Prachtige Milaya Villa in Tel Aviv met ultieme luxe aan de Middellandse Zee

Milaya Villa, gelegen in de prestigieuze wijk Herzliya Pituach in Tel Aviv, is een uniek en betoverend huis dat op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee ligt. Het landgoed van 8.600 vierkante meter is omgeven door een prachtig onderhouden gazon met een artistieke haag. Voorbij de privépoort betreedt u een huis van ongekende weelde en luxe, met zes slaapkamers en acht marmeren badkamers, Versace-inlays, kroonlijsten en zelfs een 14-karaats vergulde badkuip.

De master suite biedt een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe zee en de spa-achtige badkamer is ideaal om te ontspannen na een drukke dag in de stad. De ultramoderne keuken is voorzien van eersteklas Miele- en Sub-Zero-apparatuur en een verheven middeneiland omringd door moderne kasten en decoratieve kolommen. Het interieur van het huis is voorzien van luxe gordijnen, weelderige loungestoelen en banken, en geïntegreerde sfeerverlichting die een unieke sfeer creëert.

Buiten is er een betoverend zwembad, gelegen langs de lengte van de met bomen omzoomde achtertuin, waar u kunt genieten van een verfrissende duik. Daarnaast is er ook een speelkamer met een pooltafel en een gymzaal om in vorm te blijven.

Deze exclusieve woning is te koop voor $33 miljoen en biedt de ultieme luxe aan de Middellandse Zee. Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, genieten van het uitzicht op zee vanuit de master suite of koken in de ultramoderne keuken, Milaya Villa is een absoluut paradijs in Tel Aviv.

Milaya Villa is een indrukwekkende woning die niet alleen luxe en comfort biedt, maar ook een uitzonderlijk design heeft. De combinatie van marmeren en houten parketvloeren, Versace-inlays en kroonlijsten zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling.

Naast de master suite zijn er nog vijf ruime slaapkamers en acht prachtig ingerichte badkamers, allemaal uitgerust met hoogwaardige afwerkingen en luxe voorzieningen.

Het landgoed biedt ook verschillende buitenruimtes, waaronder een overdekte patio met een eetgedeelte, perfect voor buiten diners en ontspanning. Het betoverende zwembad wordt omringd door een groot terras met zonnebedden en een loungegedeelte. De achtertuin is ook voorzien van een tennisbaan, een basketbalveld en een putting green voor de golfliefhebbers.

Milaya Villa is gelegen in de welvarende wijk Herzliya Pituach, bekend om zijn exclusieve huizen, luxe boetieks en restaurants. De villa ligt op slechts enkele minuten afstand van de witte zandstranden van de Middellandse Zee en biedt een panoramisch uitzicht op de kustlijn.

Milaya Villa is een spectaculaire woning die aan alle wensen voldoet van de meest veeleisende kopers. De combinatie van weelderige luxe, stijlvol design en adembenemende locatie maken dit huis een ware droomwoning.

Over Herzliya Pituach Tel Aviv

Herzliya Pituach is een prestigieuze wijk in Tel Aviv, Israël, die bekend staat om zijn luxe woningen, exclusieve hotels, prachtige stranden en kosmopolitische sfeer. Het is gelegen aan de Middellandse Zee, net ten noorden van Tel Aviv en biedt een adembenemend uitzicht op de kustlijn.

De wijk is vernoemd naar de stichter van de stad, Theodor Herzl, en Pituach, wat 'ontwikkeling' betekent in het Hebreeuws. Herzliya Pituach wordt beschouwd als een van de meest welvarende en exclusieve buurten van Israël en heeft veel internationale investeerders en beroemdheden aangetrokken.

Naast de luxe huizen en hotels heeft Herzliya Pituach ook een bruisend nachtleven, met een groot aantal restaurants, bars en clubs die open zijn tot in de vroege uurtjes. Er zijn ook tal van winkels en boetieks van wereldklasse, evenals sportfaciliteiten zoals tennisbanen, fitnesscentra en watersportclubs.

De combinatie van luxe, comfort en prachtige omgeving maakt Herzliya Pituach een van de meest gewilde wijken in Tel Aviv en Israël. Het is een ideale locatie voor wie op zoek is naar een exclusieve en kosmopolitische levensstijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...