Luxueuze Villa in Kapellen met 10 slaapkamers - zwembad en designinterieur

Deze schitterende villa, gelegen aan Kasteeldreef 7, 2950 Kapellen, is gebouwd door Valckenborgh met gebruik van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een ruimtelijke en logische indeling met een ongeëvenaarde gezelligheid en rust. Pieter Porters heeft de complete inrichting verzorgd.

Op de begane grond bevindt zich een royale inkomhal, een aaneengesloten woonruimte met parketvloer, zithoek en eetkamer met uitzicht op de tuin, en een ruime, aangename woonkeuken. Daarnaast is er een aparte tv-kamer, en een zij-ingang die toegang biedt tot de sauna en doucheruimtes. De eerste verdieping bestaat uit vijf grote kamers met elk een eigen badkamer en de hoofdslaapkamer met eigen dressing en ensuite hoofdbadkamer. Alle badkamers zijn afgewerkt in marmer en met aandacht voor de fijnste details. Verder is er een aparte wasruimte en toegang tot de afgewerkte zolderruimte, die momenteel als fitnessruimte dient.

In het meest recent aangebouwde deel van de woning bevindt zich een bijzondere bar met unieke marmeren afwerking, een biljartkamer en een gezellig salon/ontspanningsruimte met open haard op parket. Daarnaast ligt de ruime bibliotheek met parket en open haard, en een royaal kantoor met gashaard en zithoek, voorzien van een aparte zij-ingang. Een tweede inkomhal met gastentoilet en vestiairemogelijkheden leidt enerzijds naar de kelder/garage met plaats voor zes auto's en een autolift, en anderzijds naar de eerste verdieping met drie ruime kamers, elk voorzien van een gashaard, eigen dressing, zithoek en ensuite badkamer. Op de afgewerkte zolderverdieping (2e verdieping) bevindt zich nog een tiende slaapkamer met ensuite badkamer.

Grenzend aan de woning is er een aangenaam zuidwestelijk georiënteerd terras, deels overdekt met een open haard. Er is een volledig uitgerust en vernieuwd zwembad (12m x 6m) met automatisch rolluik. De aangelegde tuin is ontworpen en zorgvuldig onderhouden door Landscaping. Er zijn twee aparte kelderverdiepingen: de eerste kelder heeft drie parkeerplaatsen, een wijnkelder en een technische ruimte, terwijl de tweede kelder plaats biedt aan zes auto's en is uitgerust met een automatische autolift.

De villa is gunstig gelegen nabij het centrum van Kapellen, in een residentiële en rustige villawijk, en is uitstekend bereikbaar via de invalswegen en het station van Kapellen (ca 15 min tot Antwerpen-centraal en 45 min tot Brussel).

Kenmerken van de woning:

  • Vraagprijs: € 6.250.000
  • Type woning: Villa met zwembad
  • Woonoppervlakte: 1.200 m²
  • Perceeloppervlakte: 6.400 m²
  • Bouwjaar: 2018
  • Aantal slaapkamers: 10
  • Aantal badkamers: 10
  • Aantal garages: 10


Deze luxe villa, gebouwd door Valckenborgh en ingericht door Pieter Porters, combineert comfort en elegantie in een rustige en residentiële omgeving. Het pand biedt een uitstekende woonervaring met zijn vele voorzieningen zoals de sauna, het zwembad, de aangelegde tuin, de kelder met parkeergelegenheid voor in totaal 9 auto's, en de hoogwaardige afwerking van zowel het interieur als het exterieur. De woning is zeer goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Kapellen, waardoor het een ideale locatie is voor wie op zoek is naar een luxe en comfortabele woonervaring in een groene en rustige omgeving. Meer info: vastgoedmakelaar: Engel & Völkers Kalmthout Heidestatiestraat 53, 2920 Heide-Kalmthout Telephone:+32.3.666.00.90

Over Valckenborgh

Valckenborgh is een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige, luxueuze villa's en residentiële panden. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail, het gebruik van kwalitatieve materialen en het leveren van uitmuntend vakmanschap bij het realiseren van hun bouwprojecten.

Valckenborgh richt zich op het creëren van unieke, op maat gemaakte woningen die voldoen aan de wensen en behoeften van hun klanten. Ze streven ernaar om tijdloze architectuur te combineren met moderne gemakken en innovatieve technologieën. Dit resulteert in elegante, functionele en duurzame woningen die zowel esthetisch aantrekkelijk als comfortabel zijn om in te wonen.

Het bouwbedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde architecten, interieurontwerpers en landschapsarchitecten om een harmonieuze en coherente woonervaring te creëren. Valckenborgh staat bekend om zijn betrokkenheid bij elk project, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, om ervoor te zorgen dat elk aspect van de woning voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en afwerking.

Hoewel er geen specifieke informatie beschikbaar is over de oprichting en het ontstaan van Valckenborgh, is het bedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in de bouwsector, vooral op het gebied van luxe residentiële projecten. Valckenborgh heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve en op maat gemaakte woning. - www.valckenborgh.be -

Over Pieter Porters

Pieter Porters is een gerenommeerde Belgische interieurontwerper en interieurarchitect die bekend staat om zijn verfijnde en tijdloze stijl. Hij heeft zijn eigen ontwerpbureau, Pieter Porters Collections, opgericht in 1990 in Antwerpen, België. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in interieurontwerp, interieurinrichting en het creëren van unieke meubel- en decoratiecollecties.

De ontwerpstijl van Pieter Porters wordt gekenmerkt door een combinatie van klassieke en hedendaagse elementen, met een focus op harmonie, elegantie en comfort. Hij staat bekend om zijn vermogen om warme en uitnodigende interieurs te creëren met behulp van zorgvuldig geselecteerde kleuren, stoffen, meubels en accessoires. Porters heeft een voorliefde voor het gebruik van rijke materialen, zoals fluweel, zijde en hout, evenals het gebruik van antieke en vintage stukken om zijn ontwerpen een tijdloze en unieke uitstraling te geven.

Naast zijn werk als interieurontwerper en -architect, heeft Pieter Porters ook een succesvolle carrière als auteur en spreker. Hij heeft verschillende boeken over interieurontwerp en -inrichting geschreven, waaronder 'Timeless Interiors' en 'The Art of Living'. Porters geeft regelmatig lezingen en workshops over interieurontwerp, waar hij zijn expertise en passie voor het vak deelt met een breed publiek.

In zijn jarenlange carrière heeft Pieter Porters talloze prestigieuze residentiële en commerciële projecten voltooid, zowel in België als internationaal. Zijn onberispelijke smaak, aandacht voor detail en toewijding aan vakmanschap hebben hem tot een veelgevraagde interieurontwerper gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve en persoonlijke woonervaring. - www.houseofporters.com


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...