Mark Wahlbergs Sports Fan Paradise is op de markt voor $30 miljoen

Voor degenen onder ons die niet alleen dromen van de ultieme luxe, maar ook een hartstochtelijke liefde koesteren voor sport en entertainment, is er nu een ongelooflijke kans opgedoken om deze twee werelden te combineren. Het voormalige huis van Mark Wahlberg, beter bekend als het Sports Fan Paradise , is te koop aangeboden voor de duizelingwekkende som van 30 miljoen dollar.

Dit prachtige domein, verscholen in een exclusieve en beveiligde gemeenschap in Beverly Hills, beslaat bijna twee hectare en is zo veel meer dan een gewone woonstee. Het is een waar meesterwerk van luxe en comfort, ontworpen voor de echte sportliefhebber.

Het hoofdgebouw, met een oppervlakte van ruim 1.066 vierkante meter, straalt klasse uit in elke hoek. Vanuit de entree die je verwelkomt met haar grootsheid tot aan het minutieus aangelegde landschap; dit huis ademt prestige. Daarnaast omvat het pand een gastenverblijf met twee slaapkamers, maar de kroon op dit paradijs is ongetwijfeld de uitgestrekte tweelaagse fitnessruimte die 232 vierkante meter beslaat, compleet met een professionele boksring – een eerbetoon aan Wahlbergs passie voor de sport.

De gedachte dat je in dezelfde ring kunt springen waar ooit grootheden als Floyd Mayweather en Manny Pacquiao trainden, geeft een extra dimensie aan de beleving van dit huis. De ruimte is tevens ideaal om vrienden en familie te entertainen met een spannend boksevenement of een intense workoutsessie.

Buiten val je van de ene verbazing in de andere. Een adembenemend zwembad nodigt uit tot uren speelplezier of ontspanning na een lange dag. De waterval en waterglijbaan geven het geheel een speels karakter, terwijl de spa met zijn privégrot momenten van serene rust belooft. Golffanaten zullen verrukt zijn door de aanwezigheid van een professionele putting green, die hen in staat stelt hun swing te perfectioneren zonder het terrein te hoeven verlaten.

De binnenruimtes van het hoofdverblijf zijn al even imposant. De hoofdslaapkamer biedt een zalige plek voor rust met een eigen zithoek en open haard. Een woonkamer met nog een open haard en ruim terras vormen het perfecte decor voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. De formele eetkamer nodigt uit tot chique diners en de ruime keuken met topapparatuur stelt iedere chef-kok in staat culinaire hoogstandjes te creëren. Voor de momenten van ontspanning is er een grote familie-/speelkamer en een authentieke thuisbioscoop waar films kijken een ware beleving is.

Het landgoed zit vol met verhalen uit de entertainmentindustrie. Zo was het basketbalveld inspiratiebron voor de populaire tv-serie Entourage. In de boksring, die oorspronkelijk een vliegtuighangar was, trainde Wahlberg voor zijn filmrollen.

Na aankoop in 2013 hebben de huidige eigenaren het landgoed verder verfijnd met moderne beveiliging en geavanceerde domoticasystemen. De keuken werd gemoderniseerd en het gastenverblijf kreeg een make-over om de luxe naar een nog hoger niveau te tillen.

Ook de buitenruimtes werden opnieuw ontworpen om een perfecte harmonie tussen binnen en buiten te creëren, met oog voor privacy en de prachtige uitzichten die het landgoed biedt. De aandacht voor detail is onmiskenbaar en draagt bij aan het gevoel van een persoonlijk resort.

Gelegen in een buurt die synoniem staat voor exclusiviteit en nabij de beste winkels en restaurants die Los Angeles te bieden heeft, is dit pand een oase van rust in de drukte van de stad.

Het Sports Fan Paradise van Mark Wahlberg is een waar persoonlijk resort en wacht nu op nieuwe eigenaren die zichzelf willen onderdompelen in wereldse glamour, ontspanning en sportiviteit. Met een prijskaartje van 30 miljoen dollar is dit een onovertroffen kans voor zij die de pieken van luxe willen ervaren en bereid zijn te investeren in een unieke levensstijl die slechts voor een kleine groep weggelegd is. Dit is echt een kans van eens in je leven, een droom voor de ware liefhebber van de fijnere dingen in het leven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...