Spectaculair penthouse in Miami met zeldzame roze diamant inbegrepen

Dit adembenemende penthouse, gelegen in Regalia in Sunny Isles Beach, Miami, wordt als het kroonjuweel van het exclusieve wooncomplex beschouwd. Voor de vraagprijs van €39 miljoen krijgt de toekomstige eigenaar niet alleen een luxueuze residentie van 17.000 vierkante meter aan de oceaan, maar ook een zeldzame roze diamant ter waarde van een half miljoen dollar als housewarming cadeau.

Ontworpen en volledig ingericht door AD100-ontwerper Charles Allem, beschikt dit indrukwekkende penthouse over zes slaapkamers, waaronder twee mastersuites met ingebouwde bars. Een eigen glazen lift biedt toegang tot elke verdieping, inclusief het dakterras met een bar en een trapsgewijze waterval die uitmondt in een prachtig zwembad.

Het penthouse biedt een luxueuze hoofdbadkamer van 1.500 vierkante meter met Calcutta Gold-metselwerk en een geavanceerd intelligentiesysteem. Verder zijn er een stoombad, sauna, hydrotherapie jacuzzi en handdoekverwarmende muur aanwezig. De zwevende, vrijdragende stenen trap wordt geaccentueerd door een kroonluchter met meer dan 225 glinsterende glazen hangers.

Voor wijnliefhebbers is er een wijnkelder met een capaciteit van 1.000 flessen, terwijl filmliefhebbers kunnen genieten van de 1.100 vierkante meter grote speelkamer en bioscoop, uitgerust met luxueus gestoffeerde Europese stoelen. Gebouwd in 2014, is dit spectaculaire penthouse momenteel het duurste appartement te koop in Sunny Isles.

Het Regalia penthouse, gelegen in het hart van het paradijselijke Sunny Isles Beach in Miami, biedt de ultieme luxe levensstijl. Omgeven door een adembenemend uitzicht op de oceaan, biedt dit bijzondere penthouse een perfecte combinatie van comfort en verfijning.

De ruime en lichte woonruimtes zijn ontworpen met een open indeling en zijn perfect voor zowel ontspanning als entertainment. Het penthouse beschikt over ultramoderne keukenapparatuur, perfect voor het bereiden van culinaire hoogstandjes voor vrienden en familie.

De buitenruimtes van het penthouse zijn net zo indrukwekkend als de binnenruimtes. Het uitgestrekte terras biedt een onbelemmerd uitzicht op de oceaan en de stad, waardoor bewoners kunnen genieten van de warme zon en de zachte zeebries. Het dakterras, met zijn watervalzwembad en bar, is ideaal voor zomerse feesten en gezellige bijeenkomsten.

Het penthouse in Regalia bevindt zich op een toplocatie in Sunny Isles Beach, dicht bij exclusieve winkelcentra, verfijnde restaurants en prachtige parken. Bovendien zijn de wereldberoemde bezienswaardigheden van Miami, zoals South Beach en de kunstwijk Wynwood, gemakkelijk bereikbaar.

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijk en luxueus verblijf in Miami, is dit spectaculaire penthouse in Regalia de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide voorzieningen, adembenemende uitzichten en ongeëvenaarde locatie biedt dit bijzondere pand een onvergetelijke levensstijl aan de bevoorrechte eigenaar.

Over Sunny Isles Beach, Miami

Sunny Isles Beach, gelegen in het bruisende Miami, is een prachtige kustgemeenschap die bekend staat om zijn luxe vastgoed, adembenemende stranden en levendige atmosfeer. Deze betoverende enclave is een perfecte bestemming voor zowel bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en vermaak.

Het kristalheldere water en het poederachtige zand van Sunny Isles Beach nodigen uit tot zonnebaden, zwemmen en lange strandwandelingen. Daarnaast zijn er tal van watersportactiviteiten beschikbaar, zoals surfen, paddleboarden en zeilen, waardoor het een paradijs is voor liefhebbers van het buitenleven.

De stad heeft ook een breed scala aan eersteklas voorzieningen, waaronder luxe winkelcentra, verfijnde restaurants en gezellige cafés. Enkele van de meest exclusieve winkelbestemmingen in de omgeving zijn het Bal Harbour Shops en Aventura Mall, waar bezoekers kunnen winkelen bij high-end boetieks en genieten van heerlijke culinaire ervaringen.

Sunny Isles Beach biedt ook een bruisend nachtleven met stijlvolle bars, trendy clubs en chique lounges, waar bezoekers kunnen genieten van een avondje uit met vrienden en familie. Bovendien zijn culturele hotspots zoals het New World Symphony, het Adrienne Arsht Center en het Pérez Art Museum Miami slechts een korte rit verwijderd, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot wereldklasse kunst en entertainment.

Deze idyllische gemeenschap is niet alleen een ideale plek om te wonen, maar ook een uitstekende investeringsbestemming voor luxe vastgoed. Met zijn schitterende penthouses, moderne appartementen en adembenemende villa's biedt Sunny Isles Beach een gevarieerd aanbod van onroerend goed dat aansluit bij de wensen van de meest veeleisende kopers.

Sunny Isles Beach is een betoverende bestemming in Miami, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van een ongeëvenaarde levensstijl. Het is een plek waar het beste van het goede leven en de prachtige natuur samenkomen, waardoor het een echt paradijs is voor liefhebbers van luxe en schoonheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...