Vorstelijk landgoed Versailles On The Hill in Californië

Versailles On The Hill, een prachtig staaltje architectuur, is een van de laatste projecten van de gerenommeerde interieurontwerper John Fleming. Dit indrukwekkende landgoed is speciaal ontworpen om aan te voelen als '10 mijl ten westen van Versailles' en biedt een koninklijke ambiance in een spectaculaire omgeving in Palos Verdes Estates.

Het interieur beslaat 930 vierkante meter betoverende ruimtes, gekenmerkt door een visionair ontwerp, uitzonderlijke aandacht voor detail en tijdloze elegantie. De 7 slaapkamers en 11 badkamers worden aangevuld met een grote formele woonkamer, familiekamer, ruime eethoek, moderne chef-kok keuken in Franse landhuisstijl, fitnessruimte, wijnkelder, bioscoop, speelkamer pub en een charmante bibliotheek.

Dit landgoed biedt meer dan enkel zijn interieur. Het beschikt over een rustgevend uitzicht op de oceaan, stad en zonsondergang, en de uitmuntende faciliteiten omvatten een master suite met luxe spa-achtige badkamer, 7 open haarden, 10 kroonluchters, een sprankelend zwembad en spa, en een volledig uitgeruste buitenbarbecuekeuken. Hoewel je hier waarschijnlijk niet zelf zult koken, aangezien diners en feesten een goede cateraar verdienen.

De uitnodigende sfeer zal gasten doen verlangen naar het ervaren van deze prachtige plek. Om dit weelderige pand te kunnen noemen, zul je €8.399.000 moeten uitgeven. Het adres is 1414 Paseo La Cresta, Palos Verdes Estates, Californië.

Gelegen in het exclusieve Palos Verdes Estates in Californië, is Versailles On The Hill een majestueus landgoed dat de perfecte balans biedt tussen privacy en verfijning. Het pand is omgeven door weelderige tuinen en aangelegde gronden, waardoor het een oase van rust en sereniteit is, weg van de drukte van het dagelijkse leven.

De locatie van dit landgoed biedt gemakkelijke toegang tot zowel Los Angeles als nabijgelegen stranden, waardoor het ideaal is voor zowel ontspanning als vermaak. Golfbanen, winkelcentra en eersteklas restaurants zijn ook dichtbij, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van deze bijzondere plek.

Versailles On The Hill is een zeldzaam juweeltje op de vastgoedmarkt en een waar eerbetoon aan de klassieke Franse architectuur. Het combineert moeiteloos luxe en comfort met een ongeëvenaarde locatie en adembenemende uitzichten. Hierdoor is dit landgoed een van de meest begeerde eigendommen in Californië.

Voor liefhebbers van kunst en cultuur zijn er tal van culturele bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving te vinden. Musea, kunstgalerijen en theaters zijn allemaal binnen handbereik, waardoor bewoners en gasten van Versailles On The Hill een rijk cultureel leven kunnen leiden.

Versailles On The Hill is een buitengewoon landgoed dat luxe, elegantie en een ongeëvenaarde levensstijl biedt voor de gelukkige eigenaar en hun gasten. Het is de perfecte plek om te genieten van het beste dat Californië te bieden heeft, omgeven door adembenemende natuur en verfijnde charme.

Palos Verdes Estates, Californië

Palos Verdes Estates is een welvarende stad in Los Angeles County, Californië, gelegen op het schiereiland Palos Verdes. Het is bekend om zijn prachtige kustlandschappen, weelderige vegetatie en luxe huizen. Met een bevolking van ongeveer 13.000 inwoners, biedt Palos Verdes Estates een exclusieve en rustige woonervaring op slechts een korte afstand van het bruisende stadsleven in Los Angeles.

De stad is opgericht in 1923 en is een van de oudste geplande gemeenschappen in Californië. Palos Verdes Estates wordt gekenmerkt door zijn slingerende straten, grote percelen en een overvloed aan parken en open ruimtes. Het gebied is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke schoonheid van het schiereiland te behouden en te benadrukken.

De gemeenschap heeft veel te bieden op het gebied van recreatie en buitenactiviteiten. Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, evenals talrijke wandel- en fietspaden die het prachtige landschap verkennen. De nabijheid van de oceaan zorgt ook voor tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen, surfen en vissen.

Palos Verdes Estates staat bekend om zijn uitstekende scholen en hechte gemeenschap. De stad heeft een sterke nadruk op onderwijs en buurtleven, met lokale evenementen en activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd. De gemeenschap is ook betrokken bij het behoud van de natuurlijke schoonheid van het gebied, met verschillende milieubeschermingsinitiatieven en programma s.

De ligging van Palos Verdes Estates biedt gemakkelijke toegang tot de omliggende steden en bezienswaardigheden van Los Angeles County. Downtown Los Angeles, Hollywood, Long Beach en andere belangrijke gebieden zijn binnen handbereik, waardoor bewoners kunnen genieten van de vele culturele en recreatieve mogelijkheden van de regio.

Palos Verdes Estates is een unieke en exclusieve gemeenschap in Zuid-Californië die een hoge levenskwaliteit biedt in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het is de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe en rustige levensstijl dicht bij de voorzieningen van de grote stad.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...