Mark Wahlbergs 'Sports Fan Paradise' is op de markt voor $30 miljoen

Gelegen in een select, omheind gebied in Beverly Hills en bijna twee hectare grond, was deze plek, bijgenaamd Sports Fan Paradise, ooit eigendom van Mark Wahlberg.
Het weelderige pand omvat een enorme hoofdwoning van 11.500 vierkante meter, een pension met twee slaapkamers en een fitnessruimte met twee verdiepingen, 2.500 vierkante meter met een professionele boksring. Verder is er ook een zwembad met een waterval van 12 voet, een waterglijbaan, een spa en zelfs een grot op het terrein.
En laten we de professionele putting green, weelderige landschapsarchitectuur en het prachtige uitzicht van dit ongelooflijke huis niet vergeten. Ik denk dat we dat ongelooflijke prijskaartje beginnen te begrijpen, vind je niet?
Bedenk dat de hoofdwoning beschikt over een grote slaapkamer, met een zithoek en een open haard, een grote woonkamer met nog een open haard en een behoorlijk groot terras, een formele eetkamer, een grote keuken, een ruime familiekamer/speelkamer, een kindervleugel en een bioscoop. Er is geen plek zoals dit huis, dat is zeker!
HBO was verantwoordelijk voor enkele legendarische momenten in entertainment, waarvan sommige eigenlijk afkomstig waren van het basketbalveld van dit pand, zoals het idee voor Entourage.
De boksring, die ooit een luchthavenhangar was, werd door de beroemde acteur gebruikt om uitgebreid te trainen, en zelfs bokslegendes Floyd Mayweather en Manny Pacquiao trainden hier een tijdje. Wahlberg verkocht het pand in 2013 en is sindsdien uitgebreid verfijnd en gerenoveerd.