Villa Theoule Sur Mer in Cannes ontworpen door Jean Mus

Een adembenemend landgoed ontworpen door een wereldberoemde architect, met vier afzonderlijke woningen en een prachtig overloopzwembad, gelegen in de buurt van de haven van Cannes. Villa Theoule Sur Mer in Cannes ontworpen door Jean Mus.

Een adembenemend landgoed ontworpen door een wereldberoemde architect, gelegen in een landschapspark van ongeveer 1,2 ha ontworpen door Jean Mus. Het landgoed bestaat uit vier onafhankelijke huizen van 250 tot 300 m² elk en twee appartementen van 75 m², gebouwd rond een fantastisch overloopzwembad van 50 meter lang en 30 meter breed, wat jouw eigen privé-zee op de top van deze heuvel is, met een pooldeck en poolhouse ideaal voor te zonnebaden.

Het rustige buitenzwembad met eethoek is een perfecte ruimte voor het hele jaar door voor evenementen tot en met 200 personen. Het eigentijdse ontwerp van het project, gelegen op een paar meter van Pierre Cardin Palais Bulle (ook wel het Bubble Palace genoemd), biedt een panoramisch uitzicht over de zee en het Estérel-gebergte en ligt op een unieke locatie dicht bij de haven van Cannes. Het is dus niet één villa zoals veel mensen denken, maar vier afzonderlijke woningen!

Het landgoed, ontworpen volgens twee typologieën, de maritieme villa's en de landschapsvilla's, beschikt over vier adembenemende villa's, echte kunstwerken gemaakt met de wind, de steen, de lucht en de zee. Er werd zelfs een overzicht gemaakt van elk pand met eigen benaming: Villa A, Villa B, Villa C en Villa D.

De Maritieme villa's zijn gericht op de zee en hebben een ontwerp en esthetische benadering die verwijst naar de wereld van het zeilen. De landschapsvilla's zijn gericht op de kust en zijn meer in de heuvel geïntegreerd. Villa A heeft het thema van gevernist hout, Villa B heeft het thema van water en lichtreflecties, Villa C heeft het thema van de witte monolith en Villa D is soberder en heeft het thema van de lichten en de binnentuinen. Een niveau lager is er parking voor 16 auto's. Het rustige buitenzwembad met eethoek is een perfecte ruimte voor het hele jaar door voor evenementen tot en met 200 personen.

Het landgoed beschikt ook over een spa met hamam, sauna, fitnessruimte en massageruimtes. Het complex is ontworpen door Israëlische specialisten en heeft een beveiligingssysteem met meerdere niveaus op de verdiepingen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, inclusief de bunker. Gelegen op 45 minuten van de internationale luchthaven van Nice en op 25 minuten van de luchthaven Cannes Mandelieu, is dit iconische project ongetwijfeld een van de meest spectaculaire eigendommen van de Franse Rivièra.

Beschrijving:

Deze prachtige luxe villa in Theoule-sur-Mer is een spectaculair landgoed van 33 kamers en 18 slaapkamers. Het is gelegen op een exclusieve locatie aan de Franse Rivièra en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Het pand is ontworpen met een unieke mix van moderne en traditionele architectuur en biedt een ongeëvenaarde luxe levensstijl. Het heeft een totaal oppervlak van 2000m² en is gelegen in een prachtig aangelegd terrein van 10.117m². Het pand is verdeeld over meerdere gebouwen en biedt een scala aan exclusieve voorzieningen, waaronder meerdere woon- en eetruimtes, een home cinema, een fitnessruimte, een spa en een overloopzwembad met uitzicht op zee.

De villa's en appartementen zijn ingericht met de meest luxe materialen en afwerkingen, met grote ramen die het prachtige uitzicht op zee benadrukken. Elke kamer is ruim en goed ingericht met aandacht voor elk detail. De villa's zijn ontworpen voor privacy, waardoor elke gast een eigen ruimte heeft om te ontspannen en tot rust te komen.

Het pand beschikt ook over een professionele keuken die ideaal is voor het bereiden van maaltijden voor grote evenementen en feesten. De prachtige tuinen en terrassen bieden ook een perfecte setting voor buitenentertainment.

Gelegen op slechts 20 minuten van Cannes en op 45 minuten van de luchthaven Nice Côte d'Azur, is deze luxe villa een van de meest exclusieve en gewilde eigendommen aan de Franse Rivièra. Het is een ongeëvenaard stukje paradijs dat ideaal is voor wie op zoek is naar luxe, privacy en rust in een prachtige natuurlijke omgeving.

De villa is gelegen in een rustige en vredige omgeving en biedt volledige privacy en veiligheid met een beveiligingssysteem en 24/7 bewaking. Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor gasten en personeel, met een garage voor meerdere auto's en een oprijlaan.

Het eigendom is een perfecte locatie voor wie op zoek is naar luxe en comfort, en biedt een uitstekende gelegenheid voor gezinnen of groepen vrienden om te genieten van de rust en stilte van de Franse Rivièra in stijl. Het is ook een ideaal toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve plek om te wonen.

De villa is vertegenwoordigd door Sotheby'sInternational Realty en is een unieke kans om een van de meest exclusieve en prestigieuze eigendommen aan de Franse Rivièra te bezitten. Of het nu gaat om een permanente woning, vakantiehuis of investering, deze villa biedt een ongeëvenaarde luxe levensstijl en de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de Franse Rivièra.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...