Uitstekend luxe herenhuis te koop in La Californie Cannes

Genesteld in het hart van een van de meest gewilde gebieden van Cannes, La Californie, heeft dit uitzonderlijke luxe herenhuis alles wat je maar kunt wensen, van adembenemende uitzichten op de zee tot high-end interieurs en veel weelderige groene ruimte voor ontspanning. Het weelderige pand dat voor u ligt is op de markt voor een goede 25.000.000€ (€27.642.636) en we geloven dat het absoluut de moeite waard is.

Deze prachtige villa biedt maar liefst 700 vierkante meter pure ontzaglijkheid omgeven door 2.940 vierkante meter prachtig aangelegde tuinen. Het huis is gebouwd met alleen hoogwaardige materialen en beschikt over 7 slaapkamers met eigen badkamer, 2 keukens (een van hen is een professionele keuken uitgerust met ultramoderne apparatuur) en 2 grote ontvangstruimten met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee. Deze spectaculaire accommodatie heeft ook een wellnessruimte met stoombad en jacuzzi, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een adembenemend overloopzwembad dat lijkt op te gaan in de zee.

Het landhuis heeft ook een eigen bioscoopzaal met het nieuwste en beste voor de beste filmervaring. Qua ontwerp is het interieur van de villa super helder dankzij de verbazingwekkend grote ramen. De inrichting is subliem en elegant en past perfect bij het serene uitzicht op de zee. Naast al deze, heeft de accommodatie ook een garage voor 3 auto's en 2 bewakingsappartementen. Bovendien beschikt het herenhuis over een ultramodern domoticasysteem en bevat het ook een high-end beveiligingssysteem.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...