Chalet over the Edge in Steamboat Springs, Colorado

Steamboat Springs, een van de meest gerenommeerde winterskibestemmingen ter wereld, heeft ons naar een prachtig chalet geleid. Het middelpunt van de regio, het Steamboat Ski Resort, gelegen bovenop Mount Werner, in de Park Range, ligt net ten oosten van de plaatselijke stad.
Vrij dicht bij het resort ligt het Over the Edge Chalet, een duizelingwekkende eengezinswoning, nu te koop. In feite is het Over the Edge Chalet een van de meest indrukwekkende woningen van Colorado. Het is een bijna perfect ski-in en ski-out vakantiehuis, biedt al zijn bewoners een prachtig uitzicht op de Rocky Mountains en de Steamboat Springs. De constructie is vrij nieuw, met een overvloed aan voorzieningen en diensten die vergelijkbaar zijn met die u kunt ervaren in vijfsterrenhotels.
Het is geen wonder dat de meer dan 10.000 vierkante meter binnenruimte boordevol luxe zit. Met 7 slaapkamers en 7 en een halve badkamer is het belangrijkste kenmerk van het Over the Edge Chalet de onmogelijke aandacht voor detail - afgezien van de adembenemende panorama's in de buurt, heeft het pand een gezellige, prachtige inrichting, indrukwekkende stroom van ruimte van de ene plaats naar de andere, perfect ontworpen uitgaansgebieden en hooghartige ramen.
Laten we ons bijvoorbeeld concentreren op de formele woonkamer - het beschikt over een grote, open haard, een uitgestrekt verhoogd terras voor het beste uitzicht over de vallei, een muur volledig bedekt met ramen en tal van voorzieningen. Verder brengt een wenteltrap je naar het dakterras - hier kunnen een buitenhaard en een eigen hot tub kille figuren opwarmen. De aangrenzend gelegen keuken is voorzien van allerlei luxe kookgerei voor de lekkerste maaltijden, zoals Asko, Sub-Zero en Wolf toestellen. Daarnaast omvat de keuken ook een enorm middeneiland met ontbijtstoelen die plaats bieden aan maximaal 6 gasten naast een grote voorraadkast voor opslagdoeleinden. Er is ook een boerentafel die plaats biedt aan maximaal 12 gasten.
Wat moderne functies betreft, deze accommodatie is absoluut verbluffend - het wordt geleverd met ultramoderne surround sound-technologie, gezellige, gelaagde stoelen voor iedereen, een grote bar, 130-inch breedbeeld volledig begiftigde speelkamer met shuffle board, grandioze bar, pokertafel, lederen stoelen met kussens en veel lcd-flatscreen-tv's. Als iemand wat privacy nodig heeft, kunnen ze naar de familiekamer op een lager niveau gaan, inclusief een 52-inch lcd-tv gekoppeld aan een X-Box 360. Het Chalet Over the Edge staat momenteel genoteerd op €7.995.000.