Luxueus landgoed van Sylvester Stallone te koop bij exclusieve makelaar Tomer Fridman

Sylvester Stallone heeft zijn wereldklasse Celebrity Contemporary Mediterranean Compound te koop gezet via de exclusieve makelaar Tomer Fridman. Het landgoed is gelegen op een uitgestrekt terrein van 3,5 hectare in de exclusieve bewaakte enclave van North Beverly Park. Het is een ware oase van rust en privacy, omringd door groen en met uitzicht op de stad en de canyon.

Het landgoed beschikt over een prachtige foyer van 2 verdiepingen, formele woon- en eetkamers, familiekamer, kantoor, enorme keuken, screeningkamer, fitnessruimte, sigarenkamer en ongelooflijke aangepaste bar. Het hoofdgebouw heeft 6 slaapkamers en 9 badkamers, waaronder de prachtige master suite met dubbele baden, sauna, stoombad en kantoor met terras. Het pension, ontworpen door Richard Landry, heeft 2 verdiepingen en is een eigen residentie met woon- en eetkamers, een keuken en suites met 2 slaapkamers.

Het landgoed beschikt ook over een spectaculaire resort-stijl buitenruimte met uitgestrekte gazons, patio s, putting green, infinity pool & spa, garage voor 8 auto's en kunststudio.

Tomer Fridman, een gerenommeerde makelaar in luxe onroerend goed, is verantwoordelijk voor de verkoop van dit landgoed. Met meer dan €3 miljard aan carrièreverkopen en het overschrijden van de €500.000.000 voor gesloten verkopen in één jaar, wordt Tomer nog steeds gerangschikt als een van Amerika'sBest Real Estate Agents door Wall Street Journal/Real Trends. Volgens Tomer is dit landgoed 'een van de mooiste beheerde van de beroemde Beverly Park Estates', en het wordt momenteel verkocht voor €80.000.000.

Het landgoed is gelegen in een exclusieve buurt waar ook andere beroemdheden en welgestelde mensen wonen. Het is een van de weinige kavels binnen de wachtpoorten met uitzicht op de stad en biedt een zeer gewilde privacy. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het landgoed van Sylvester Stallone zo'n hoge prijs heeft.

Tomer Fridman is bekend om zijn uitstekende reputatie en wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van vastgoedtrends in welvarende internationale markten. Hij heeft een scala aan klantenkringen, waaronder spraakmakende beroemdheden, entertainmentmanagers en kapiteins van industrieën. Met zijn jarenlange ervaring en expertise kan hij zijn klanten de beste service en advies bieden op het gebied van vastgoed.

Het landgoed van Sylvester Stallone is een van de meest opvallende en luxueuze huizen in Beverly Hills. Het biedt een unieke mix van comfort, elegantie en exclusiviteit. Met zijn prachtige architectuur, adembenemende uitzichten en uitgestrekte buitenruimte is het landgoed van Sylvester Stallone een waar meesterwerk van hedendaags wonen.

Voor wie op zoek is naar een luxe en exclusieve woning in Beverly Hills, is dit landgoed van Sylvester Stallone zeker de moeite waard om te bekijken. Het biedt niet alleen een unieke levensstijl, maar ook de kans om te wonen in een van de meest begeerde buurten van de stad.

Over Tomer Fridman

Tomer Fridman is een gerenommeerde makelaar in luxe onroerend goed, die bekend staat om zijn expertise en uitstekende reputatie. Hij is een erkende autoriteit op het gebied van vastgoedtrends in welvarende internationale markten en heeft een scala aan klantenkringen, waaronder spraakmakende beroemdheden, entertainmentmanagers en kapiteins van industrieën.

Fridman begon zijn carrière in de vastgoedsector meer dan 20 jaar geleden en heeft sindsdien een indrukwekkend track record opgebouwd. Hij heeft meer dan €3 miljard aan carrièreverkopen op zijn naam staan en heeft talloze awards en erkenningen ontvangen voor zijn werk.

Fridman is een echte professional die zich inzet voor zijn klanten en hen de beste service en advies biedt op het gebied van vastgoed. Hij heeft een uitstekende reputatie opgebouwd die is gebaseerd op discretie, integriteit en expertise. Hij begrijpt de behoeften en wensen van zijn klanten en doet er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen.

Als een van Amerika'sBest Real Estate Agents volgens Wall Street Journal/Real Trends, wordt Fridman nog steeds beschouwd als een van de meest succesvolle en invloedrijke makelaars in de industrie. Hij is een ware autoriteit op het gebied van luxe onroerend goed en wordt gezien als een van de meest betrouwbare en professionele makelaars in de sector.

Fridman heeft een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en houdt voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten. Hij is bekend om zijn strategische aanpak en zijn vermogen om zijn klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van het zoeken naar een woning tot het sluiten van een deal.

Fridman is ook een gepassioneerde en toegewijde professional die zijn klanten graag helpt om hun dromen te verwezenlijken. Hij begrijpt dat vastgoed een van de belangrijkste investeringen is die mensen maken en doet er alles aan om zijn klanten te helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan hun behoeften voldoet.

Met zijn uitstekende netwerk en uitgebreide ervaring is Fridman in staat om zijn klanten te voorzien van de meest actuele informatie en marktinzichten, wat hen in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen over hun vastgoedinvesteringen.

Als een van de meest succesvolle en invloedrijke makelaars in de sector heeft Fridman een uitstekende reputatie opgebouwd die is gebaseerd op zijn deskundigheid, integriteit en toewijding aan zijn klanten. Hij is een ware professional die zijn klanten de best mogelijke service biedt en hen helpt bij het vinden van hun droomwoning.

Tomer Fridman is een bekende naam in de wereld van luxe onroerend goed, met een indrukwekkend track record en een uitstekende reputatie. Hij is een deskundige en gepassioneerde professional die zich inzet voor zijn klanten en hen helpt bij het vinden van de perfecte woning die aan hun behoeften voldoet.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...