. U wordt naar de regionale luchthaven van Taos gevlogen voordat u aan een schilderachtige rit begint door kleurrijke canyons en oude rotsformaties. Later kunt u genieten van een pittoreske koffiestop bij een privé-rivierhuis en lokale architectuur verkennen. De volgende stop van uw konvooi zal zijn voor de lunch; buiten dineren met lokale producten, vergezeld van een live kunstenaar die de omringende vergezichten vastlegt. Daarna neemt u de schilderachtige route terug naar Bishop'sLodge en heeft u tijd om op te frissen voordat u geniet van een Macallan whiskyproeverij en diner op een geheime pop-up locatie speciaal ontworpen voor de gelegenheid.

DAG 3: Gasten zullen vandaag wat gas terugnemen, met de ochtend en middag om te ontspannen en tot rust te komen. Besteed wat tijd aan wellness met helende spabehandelingen, waag je aan lokale bezigheden met een vliegvisles, of verken de artistieke omgeving van Santa Fe met een rondleiding. Van grottekeningen tot het huis en de studio van de legendarische kunstenares Georgia O'Keeffe - er valt een wereld van inspiratie te ontdekken. Uw onvergetelijke reis wordt afgerond met een intiem afscheidsdiner, gehost door een bekroonde chef-kok. Deze unieke culinaire ervaring biedt u de kans om authentieke inheemse Amerikaanse gerechten te proeven.

DAG 4: Op de laatste ochtend zult u ongetwijfeld de afgelopen dagen van avontuur willen bespreken tijdens het ontbijt met uw nieuwe vrienden, voordat u voor de laatste keer geniet van de aardse tinten en rustgevende sfeer van het landschap van New Mexico. U heeft de keuze om u te laten rijden door een chauffeur of zelf achter het stuur te kruipen voor de rit naar de luchthaven van Santa Fe of Albuquerque. Vanaf daar kunnen vertrekregelingen op individuele basis met de conciërge worden geregeld, geheel volgens uw wensen.

BUITENGEWONE REIS SKANDINAVIË

Ga met Bentley Extraordinaire Reizen mee op een avontuur van architecturale ontdekking. Bereid je voor op een ongeëvenaarde ervaring - een reis die je van het kloppende hart van Stockholm naar een luxe wilderniservaring diep in de Zweedse bossen brengt, en verder naar de hedendaagse wonderen van Kopenhagen - Wereldhoofdstad van Architectuur 2023.

Het Buitengewone Reis Scandinavië-programma vindt plaats op de volgende data in 2023: 28 augustus - 1 september 18 - 22 september 2023

DAG 1: Bij aankomst in Stockholm wordt u opgehaald van het vliegveld in het comfort van een Bentley en naar Ett Hem gebracht voor een exclusief verblijf. De buitengewone interieurs van Ett Hem zijn ontworpen door Ilse Crawford om de moderne reiziger aan te spreken door de grenzen tussen thuis en gastvrijheid te vervagen. Hier heb je tijd om te ontspannen in je kamer, de wellnessruimtes te verkennen en te genieten van een huisgemaakt gebakje in de keuken. Ett Hem - wat letterlijk 'een huis' betekent in het Zweeds, is van jou om van te genieten. Nadat je je in je suite hebt geïnstalleerd, organiseren we een welkomstreceptie in de woonkamer, waar je de gelegenheid hebt om zowel je gastheren als je medegasten te ontmoeten - gevolgd door een diner in de bibliotheek en een afzakkertje.

DAG 2: Na het ontbijt in de Ett Hem Conservatory beginnen we aan de reis. Gereden door Stockholm, komen we aan bij een schilderachtig vertrekpunt om je opwindende reis achter het stuur te beginnen. De lunchstop van vandaag is Naturehouse - een duurzame kas die voedsel produceert en energie recyclet door middel van innovatief ontwerp. Gelegen aan het Vättern-meer, het op een na grootste meer van Zweden, kunt u genieten van het adembenemende uitzicht. De middagrit brengt ons naar Trakt Forest Hotel - een moderne wilderniservaring. Diep in het bos geniet je van een welkomstdrankje en een diner bereid boven een vuur. Verwacht uitzonderlijke Scandinavische gerechten, verrijkt door je ongelooflijke natuurlijke omgeving. Na een afzakkertje trek je je terug in je bos-suite.

DAG 3: De dag begint met een ontbijt en een begeleide boswandeling, waarna je auto klaarstaat om je Buitengewone Reis voort te zetten. Reizend door bossen komen we aan bij Wanås Hotel en Sculpture Park voor de lunch. Een getransformeerde locatie van architectuur van een Zweedse schuur naar een ruimte van strak Scandinavisch design. Verder rijdend bereiken we Malmö om de prachtige Öresund-brug over te steken, de langste van Europa. Van onze laatste stop kun je ontspannen en genieten van een rit met chauffeur door het stadslandschap van Kopenhagen. De komende twee nachten verblijf je in Nimb. Dit luxe wellnesshotel met zijn opvallende gevel bevindt zich in de iconische Tivoli-tuinen. De dag wordt afgesloten met een diner in Restaurant Trio, het hoogste restaurant van de stad, waar je een indrukwekkend nachtelijk uitzicht en een onderdompeling in de bruisende sfeer van Kopenhagen zult ervaren. 

DAG 4: Kies ervoor om de geest in balans te brengen door de dag te beginnen met yoga in de Tivoli-tuinen, gevolgd door een ontbijt op het terras van Nimb. Overgebracht naar een privéboot, zul je de kleurrijke grachten van Kopenhagen verkennen en naar de moderne waterkant varen. Met een rondleiding georganiseerd door het Deense Architectuurcentrum zul je het dynamische landschap van de stad vanuit dit unieke perspectief ervaren. Ons architecturale hoogtepunt is een exclusief bezoek aan de studio'svan Bjarke Ingels Group, ook bekend als BIG, een van 'swerelds grootste architectenbureaus. Na een rondleiding door de studio en inzichten in hun praktijk, eindigt het bezoek met een speciale lunchervaring in het kloppende hart van de studio. Als de laatste climax van je Buitengewone Reis eindigt de dag met een zintuiglijke dinerervaring in een van 'swerelds beste restaurants voor een werkelijk onvergetelijke ervaring.

DAG 5: Het is tijd voor je laatste ontbijt in Nimb, en een kans om na te denken over de opwinding die je tijdens deze reis hebt ervaren, in het gezelschap van gelijkgestemde mensen, en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Je vertrekarrangementen worden op individuele conciërgesbasis geregeld, volledig in overeenstemming met je wensen. We bieden een chauffeurstransfer naar de internationale luchthaven van Kopenhagen, Kastrup. Als alternatief kan ons team aanvullende activiteiten regelen om je reis in Kopenhagen voort te zetten.

MONTEREY CAR WEEK 2023

Bentley bereidt een onvergetelijk programma voor tijdens Monterey Car Week 2023, met showcases van de nieuwste modellen, Beyond100-strategie en stappen richting hybridisatie en elektrificatie. Geniet van unieke gastvrijheid en merkervaringen in het hart van de evenementen op het Monterey-schiereiland.

EXTRAORDINAIRE REIS OMAN - BINNENKORT BESCHIKBAAR

Ga met Bentley Extraordinaire Reizen mee op een buitengewone reis vol ontdekkingen in het Midden-Oosten. Oman, gelegen aan de zuidoostkust van het Arabische schiereiland, beschikt over een overvloed aan natuurlijke schoonheid, van door de wind gevormde woestijnen, adembenemende bergketens tot ongerepte kustlijnen. Deze buitengewone reis belooft de beste autoroutes en bestemmingen die Oman te bieden heeft samen te brengen in een avontuur van 3 nachten en 4 dagen, waarbij welzijn en ontspanning onderweg centraal staan.

FABRIEKSBEZOEKEN EN DE BENTLEY-ERVARING

Bentley biedt klanten een unieke kans om het hart van Bentley te ervaren, door de fabriek en het vlaggenschip CW1 House te bezoeken, persoonlijk of virtueel. Gasten krijgen de gelegenheid om de vakkundige vakmensen te ontmoeten die onze prachtige auto's maken en meer te weten te komen over onze nieuwste innovaties en onze toewijding aan een duurzame toekomst. Of gasten in een vroeg stadium overwegen een Bentley aan te schaffen of al een trotse eigenaar zijn, onze fabriekservaringen worden verzorgd door onze deskundige gastheren en zijn zeer gepersonaliseerd voor elk individu.

VIRTUELE FABRIEKSBELEVING:  Voor zowel potentiële als bestaande klanten die de fabriek niet persoonlijk kunnen bezoeken, bieden we een meeslepende, 360-graden virtuele ervaring, waarmee je de vrijheid hebt om onze wereldberoemde faciliteiten te verkennen. Begin je reis bij CW1 House, ons vlaggenschip in Crewe, om het team te ontmoeten en de afstamming van Bentley te verkennen. Begeleid door een Bentley-gastheer kunnen klanten genieten van een exclusieve kijk achter de schermen van de fabriek, waar elke reis speciaal voor u wordt samengesteld.Gedurende de virtuele tour kunt u uit de eerste hand de vakmanschap zien die in elke Bentley gaat. Daarnaast kunt u het team ontmoeten dat uw auto helpt bouwen en meer te weten komen over de innovaties en technieken die ze gebruiken om een duurzame visie op de toekomst te creëren.

CW1 HOUSE CW1: House biedt een warm welkom aan alle bezoekers van Crewe. Onze prachtige ruimte toont het nieuwste Bentley-modelgamma, een speciale personalisatiezone en een op maat gemaakte Mulliner-kamer. We moedigen gasten aan om tijd te besteden aan het bekijken van de Bentley-collectie boetiek en zich onder te dompelen in ons Lineage Museum, waar klanten meer kunnen leren over het erfgoed van Bentley.

CREËER UW BENTLEY-VISIE IN CREWE: Ervaar precies wat Bentley-vakmanschap betekent door uw eigen Bentley persoonlijk hier in de fabriek te ontwerpen en in opdracht te geven. Geïnspireerd door de vele opties die u tijdens uw rondleiding ziet en door de mensen te leren kennen die uw eigen auto met de hand zullen bouwen, zullen onze deskundige gastheren uw auto aanpassen aan uw smaak en interesses in ons speciale commissiegebied. We bieden ook een speciale Mulliner-commissieruimte waar u uw auto precies kunt aanpassen zoals u dat wenst tot in het kleinste detail.

DEEL UITMAKEN VAN HET PRODUCTIEPROCES: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, weten we dat het wachten op uw op maat gemaakte auto moeilijk kan zijn. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan de laatste processen en kwaliteitscontroles in ons ultramoderne 'Excellence Centre for Vehicle Finish' in het hart van de fabriek. Klanten krijgen een gepersonaliseerde rondleiding door de fabriek en eindigen bij ons Check Point 8-gebied, waar ze persoonlijk het voertuigproductieproces kunnen voltooien en enige tijd kunnen doorbrengen met hun auto voordat ze worden verzonden. Onze gastheren staan klaar om u onder te dompelen in uw product, foto'ste maken van u en uw auto en eventuele vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft.

Deze unieke fabrieksbezoeken en Bentley-ervaringen zijn bedoeld om klanten een diepgaand inzicht te geven in het vakmanschap, de passie en de toewijding die gepaard gaan met het creëren van elke Bentley. Of u nu een nieuwe of bestaande klant bent, deze bezoeken zullen uw waardering en begrip van het merk Bentley vergroten en u een nog sterkere band geven met uw eigen voertuig of de auto die u overweegt aan te schaffen. Informeer naar een virtuele ervaring bij uw lokale Bentley-dealer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...