Rancho Mirage - ontdek het Aardse Paradijs in Californië

Het aardse paradijs bestaat echt, als je het ons vraagt. Je hoeft niet eens te sterven om er te komen; je hoeft slechts een aanzienlijk bedrag te betalen om het te beleven terwijl je nog leeft. Als dit jouw wens is, denk dan aan Rancho Mirage, waar je dit verbazingwekkende stuk onroerend goed kunt vinden dat meer weg heeft van een privéresort.

Buitengewone landschappen, eindeloze luchten en vredige waterpartijen worden aangevuld met een betoverende bergachtergrond die je dichter bij de hemel brengt dan je ooit zult ervaren. Toekomstige eigenaren van dit weelderige landgoed zullen zeker genieten van de privé-racetrack, een garage voor zeven auto's, een privémeer met kano s, een resortniveau zwembad met grot, diverse sociale ruimtes met bar en barbecue, een romantisch prieel en verschillende sportgerichte gebieden.

Dit buitengewone pand biedt ook ongeëvenaarde privacy en een rustige sfeer, ideaal voor ontspanning. Daarnaast beschikt het over enkele van de meest verbazingwekkende voorzieningen die je ooit hebt gezien. Gelegen op 1 St. Petersburg in Rancho Mirage, Californië, is dit prachtige huis waarschijnlijk de ultieme speeltuin voor iedereen die ten volle van het leven wil genieten.

Echter, dit alles komt met een prijskaartje. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van dit schitterende woestijnparadijs, moet je bereid zijn om €9.995.000 te betalen. Voor dat bedrag kun je ook genieten van een enorme Great Room met marmeren vloeren, charmante decoraties in elke kamer van het huis, luxe meubels en ultramoderne technologieën.

Daarnaast is er een gastronomische keuken met een ruim middeneiland met zitplaatsen, een speciale ontbijtruimte en een aparte servicekeuken. Als je besluit hier te verhuizen, zul je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd doorbrengen in de familiekamer, de thuisbioscoop met houten lambrisering, de speelkamer, de bibliotheek, de wijnkamer, de bar en de fitnessruimte. Een binnenshuislift helpt je sneller te verplaatsen, en een ingebouwd zoutwateraquarium zorgt zeker voor een aangename verrassing.

Als je dacht dat het interieur al indrukwekkend was, wacht dan tot je de buitenruimtes van dit paradijselijke landgoed ziet. De weelderige tuinen en perfect onderhouden gazons vormen een oase van rust en schoonheid. De uitgestrekte terrassen bieden volop ruimte voor ontspanning en vermaak en zijn ideaal voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige feesten.

In dit adembenemende landgoed zul je nooit een tekort aan activiteiten of ontspanningsmogelijkheden hebben. De buitenruimtes zijn perfect ontworpen om zowel familie als vrienden te vermaken. Geniet van een potje tennis op de professionele tennisbaan of speel een partijtje golf op de putting green. Daarnaast kun je ook wandelen op de aangelegde paden die je door het uitgestrekte terrein leiden.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een rustiger tijdverdrijf, biedt het landgoed diverse plekken om te ontspannen en te mediteren, zoals de zen-tuin en rustgevende watervallen. Het overvloedige groen en de schilderachtige uitzichten bieden een serene omgeving voor reflectie en ontspanning.

Het hoofdhuis beschikt over meerdere luxe suites, waaronder een indrukwekkende hoofdslaapkamer met een spa-achtige badkamer, een open haard en een eigen terras met uitzicht op het adembenemende landschap. Gastenverblijven zijn ook aanwezig, zodat familie en vrienden kunnen genieten van hun privacy tijdens hun verblijf.

Het landgoed is beveiligd met geavanceerde beveiligingssystemen en omgeven door hoge muren en aangelegde heggen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je paradijselijke toevluchtsoord.

In de omgeving van Rancho Mirage vind je tal van voorzieningen en activiteiten, zoals golfbanen, luxe winkelcentra, verfijnde restaurants en culturele bezienswaardigheden. Bovendien ligt het dicht bij Palm Springs, een populaire bestemming voor vakantiegangers en beroemdheden.

Dit uitzonderlijke landgoed in Rancho Mirage biedt een ongeëvenaarde levensstijl voor de meest veeleisende kopers. Met zijn adembenemende voorzieningen, luxueuze afwerkingen en onovertroffen privacy, is dit woestijnparadijs de perfecte plek om het leven ten volle te ervaren en te genieten.

Over Rancho Mirage, Californië

Rancho Mirage is een pittoreske stad in Riverside County, Californië, gelegen in de Coachella-vallei tussen Palm Springs en Cathedral City. Met een bevolking van ongeveer 18.000 inwoners, staat de stad bekend om zijn luxe levensstijl, exclusieve wijken en eersteklas resorts. Het klimaat in Rancho Mirage wordt gekenmerkt door warme winters en hete zomers, wat het een ideale bestemming maakt voor zonliefhebbers en buitenactiviteiten.

Rancho Mirage staat bekend om zijn golffaciliteiten, waaronder enkele van de beste golfbanen in de regio. De stad is de thuisbasis van meer dan 10 golfbanen, waarvan sommige zijn ontworpen door wereldberoemde golfbaanarchitecten. Golfers kunnen genieten van het spelen op banen zoals de Rancho Mirage Country Club, de Westin Mission Hills Golf Resort & Spa en de Thunderbird Country Club, om er maar een paar te noemen.

De stad heeft ook een rijke culturele scene, met het Rancho Mirage Public Library & Observatory als een van de belangrijkste attracties. Dit moderne en architectonisch indrukwekkende gebouw biedt niet alleen een uitgebreide bibliotheek, maar ook een geavanceerd observatorium waar bezoekers de sterren kunnen bestuderen. Daarnaast biedt het McCallum Theatre een scala aan live-optredens, variërend van muziek en dans tot theater en comedy.

Rancho Mirage heeft een verscheidenheid aan winkel- en eetgelegenheden, waaronder The River at Rancho Mirage, een prachtig openlucht winkelcentrum met tal van winkels, restaurants en een bioscoop. Voor een meer luxueuze winkelervaring kunnen bezoekers terecht bij de nabijgelegen El Paseo Shopping District in Palm Desert, dat bekend staat als de 'Rodeo Drive' van de Coachella-vallei.

Outdoorliefhebbers kunnen genieten van de vele wandel- en fietspaden in de omgeving, zoals de Bump and Grind Trail en de Whitewater Preserve. Bovendien zijn de nabijgelegen San Jacinto Mountains en Joshua Tree National Park populaire bestemmingen voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Rancho Mirage is gemakkelijk bereikbaar via de Interstate 10 en de California State Route 111. De stad ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Palm Springs en op ongeveer twee uur rijden van Los Angeles. Met zijn prachtige landschap, luxe voorzieningen en ontspannen sfeer is Rancho Mirage een ideale bestemming voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl in het hart van Zuid-Californië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...