Genesteld in het hart van Toscane vind je dit prachtige historisch landgoed

Met maar liefst 250 hectare grond in het hart van Toscane en meer dan 15.000 vierkante meter woongebieden, is deze prachtige villa gelegen in Montaione, Florence en het is omgeven door een historisch gehucht en jachtreservaat. Dit prachtige herenhuis, dat oprijst vanaf de top van een heuvel, domineert het Toscaanse paradijs eromheen. De villa dateert uit 1123 en heeft een imposante gevel met dubbele trap gebouwd door hertog Strozzi op de ruïnes van een oud kasteel.

Het interieur met zijn rijke meubels en wanddecoraties uit de 19e en 20e eeuw maakt nog meer indruk. Er zijn grote staatskamers, woonkamers, slaapkamers met eigen badkamer, een biljartkamer, bibliotheken en een privékapel gewijd aan Sint Catharina. In totaal zijn er maar liefst 15 slaapkamers en 10 complete badkamers. De villa is voorzien van terracotta vloeren en plafonds met houten balken, die samen een unieke en fascinerende sfeer creëren. Gelegen in het midden van een prachtig Toscaans landschap, kunt u er zeker van zijn dat het uitzicht u sprakeloos zal maken. De woning ligt op slechts 60 km afstand van Florence, Pisa, Sena en Lucca, dus volop culturele mogelijkheden in de buurt.

Het omliggende terrein staat bekend om hun 'witte truffels' en de 1.500 olijfbomen die een van de beste extra vierge olijfolie produceren. Er worden tal van andere gewassen geoogst tijdens het zomerseizoen, tarwe, maïs en zonnebloem, terwijl in de winter alles rondom verandert in een wildreservaat met fazanten, hazen en wilde zwijnen die rondzwerven. De villa beschikt ook over verschillende paardenstallen en onderdak voor de keeper en ander personeel. Het prijskaartje van het onroerend goed is maar liefst €14 miljoen of ongeveer €15.941.699, maar het is waarschijnlijk elke cent waard, en nog wat. 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...