Penthouse van Lumina - duurste appartement in San Francisco

Dit buitengewone penthouse beslaat de bovenste twee verdiepingen van de iconische Lumina-toren, gelegen in het hart van San Francisco, en is momenteel de meest prestigieuze woning die de stad te bieden heeft. Dit weelderige duplex appartement strekt zich uit over een indrukwekkende 15.000 vierkante meter op de 41e en 42e verdieping, en biedt adembenemende uitzichten op de bruisende stad en het majestueuze Golden Gate Bridge, dankzij de 50 meter kamerhoge ramen.

Het penthouse beschikt over vijf luxueuze slaapkamers, vijf volledige badkamers en twee gastentoiletten. Daarnaast is er een ruime familiekeuken, een aparte cateringkeuken, een butler pantry en een gemakskeuken nabij de master suite. Maar dat is nog niet alles - acht terrassen en een privédak bieden talloze mogelijkheden om te genieten van het panoramische uitzicht en buiten te ontspannen in alle privacy en luxe.

Naast de buitengewone residentie zelf, biedt Lumina enkele van de meest luxueuze voorzieningen die men zich kan voorstellen. Bewoners hebben exclusieve toegang tot een state-of-the-art fitnesscentrum met een klimmuur, twee privé-oefenstudio s, een uitgebreide spa met een eigen behandelkamer, een indrukwekkend 75 meter lang zwembad, een prachtig aangelegd dakterras met barbecuefaciliteiten en een buitenscherm, een verfijnde clublounge, een privéscreeningkamer, een elegante privé-eetkamer en een kinderspeelkamer met een zwembad. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Lumina 24/7 valet parking en zelfs de mogelijkheid om uw auto op afstand te laten oproepen. Het is een ongeëvenaarde levensstijl op het hoogste niveau.

Natuurlijk heeft deze weelderige residentie een prijskaartje dat in overeenstemming is met zijn grandeur. Met een prijs van $49 miljoen is dit op dit moment het duurste appartement op de markt in San Francisco. Maar voor degenen die op zoek zijn naar het summum van luxe en exclusiviteit, biedt dit penthouse een ongeëvenaarde kans om te wonen in een architectonisch meesterwerk met spectaculaire voorzieningen en een ongeëvenaard uitzicht op een van 'swerelds meest geliefde steden.

  • Lumina-toren: De Lumina-toren is een opvallend architectonisch meesterwerk gelegen in het centrum van San Francisco. Het gebouw bestaat uit twee torens van respectievelijk 42 en 37 verdiepingen en biedt een exclusieve en luxe levensstijl aan de bewoners.

  • Penthouse: Het weelderige penthouse beslaat de bovenste twee verdiepingen van de Lumina-toren en strekt zich uit over een indrukwekkende 15.000 vierkante meter. Met 50 meter kamerhoge ramen biedt het adembenemende uitzichten op de stad en het Golden Gate Bridge.

  • Technische specificaties: Het penthouse is uitgerust met de nieuwste technologieën en hoogwaardige bouwmaterialen. Het beschikt over geavanceerde klimaatbeheersingssystemen, slimme woningautomatisering en beveiligingssystemen om een comfortabele en veilige leefomgeving te bieden.

  • Slaapkamers en badkamers: Het penthouse biedt vijf luxueuze slaapkamers en is voorzien van vijf volledige badkamers en twee gastentoiletten. Het biedt alle privacy en comfort die men mag verwachten van een exclusieve residentie van dit kaliber.

  • Keukens: Het penthouse beschikt over meerdere keukens, waaronder een ruime familiekeuken, een aparte cateringkeuken en een gemakskeuken in de buurt van de master suite. Deze keukens zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur en bieden de perfecte setting voor culinaire hoogstandjes.

  • Terrassen en privédak: Het penthouse biedt maar liefst acht terrassen, waaronder een privédak, waar bewoners kunnen genieten van het buitenleven en het adembenemende uitzicht op de stad. Deze buitenruimtes zijn perfect voor ontspanning, entertainment en het bewonderen van de omgeving.

  • Voorzieningen: Lumina biedt een uitgebreid scala aan luxe voorzieningen. Bewoners hebben exclusieve toegang tot een state-of-the-art fitnesscentrum met een klimmuur, twee privé-oefenstudio'sen spafaciliteiten met een eigen behandelkamer. Verder is er een prachtig 75 meter lang zwembad, een aangelegd dakterras met barbecuefaciliteiten en een buitenscherm, een verfijnde clublounge, een privéscreeningkamer, een elegante privé-eetkamer en een kinderspeelkamer met een zwembad.

  • Valet parking: Lumina biedt 24/7 valet parking voor ultiem gemak. Bewoners kunnen hun auto met een gerust hart achterlaten, wetende dat deze veilig wordt verzorgd.

  • Prijs en exclusiviteit: Het penthouse heeft een aanzienlijk prijskaartje van $49 miljoen, waardoor het het duurste appartement op de markt in San Francisco is. Deze exclusieve residentie biedt een ongeëvenaarde levensstijl en een luxueuze ervaring voor degenen die op zoek zijn naar het allerbeste.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...