Mark Wahlbergs Sports Fan Paradise is op de markt voor $30 miljoen

Voor degenen die dromen van een leven in luxe, omgeven door topklasse sportfaciliteiten en entertainmentsystemen, is er goed nieuws. Het voormalige huis van Hollywood-ster Mark Wahlberg, ook wel bekend als het 'Sports Fan Paradise', staat op de markt voor een bedrag van maar liefst 30 miljoen dollar.

Gelegen in een exclusieve, afgesloten gemeenschap in Beverly Hills, verspreid over bijna twee hectare grond, is dit weelderige domein meer dan alleen een huis. Het hoofdverblijf heeft een oppervlakte van ruim 1.066 vierkante meter en biedt naast een gastenverblijf met twee slaapkamers, ook een enorm tweelaagse fitnessruimte van 232 vierkante meter, voorzien van een professionele boksring. Maar de ware magie zit hem in de buitenruimte.

Stel je voor dat je zwemt in een schitterend zwembad met een 3,6 meter hoge waterval en een spannende waterglijbaan. Of ontspannen in een spa met een privégrot naast je. Deze faciliteiten maken het pand tot een waar paradijs voor elke sportfan. En voor de golfliefhebbers is er een professionele putting green aangelegd.

Het hoofdverblijf is niet minder indrukwekkend, met een riante hoofdslaapkamer met zithoek en open haard, een grote woonkamer voorzien van een tweede open haard en ruim terras, een formele eetkamer, een ruime keuken, een grote familie-/speelkamer, een kindervleugel en zelfs een bioscoop.

Het pand is doordrenkt van geschiedenis binnen de entertainmentindustrie. Zo is het basketbalveld de bakermat van het idee voor de tv-serie Entourage. De boksring, die ooit diende als vliegtuighangar, was de trainingsplek waar Wahlberg zich voorbereidde voor zijn filmrollen en waar bokslegendes zoals Floyd Mayweather en Manny Pacquiao hun spieren staalden.

Na de verkoop in 2013 hebben de nieuwe eigenaren het landgoed verder aangepast en gerenoveerd om te voldoen aan de hedendaagse eisen van luxe. Ze voegden geavanceerde beveiligings- en domoticasystemen toe en verbeterden de keuken met state-of-the-art apparatuur en materialen. Het gastenverblijf kreeg eveneens een upgrade en extra verfijning om gasten het hoogste niveau van comfort en luxe te bieden.

De buitenruimtes werden opnieuw ontworpen om de overgang tussen binnen- en buitenleven naadloos te maken, met alle respect voor privacy en het benutten van het adembenemende uitzicht dat het landgoed biedt.

Het pand ligt in een buurt die bekend staat om zijn exclusiviteit en voorzieningen, en is slechts een steenworp afstand van enkele van de meest gewilde winkels en restaurants van Los Angeles. De toekomstige eigenaren van het voormalige 'Sports Fan Paradise' van Mark Wahlberg kunnen al deze voordelen genieten in een werkelijk uniek en luxe huis, ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van zowel sportliefhebbers als degenen die gecharmeerd zijn van elegant en verfijnd wonen.

Dit landgoed is veel meer dan een huis; het is een persoonlijk resort dat klaarstaat om zijn nieuwe eigenaars te verwelkomen in de wereld van glamour, ontspanning en sportiviteit. Met een vraagprijs van 30 miljoen dollar is het 'Sports Fan Paradise' landgoed een topstuk op de vastgoedmarkt dat belooft het summum van luxe te bieden. Het is een once-in-a-lifetime kans om te investeren in een levensstijl die maar weinig mensen zich kunnen veroorloven. Voor de echte liefhebber is dit een kans die men niet kan laten schieten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...