Adembenemende villa naast Oprah s Montecito-Huis is een luxe paradijs

Wie weet ben jij wel de buur van Oprah! Geïnspireerd door luxueuze villa's aan het Italiaanse Comomeer, ligt dit weelderige landgoed pal naast Oprah'sschitterende huis in Montecito. Dit 10 hectare grote, spectaculaire eigendom biedt een moderne kijk op rustieke waterwoningen, voorzien van topfaciliteiten, weelderige tuinen en prachtige uitzichten.

Bij aankomst verwelkomt een privéoprit, omringd door eiken, dennen en cipressen, je in dit Montecito-paradijs. Het omvat 22.000 vierkante meter luxueuze woonruimte met acht slaapkamers, dertien badkamers en tal van artistieke accenten. De hoge plafonds, Franse invloeden, sprankelende kroonluchters, op maat gemaakte lijsten, verweerde eiken parketvloeren en Murano-glas verlichtingsarmaturen zullen je zeker bekoren.

Het organiseren van grote evenementen of familiebijeenkomsten wordt eenvoudig dankzij de eetkamer voor 15 personen, versierd met een handgeschilderde muurschildering en een 18-lichts Murano-glas kroonluchter. Daarnaast biedt het een adembenemend uitzicht op de oceaan. De speelkamer beschikt over een pooltafel, glas-in-loodbar en diverse tv'svoor entertainment. Een bakstenen wijnkelder met 1.800 flessen en een knusse thuisbioscoop zorgen voor de perfecte feest- of filmavond.

De ultramoderne keuken is uitgerust met Sub-Zero-apparaten, Miele-vaatwassers en twee keukeneilanden met kalkstenen werkbladen. Dit €45 miljoen kostende paradijs omvat ook een vierwagen-garage, een charmante bibliotheek met een onyx kroonluchter, een open haard van rood marmer en fossiele stenen. Verwacht ook kalksteen- en marmeren vloeren, een betoverende mastersuite met privé trappenhuis, privéterrassen, verwarmde vloeren en meer.

Buiten tref je een verzorgd gazon, een grote vijver met een sierlijke waterpartij, een fruitboomgaard met avocado- en citroenbomen, een tennisbaan en een zwembad met glazen tegels omringd door palmbomen. Voor gasten is er een twee-slaapkamer gastenverblijf, mocht je meer mensen willen uitnodigen om te pronken met je nieuwe aanwinst.

Bovendien beschikt dit indrukwekkende landgoed over een state-of-the-art fitnessruimte, een stoombad en een sauna, waardoor het de ultieme plek wordt voor ontspanning en welzijn. Het hele pand is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zodat je je altijd veilig voelt in je luxe paradijs.

De uitgestrekte terrassen en patio'szijn ideaal voor het organiseren van buitenfeesten of het simpelweg genieten van een zonnige dag. De aangelegde tuinen, met hun kleurrijke bloemen en inheemse planten, creëren een oase van rust en schoonheid.

Het milieuvriendelijke ontwerp van het landgoed omvat zonnepanelen en een geavanceerd irrigatiesysteem, wat zorgt voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Ook is het pand uitgerust met een geïntegreerd domoticasysteem, waarmee je alle aspecten van het huis kunt beheren via een centrale interface.

Deze luxe villa biedt niet alleen een ongeëvenaarde levensstijl, maar bevindt zich ook op een toplocatie in Montecito. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van exclusieve boetieks, gastronomische restaurants, golfbanen en de prachtige Californische kustlijn.

Dit adembenemende landgoed naast Oprah'sMontecito-huis biedt een ongekende luxe en weelde, waarbij aan elk detail is gedacht. Dit is echt een unieke kans om te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft in een van de meest prestigieuze buurten van Californië.

Over Montecito California

Montecito is een welvarende, ongerepte gemeenschap in Santa Barbara County, Californië. Het ligt aan de voet van de Santa Ynez-bergen en grenst aan de Stille Oceaan, wat bijdraagt aan de natuurlijke schoonheid en het aangename klimaat van het gebied. Montecito heeft een bevolking van ongeveer 9.000 mensen en beslaat een oppervlakte van ongeveer 23,8 vierkante kilometer.

De gemeenschap staat bekend om zijn prachtige landgoederen, luxe huizen en een ontspannen levensstijl, wat het een populaire bestemming maakt voor beroemdheden, succesvolle ondernemers en welgestelde individuen. Enkele bekende inwoners zijn Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Rob Lowe, en Meghan Markle en Prins Harry.

Montecito heeft een mediterraan klimaat met milde, natte winters en warme, droge zomers, wat het ideaal maakt voor buitenactiviteiten gedurende het hele jaar. De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige stranden, wandelpaden en adembenemende uitzichten op zowel de bergen als de oceaan.

Het centrum van Montecito, vaak aangeduid als de Upper en Lower Village, biedt exclusieve winkels, boetieks, kunstgalerijen en uitstekende restaurants. In de buurt zijn ook enkele van de beste wijnmakerijen van Californië te vinden, die een extra aantrekkingspunt vormen voor wijnliefhebbers en fijnproevers.

De gemeenschap heeft ook toegang tot hoog aangeschreven openbare en particuliere scholen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. Montecito is goed verbonden met nabijgelegen steden zoals Santa Barbara en biedt tal van culturele en recreatieve activiteiten, zoals kunstmusea, theaters, golfbanen en watersportmogelijkheden.

Montecito, Californië, is een prachtige en welvarende gemeenschap die een ongeëvenaarde levensstijl biedt in een idyllische omgeving met een perfecte mix van natuur, cultuur en luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...