Steve Martin zet zijn Montecito-herenhuis te koop na 10 jaar eigendom

De geliefde acteur en komiek Steve Martin heeft besloten dat het tijd is om afscheid te nemen van zijn intrigerende Montecito-herenhuis, dat hij al 10 jaar in bezit heeft. Het huis, ontworpen door de beroemde Amerikaanse architect Roland E. Coate, Jr., is gelegen op bijna zes hectare grond in een van de meest gewilde gebieden van Santa Barbara.

Met een uitstekende ligging en een prachtig uitzicht op de omgeving, biedt het herenhuis ook een adembenemend uitzicht op de oceaan voor de nieuwe eigenaren. Het huis, met een oppervlakte van 7.700 vierkante meter, heeft een betonnen constructie die gedeeltelijk in de heuvel is ingebed. Hoewel het exterieur een enigszins bunkerachtige uitstraling heeft, is het interieur buitengewoon luxueus.

Het huis beschikt over vier prachtig ingerichte slaapkamers, elk met hun eigen unieke stijl en elegantie. Naast het hoofdgebouw is er ook een vrijstaand gastenverblijf, zodat gasten in alle comfort kunnen verblijven. Het terrein is ook voorzien van een verleidelijk zwembad, waar de nieuwe eigenaren kunnen ontspannen en genieten van de zonnige Californische dagen.

Steve Martin, die bekend staat om zijn briljante werk als stand-up comedian, schrijver en acteur, is ook een getalenteerde muzikant met meerdere platinaplaten en een Grammy Award op zijn naam. Hij biedt zijn prachtige landgoed nu te koop aan voor de prijs van $11 miljoen (€9,3 miljoen).

Dit is een zeldzame kans voor liefhebbers van luxe en exclusiviteit om een stukje van het weelderige leven in Montecito te ervaren. Met zijn prachtige architectuur, spectaculaire uitzichten en hoogwaardige voorzieningen is dit herenhuis een ware parel in een van de meest gewilde buurten van Santa Barbara.

 • Steve Martin, de bekende acteur en komiek, heeft besloten om zijn Montecito-herenhuis na 10 jaar op de markt te brengen.
 • Het herenhuis, ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse architect Roland E. Coate, Jr., is gelegen op een weelderig terrein van bijna zes hectare in een zeer gewilde buurt van Santa Barbara.
 • Met een prachtige ligging biedt het herenhuis een adembenemend uitzicht op zowel de omgeving als de oceaan.
 • Het betonnen herenhuis heeft een oppervlakte van 7.700 vierkante meter en is gedeeltelijk in de heuvel ingebed, waardoor het een unieke uitstraling heeft.
 • Het interieur van het herenhuis is luxueus en biedt alle comfort die men mag verwachten in een high-end woning.
 • Het herenhuis beschikt over vier prachtig ingerichte slaapkamers, elk met hun eigen stijl en elegantie.
 • Daarnaast is er ook een vrijstaand gastenverblijf, waardoor gasten in alle privacy kunnen verblijven.
 • Het terrein is voorzien van een verleidelijk zwembad, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zonnige dagen.
 • Steve Martin, naast zijn werk als acteur en komiek, is ook een getalenteerde muzikant met meerdere platinaplaten en een Grammy Award.
 • Het herenhuis wordt te koop aangeboden voor de prijs van €9,3 miljoen.
 • Deze unieke kans biedt liefhebbers van luxe de mogelijkheid om te genieten van het weelderige leven in Montecito en te wonen in een architectonisch meesterwerk met een spectaculair uitzicht en hoogwaardige voorzieningen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...