Versailles On The Hill zou je eigen Franse paradijs kunnen zijn

Versailles On The Hill zou je eigen Franse paradijs kunnen zijn

Een mooi voorbeeld van architectuur, Versailles On The Hill is een van de laatste projecten van de veelgeprezen binnenhuisarchitect John Fleming. Dit monumentale landgoed was speciaal ontworpen om aan te voelen als "10 mijl ten westen van Versailles", een vorstelijk herenhuis met als doel de gelukkige eigenaren en hun bevoorrechte gasten zich koninklijk te laten voelen, in een spectaculaire omgeving in Palos Verdes Estates.

Het interieur is verspreid over 10.000 vierkante meter aan betoverende ruimtes, met een visionair ontwerp, ongelooflijke aandacht voor detail en tijdloze elegantie. 7 slaapkamers en 11 badkamers worden aangevuld met een grote formele woonkamer en familiekamer, een ruime eethoek, het Franse platteland van de moderne chef keuken, om nog maar te zwijgen van een fitnessruimte, wijnkelder, een bioscoop, een speelkamer pub en een charmante bibliotheek.

Maar er is veel meer aan dit pand dan dat. Het biedt een rustig uitzicht op de oceaan, de stad en de zonsondergang, terwijl de uitstekende voorzieningen ook een master retraite omvatten met een luxe spa-achtige badkamer, 7 open haarden, 10 kroonluchters, een sprankelend zwembad en spa en een volledig ingebouwde buitenbarbecuekeuken. Je zult hier waarschijnlijk niet koken, want dinerevenementen en feesten verdienen een goede cateraar.

Maar je zult vaker mensen moeten uitnodigen dan je zou willen, omdat de warme en uitnodigende sfeer mensen doet dagdromen over het genieten van de ervaring. Als je deze prachtige plek 'thuis wilt noemen, moet je precies €8.399.000 uitspatten op dit weelderige pand aan 1414 Paseo La Cresta, Palos Verdes Estates, Californië.