Cerulean Villa - luxe strandvilla in het Caribisch gebied

De Cerulean Villa staat bekend als een van de meest luxueuze en exclusieve strandwoningen in het hele Caribisch gebied. Gelegen aan een afgelegen stuk strand en omringd door vredige, aangelegde tuinen, is dit de perfecte plek om te genieten van een onvergetelijke vakantie.

De beroemde New Yorkse binnenhuisarchitect Scott Salvator heeft de Cerulean Villa ingericht, en het resultaat is een tijdloos elegante woning met een indrukwekkende sfeer. De villa, met zijn visueel aantrekkelijke texturen en luxe stoffen, wordt beschouwd als een van de best bewaarde geheimen van Anguilla.

De villa bestaat uit twee verdiepingen en biedt negen slaapkamers, elk met kingsize bedden, ensuite badkamers, geavanceerde tv s, kluizen, plafondventilatoren en diverse terrassen om te genieten van enkele van de meest spectaculaire uitzichten. Aanvullende voorzieningen zijn onder andere airconditioning, Wi-Fi, een volledig uitgeruste keuken voor de chef-kok, een natte bar, een mediaruimte, een muziekbibliotheek en een speelkamer om je bezig te houden.

Als extra bonus is er een spa en fitnessruimte, ideaal voor mensen die graag actief blijven tijdens hun vakantie. Het personeel en de diensten omvatten alle maaltijden, dagelijkse schoonmaak, een butler, tuinman, chauffeur en 24-uurs beveiliging, zodat gasten zich volledig kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf in dit paradijselijke toevluchtsoord.

Als gast in de Cerulean Villa kunt u genieten van diverse activiteiten en faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor uw plezier en ontspanning. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het zwembad of ontspan in de jacuzzi terwijl u uitkijkt over de prachtige Caribische Zee. De villa biedt directe toegang tot het strand, waardoor u de mogelijkheid heeft om te zonnebaden op het witte zand of deel te nemen aan watersporten zoals snorkelen, kajakken en paddleboarding.

De buitenruimte van de villa is perfect voor zowel ontspanning als entertainment, met comfortabele zitjes, een barbecueplek en een buitenbar waar u kunt genieten van uw favoriete cocktails en hapjes. Gasten kunnen ook heerlijk dineren in de openlucht en genieten van de warme Caribische avonden.

De locatie van Cerulean Villa op het prachtige eiland Anguilla biedt u de gelegenheid om de lokale cultuur en natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen. Ontdek de vele charmante dorpjes, prachtige stranden en uitstekende restaurants die Anguilla te bieden heeft. Daarnaast kunt u deelnemen aan boottochten, diepzeevissen of zelfs een bezoek brengen aan nabijgelegen eilanden zoals St. Barths en St. Maarten voor een onvergetelijk dagje uit.

In de Cerulean Villa wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt, met de perfecte balans tussen luxe, comfort en avontuur. Als u op zoek bent naar een exclusieve en stijlvolle accommodatie in het Caribisch gebied, dan is de Cerulean Villa zeker het overwegen waard.

Het is echter niet alleen het interieur dat indruk maakt, want de buitenkant van de villa is net zo adembenemend. Cerulean beschikt over een groot overloopzwembad, een eigen tennisbaan, een buitenbar en verschillende patio'sen terrassen waar u kunt genieten van de warme Caribische zon en het prachtige uitzicht op de oceaan. Het strand voor de villa is afgelegen en rustig, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Anguilla.

Het personeel is ook zeer attent en staat klaar om aan alle wensen van de gasten te voldoen, van het bereiden van heerlijke maaltijden tot het organiseren van activiteiten en excursies in de omgeving.

Cerulean Villa biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe, privacy en natuurlijke schoonheid, en is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve vakantie-ervaring in het Caribisch gebied.

Over Anguilla

Anguilla is een klein eiland in de Caribische Zee, gelegen ten noorden van Saint Martin en ten oosten van Puerto Rico. Het eiland maakt deel uit van de Kleine Antillen en heeft een oppervlakte van slechts 91 km². Met zijn prachtige witte zandstranden, kristalheldere wateren en relaxte sfeer is Anguilla een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Naast de stranden biedt het eiland ook mogelijkheden om te duiken, snorkelen en zeilen, evenals een interessante lokale cultuur en keuken.

Over Scott Salvator

Scott Salvator is een beroemde New Yorkse binnenhuisarchitect die bekend staat om zijn unieke stijl en elegante ontwerpen. Hij heeft een grote verscheidenheid aan projecten gedaan, van high-end woningen tot restaurants en hotels. Salvator heeft gewerkt met veel beroemdheden en zijn ontwerpen zijn te zien in gerenommeerde publicaties zoals Architectural Digest, Elle Decor en Veranda. Hij heeft een passie voor het creëren van interieurs die zowel stijlvol als functioneel zijn, en hij heeft de reputatie een meester te zijn in het creëren van ruimtes die zowel elegant als comfortabel zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...