West Creek Ranch is een uniek Colorado-landgoed van Discovery Channel-oprichter

John Hendricks, de oprichter van het bekende Discovery Channel, bezit het prachtige West Creek Ranch, een adembenemend toevluchtsoord in Colorado. Dit landgoed beslaat meer dan 7.000 hectare en wordt omringd door indrukwekkende kloven en kliffen met rode rotsen. Hendricks heeft echter besloten dit bijzondere pand te koop aan te bieden voor een recordbedrag van €149 miljoen.

De hoofdwoning op het terrein is een indrukwekkend 22.000 vierkante meter groot herenhuis in Zuidwestelijke stijl, verdeeld over vier niveaus. Het beschikt over acht slaapkamers, acht badkamers, een geweldige kamer, een elegante formele eetkamer, een chef-kokskeuken, een bioscoop, een kunststudio, een fitnessruimte, een speelkamer en een studeerkamer.

Buiten vind je een royaal zwembad en meer dan 3.500 vierkante meter overdekte veranda's, ideaal voor sociale evenementen. Een opvallend kenmerk is het observatorium met een draaiende koperen koepel, perfect voor romantische avonden onder de sterren.

Meer dan 4.000 hectare van het landgoed is in permanente natuurbescherming geplaatst bij de Nature Conservancy, wat betekent dat er geen wegen of bouwwerken mogen worden aangelegd om het natuurgebied te behouden. Op West Creek Ranch kunnen bezoekers genieten van wandelen, paardrijden, fietsen en vissen terwijl ze de frisse lucht inademen en zich herinneren hoe de aarde eeuwen geleden was.

West Creek Ranch is niet alleen een luxe toevluchtsoord, maar ook een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het uitgestrekte landgoed biedt eindeloze mogelijkheden om te genieten van het prachtige landschap en de unieke flora en fauna van Colorado. Het behoud van het natuurgebied zorgt ervoor dat de toekomstige generaties ook kunnen genieten van de ongerepte schoonheid van deze locatie.

Naast de hoofdwoning zijn er ook diverse andere faciliteiten en gebouwen op het landgoed, zoals gastenverblijven, paardenstallen en -weiden, evenals helikopterplatforms voor gemakkelijke toegang tot het pand. Dit maakt West Creek Ranch geschikt voor zowel privé- als zakelijke evenementen, zoals bruiloften, retraites en conferenties.

Bovendien is West Creek Ranch ideaal gelegen om te profiteren van de vele recreatieve mogelijkheden die Colorado te bieden heeft. Skigebieden, golfbanen en nationale parken liggen allemaal op een redelijke afstand van het landgoed, wat betekent dat er altijd iets te doen is voor degenen die van outdoor-activiteiten houden.

West Creek Ranch is een uniek en adembenemend landgoed dat zowel luxe als natuurlijke schoonheid biedt. Het is niet alleen een geweldige investering, maar ook een toevluchtsoord waar men zich kan onderdompelen in de wonderen van de natuur en kan genieten van een scala aan activiteiten en faciliteiten. Voor €149 miljoen krijgt de nieuwe eigenaar de kans om een stukje paradijs op aarde te bezitten en te koesteren.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...