Bugatti en Binghatti lanceren luxueuze residenties in Dubai - een architectonisch meesterwerk

Bugatti en Binghatti, twee visionaire merken bekend om hun onwankelbare en compromisloze toewijding aan uitmuntendheid, hebben hun eerste gezamenlijke project onthuld: een baanbrekende vastgoedontwikkeling in het hart van Dubai. De onthulling vond plaats op 24 mei 2023 in de Coca-Cola Arena in Dubai, gepresenteerd door Mate Rimac, CEO van Bugatti Rimac, en Muhammad BinGhatti, CEO van Binghatti.

De Bugatti Residences by Binghatti, de allereerste Bugatti Residences ter wereld, bevinden zich in de welvarende wijk Business Bay in Dubai. Dit gezamenlijke project van de twee gerespecteerde merken streeft ernaar synergieën te creëren die ongeëvenaarde uitmuntendheid bereiken. Met de rijke en diverse creatieve erfgoed van beide merken als fundament, staat centraal in het project een zorgvuldig ontworpen bouwwerk met een opvallende gevel en gedetailleerde interieurs. De serene uitstraling van het hypermoderne bouwwerk contrasteert met de bruisende energie van de stad en vormt een toevluchtsoord midden in de metropool.

Het ontwerp van de Bugatti Residences weerspiegelt de iconische merkelementen en luxe designinnovaties van Bugatti, samengevoegd met de expertise van Binghatti in het creëren van een fenomenaal architectonisch meesterwerk. Het complex zal bestaan uit 171 Riviera Mansions en 11 Sky Mansion Penthouses, elk met een unieke en op maat gemaakte indeling. Het residentiële aanbod omvat ongeëvenaarde luxueuze voorzieningen, waaronder een Riviera-geïnspireerd strand, een privézwembad, een jacuzzi spa, een fitnessclub, een chef's table, privéparkeerservice, een exclusieve club voor bewoners en twee autoliften die direct naar de penthouses leiden. De bewoners kunnen ook gebruik maken van hoogwaardige en op maat gemaakte diensten, zoals een chauffeur en conciërgediensten.

De Bugatti Residences zullen gekenmerkt worden door ongeëvenaard vakmanschap en voortreffelijke afwerkingen die een nieuwe standaard voor luxe stellen. De leefruimtes zijn ontworpen met de 'Art of Living' in gedachten, heruitgevonden voor een hedendaags, bepalend tijdperk. Zowel de penthouses als de mansions bieden ruime woonruimtes, versierd met de meest verfijnde materialen die de wereld te bieden heeft. De residenties weerspiegelen een naadloze mix van comfort, functionaliteit en elegantie, een getuigenis van de pre-eminente ontwerpstijl van Bugatti en Binghatti.

De karakteristieke flair van de Franse Rivièra is geïntegreerd in elk aspect van de ontwikkeling. Vanaf het moment dat bewoners voet zetten in de residenties, worden ze overspoeld door een gevoel van levensvreugde, waardoor ze zich als het ware in de inspirerende regio van de Franse Rivièra bevinden. Zoals Bugatti de schoonheid en verfijning van de Franse luxe heeft vertaald naar het ontwerp van zijn hyper sportwagens, zo brengt Bugatti Residences de sfeer en het gevoel van de Franse Rivièra naar deze privéoase. Het organisch gevormde ontwerp van de Bugatti Residences by Binghatti belichaamt de schoonheid van de geest en flair van de Rivièra.

Bugatti Residences by Binghatti, geboren uit de vloeiendheid van de natuur, is ontworpen met inventieve levendigheid en ademt pure luxe uit. De gevel wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen en subtiele rondingen die doen denken aan de Franse Rivièra, waardoor de bewoners kunnen genieten van resort-geïnspireerd wonen in het hart van de metropool.

Bugatti, de fabrikant van luxueuze auto's, heeft de plannen onthuld voor zijn eerste uitstap naar residentieel vastgoed - een 42 verdiepingen tellende wolkenkrabber in Dubai met twee autoliften die rechtstreeks naar de penthouses leiden. Deze wordt ontwikkeld in samenwerking met de in Dubai gevestigde ontwikkelaar Binghatti, en zal het eerste residentiële gebouw zijn dat het merk van de autofabrikant draagt.

Gepland voor bouw in het Business Bay-gebied van Dubai, zal de 42 verdiepingen tellende wolkenkrabber een golvende vorm hebben met balkons op elk niveau. De wolkenkrabber zal 171 appartementen bevatten, die door de ontwikkelaar Riviera Mansions worden genoemd, en 11 penthouses, ook wel Sky Mansion Penthouses genoemd.

Elk appartement in de wolkenkrabber zal een unieke vorm hebben met toegang tot een gebogen balkon, terwijl het gebouw zal worden bekroond met een zwembad. De penthouses zullen worden bediend door een paar autoliften die de eigenaren toelaten hun voertuigen rechtstreeks naar deze appartementen te rijden. Dit weerspiegelt Bentley's wolkenkrabber in Miami, die een autolift heeft die bewoners toestaat hun voertuigen rechtstreeks naar de appartementen op alle niveaus te rijden.

Volgens de merken zal de esthetiek van de Franse Rivièra worden geïntegreerd in het hele ontwerp. De twee merken hebben de kenmerkende flair van de Franse Rivièra in elk aspect van de ontwikkeling geïntegreerd. Het weerspiegelt de schoonheid en verfijning van de Franse luxe en de inspirerende regio die al lang de harten van fijnproevers van geraffineerd leven heeft veroverd. In zijn organisch gebeeldhouwde ontwerp belichaamt Bugatti Residences by Binghatti de schoonheid van de geest en flair van de Rivièra.

De Bugatti Residences by Binghatti markeren de eerste stap van Bugatti in de residentiële vastgoedsector, een 42 verdiepingen tellende wolkenkrabber in Dubai, ontworpen in samenwerking met de vastgoedontwikkelaar Binghatti. Deze unieke mijlpaal in de vastgoedmarkt is gelegen in het Business Bay-gebied van Dubai en zal naar verwachting de skyline van de stad verrijken met zijn golvende vorm en balkons op elk niveau.

De wolkenkrabber zal bestaan uit 171 appartementen, ook wel bekend als Riviera Mansions, en 11 penthouses, ook wel Sky Mansion Penthouses genoemd. Elk van de appartementen zal een unieke vorm hebben en voorzien zijn van een gebogen balkon. Het hoogtepunt van het gebouw wordt een zwembad, waarmee een weelderig element van luxe en verfijning wordt toegevoegd aan de residentie.

De penthouses, een ware belichaming van luxe, zullen worden bediend door twee autoliften die de eigenaren in staat stellen hun voertuigen rechtstreeks naar hun appartementen te rijden. Dit innovatieve kenmerk is vergelijkbaar met dat van Bentley's wolkenkrabber in Miami, die een autolift heeft waarmee bewoners hun auto's rechtstreeks naar hun appartementen kunnen rijden.

Het project zal ook worden uitgerust met een scala aan exclusieve faciliteiten en diensten, waaronder een privé-spa, een ledenclub en een "Riviera-geïnspireerd strand". Deze aanvullingen beloven de bewoners een ongeëvenaarde levenservaring.

Volgens Bugatti en Binghatti zal het esthetische concept van de Franse Rivièra in het hele ontwerp worden verwerkt. Het moment dat bewoners voet zetten in de residenties, worden ze getroffen door een gevoel van exuberantie, waardoor ze worden getransporteerd naar de inspirerende regio die al lang de harten van liefhebbers van het verfijnde leven heeft veroverd.

"In dezelfde manier waarop Bugatti de schoonheid en verfijning van de Franse luxe heeft getranslateerd naar het ontwerp van zijn hyper sportwagens, brengt Bugatti Residences de wind en het gevoel van de Franse Rivièra naar deze privéoase", zegt het bedrijf. Het organisch gevormde ontwerp van de Bugatti Residences by Binghatti brengt de schoonheid van de geest en flair van de Rivièra tot uitdrukking.

Het resultaat van deze samenwerking tussen Bugatti en Binghatti is niet minder dan een monumentaal meesterwerk van modern design en architectuur, een nalatenschap die de onvergelijkbare creëert. Met de onthulling van de Bugatti Residences by Binghatti markeert Bugatti zijn intrede in de wereld van residentieel vastgoed met een ongeëvenaarde mate van prestige en exclusiviteit.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...