Luxe Texaans Landhuis met Privé-Waterpark voor $33 Miljoen te Koop

Dit adembenemende landhuis, gelegen op 1071 Strait Lane in Dallas, Texas, wordt momenteel verkocht door de Texaanse tandarts Richard Malouf voor de astronomische prijs van $33 miljoen. Het weelderige 30.000 vierkante meter grote pand beschikt over 8 slaapkamers, 18 badkamers en is gelegen op een uitgestrekt terrein van 4,36 hectare. Privacy is geen enkel probleem, aangezien de huidige eigenaren ook het aangrenzende pand hebben aangekocht en omgetoverd tot een sportgymzaal.

De twee panden zijn met elkaar verbonden door een uitgebreide garage, met daarboven een bowlingbaan - een ongewone toevoeging, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Het landhuis is ontworpen door Robbie Fusch en gebouwd door Bob Thompson in 2003, en biedt alle denkbare luxe voorzieningen.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit luxueuze pand is het indrukwekkende privéwaterpark aan de achterzijde. Het waterpark is uitgerust met diverse waterglijbanen met grotten, een groot zwembad in resortstijl, verschillende cabana s, een spraypark en een enorme lazy river.

Daarnaast biedt het landgoed tal van buitensportfaciliteiten, een ingebouwde trampoline en een overvloed aan palmbomen. Ontspannen is hier een fluitje van een cent, met een luxe zwembad direct achter het hoofdgebouw. Het pand is perfect voor het entertainen van gasten, dankzij de glamoureuze formele amusementsruimtes, het ingewikkelde steenwerk en de prachtige houten details, zoals lambrisering, plafonds, lijstwerk en kasten.

Dit prachtige herenhuis biedt verschillende speelkamers, een overdekt basketbalveld, een bowlingbaan, een gevoerde gymzaal en zelfs een DJ-ruimte, waardoor het een waar droomhuis is voor zowel ontspanning als vermaak.

Naast de eerder genoemde voorzieningen, beschikt dit indrukwekkende landhuis over een scala aan extra faciliteiten die het leven van de bewoners nog aangenamer maken. Zo is er een thuisbioscoop met comfortabele zitplaatsen en geavanceerde audiovisuele apparatuur, ideaal voor filmavonden of het bekijken van sportevenementen met vrienden en familie.

De ruime keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor zowel dagelijkse maaltijden als uitgebreide diners bij speciale gelegenheden. Daarnaast is er een aparte wijnkelder waar wijnliefhebbers hun collectie kunnen opslaan en presenteren.

De master suite is een waar toevluchtsoord, met een royale slaapkamer, een luxe en-suite badkamer en een inloopkast waar menig modeliefhebber van zou dromen. Het landhuis beschikt verder over verschillende gastenverblijven, zodat bezoekers in stijl kunnen worden ondergebracht.

Het pand is omgeven door prachtig aangelegde tuinen, die zorgen voor een rustige en serene sfeer. Er zijn verschillende terrassen en zitjes waar bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de tuin of ontspannen in de zon.

De uitgebreide beveiligingssystemen, waaronder bewakingscamera'sen een omheind terrein, bieden gemoedsrust voor de bewoners en hun gasten. Een oprijlaan leidt naar een grote, multifunctionele garage, die plaats biedt aan meerdere voertuigen en ruimte heeft voor de opslag van diverse recreatievoertuigen.

Dit uitzonderlijke landhuis is een ultiem droomhuis en biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort en entertainment. Met zijn vele voorzieningen en faciliteiten is het een waar paradijs voor zowel ontspanning als vermaak, en het staat klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen.

Over Robbie Fusch

Robbie Fusch is een gerenommeerde architect, bekend om zijn uitzonderlijke talent in het ontwerpen van luxe woningen en landhuizen. Hij is de oprichter en president van Fusch Architects, een architectenbureau gevestigd in Dallas, Texas. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van residentiële architectuur, met een focus op high-end aangepaste woningen.

Robbie Fusch staat bekend om zijn vermogen om de wensen en behoeften van zijn klanten te vertalen naar prachtige, functionele en tijdloze ontwerpen. Zijn architecturale stijl is veelzijdig en omvat een breed scala aan invloeden, variërend van traditioneel en klassiek tot modern en eigentijds.

Een van de belangrijkste kenmerken van Robbie Fusch'sontwerpen is zijn aandacht voor detail. Hij streeft ernaar om een harmonieus evenwicht te creëren tussen esthetiek en functionaliteit, met behoud van een hoge mate van vakmanschap en kwaliteit. Hij werkt nauw samen met zijn klanten en bouwteams om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste normen.

Het luxe landhuis op 1071 Strait Lane in Dallas, Texas, is een uitstekend voorbeeld van Robbie Fusch'svaardigheden en expertise. Dit indrukwekkende pand, met zijn uitgebreide voorzieningen en prachtige afwerking, illustreert zijn vermogen om droomhuizen te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als comfortabel zijn.

Robbie Fusch en zijn team bij Fusch Architects blijven baanbrekende residentiële projecten ontwerpen en ontwikkelen, waarbij ze de lat hoog leggen voor luxe woningontwerp en de droomhuizen van hun klanten tot leven brengen.

Over Bob Thompson

Bob Thompson is een gerespecteerde en ervaren bouwer, gespecialiseerd in de bouw van luxe aangepaste woningen. Hij is de oprichter van Bob Thompson Homes, een bouwbedrijf gevestigd in Dallas, Texas, dat al meer dan 30 jaar actief is in de sector. Thompson heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van superieure kwaliteit en vakmanschap in zijn projecten.

Bob Thompson Homes richt zich op het bouwen van luxe woningen die voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van zijn klanten. Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde architecten, zoals Robbie Fusch, om ervoor te zorgen dat de visie van de klant wordt gerealiseerd met de hoogste bouwstandaarden en kwaliteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van de projecten van Bob Thompson is zijn toewijding aan het gebruik van hoogwaardige materialen en het inschakelen van deskundige ambachtslieden. Dit stelt hem in staat om huizen te bouwen met een uitzonderlijke afwerking, duurzaamheid en levensduur. Bovendien zorgt zijn aandacht voor detail en zijn streven naar perfectie ervoor dat elke woning die hij bouwt niet alleen mooi is, maar ook functioneel en comfortabel voor de bewoners.

Het landhuis op 1071 Strait Lane in Dallas, Texas, is een prachtig voorbeeld van de bouwexpertise van Bob Thompson. Dit luxueuze pand, ontworpen door Robbie Fusch, toont het niveau van vakmanschap en kwaliteit dat Thompson en zijn team in staat zijn te leveren.

In de loop der jaren heeft Bob Thompson Homes talloze indrukwekkende woningen gerealiseerd, en het bedrijf blijft zich inzetten voor het creëren van prachtige, op maat gemaakte luxe woningen die de verwachtingen van hun klanten overtreffen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...