Tropisch paradijs te koop - Turtle Tail landgoed voor €25 miljoen

Dit onlangs voltooide tropische paradijs, genaamd het Turtle Tail landgoed, zoekt een nieuwe eigenaar om te genieten van een betoverend stukje hemel. Als je overweegt om te investeren in zo'n luxe oase zonder zelf te verhuizen, dan is het misschien de moeite waard om €25 miljoen uit te geven aan dit prachtige landgoed.

Het spectaculaire landgoed ligt op een verhoogd privéschiereiland van 4,57 hectare en biedt maar liefst 425 meter panoramische waterkant en een indrukwekkend privédok van 27 meter. Het interieurontwerp getuigt van de ongelooflijke aandacht voor detail die in dit project is gestoken. De luxueuze woning beslaat meer dan 1.394 vierkante meter en biedt moderne accommodaties, waaronder een hoofdgebouw met 5 slaapkamers, een volledig zelfstandig gastenverblijf met 2 slaapkamers en personeelsverblijven op het terrein.

Ontspannen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de fantastische faciliteiten die dit landgoed biedt. De toekomstige eigenaren kunnen genieten van een schitterend overloopzwembad met LED-verlichting, diverse buitenlounge- en ligbedruimtes, een pizzaoven in de buitenlucht, een filmzaal, een speelkamer, een intieme wijnkelder en een volledig uitgeruste fitnessruimte om in vorm te blijven.

Bovendien beschikt het landgoed over uitgebreide opslagruimte en een verlichte tennisbaan. Het Turtle Tail landgoed is de perfecte combinatie van luxe en ontspanning en biedt een unieke kans om te investeren in een exclusief tropisch toevluchtsoord.

Als je je afvraagt wat de omgeving van het Turtle Tail landgoed te bieden heeft, dan zul je verheugd zijn te horen dat dit tropische paradijs zich bevindt in een van de meest prestigieuze en gewilde gebieden. De omliggende natuur biedt een adembenemend uitzicht en een rustige sfeer, waardoor het landgoed perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven.

Bovendien zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving die je kunt ontdekken. Je kunt genieten van verschillende watersporten, zoals zeilen, snorkelen of duiken, om de prachtige onderwaterwereld te verkennen. Er zijn ook tal van golfbanen, spa'sen gastronomische restaurants in de buurt om aan al je wensen en behoeften te voldoen.

Het Turtle Tail landgoed is goed bereikbaar via een privéweg, wat zorgt voor extra privacy en exclusiviteit. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het vliegtuig, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel korte uitstapjes als langere vakanties.

In het licht van al deze voordelen is het geen verrassing dat het Turtle Tail landgoed een zeer gewilde investeringsmogelijkheid is. Als je op zoek bent naar een luxe en uniek tropisch toevluchtsoord, dan is dit prachtige landgoed de perfecte keuze. Mis deze zeldzame kans niet om te investeren in een stukje paradijs dat zowel comfort als luxe biedt, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht en een ontspannen levensstijl.

Over Turtle Tail

Turtle Tail, gelegen op het eiland Providenciales in de Turks- en Caicoseilanden, is een exclusieve en pittoreske woonwijk die een adembenemend uitzicht biedt op de helderblauwe wateren van de Caribische Zee. Het eiland is onderdeel van een Brits overzees gebied, dat bekend staat om zijn prachtige witte zandstranden, turquoise wateren en rijke onderwaterleven, waardoor het een populaire bestemming is voor vakantiegangers en liefhebbers van luxe onroerend goed.

Turtle Tail is uniek vanwege zijn afgelegen en serene karakter. De prachtige villa's en landgoederen in deze gemeenschap worden omringd door weelderige tropische vegetatie en bieden een hoge mate van privacy en exclusiviteit voor hun bewoners. Veel van deze huizen liggen aan het water en hebben directe toegang tot afgelegen stranden en kristalhelder water, wat het gebied uiterst aantrekkelijk maakt voor investeerders en huiseigenaren.

Activiteiten in de omgeving van Turtle Tail zijn onder meer zwemmen, snorkelen, duiken, vissen, en zeilen, waardoor het de perfecte locatie is voor liefhebbers van watersporten en outdooractiviteiten. Daarnaast ligt het eiland Providenciales dicht bij andere eilanden in de Turks- en Caicoseilanden, waardoor het gemakkelijk is om nabijgelegen eilanden en baaien te verkennen.

Ondanks de afgelegen ligging biedt Turtle Tail gemakkelijke toegang tot de voorzieningen en attracties van Providenciales, zoals golfbanen, winkelcentra, restaurants en spa s. De internationale luchthaven van Providenciales ligt op korte rijafstand, waardoor het gebied gemakkelijk bereikbaar is voor bezoekers van over de hele wereld.

Turtle Tail is een luxueus en exclusief toevluchtsoord op een tropisch eiland, dat een perfecte balans biedt tussen privacy, schoonheid en gemak. Het is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een stukje paradijs om te ontspannen en te genieten van het beste wat de Caribische Zee te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...