Dubai lanceert maanvormig bestemmingsresort Moon

Dubai staat bekend om zijn ongelooflijke, luxe resorts en hotels en lijkt binnenkort weer een nieuw verbazingwekkend resort aan zijn lijst toe te voegen: Moon World Resorts. Het resort, dat momenteel in ontwikkeling is in Dubailand, zal naar verwachting in 2023 zijn deuren openen voor het publiek. Het zal bestaan uit een reeks van vijfsterrenhotels en -appartementen, met meer dan 2.000 kamers en suites, waaronder premium suites en villa's.

Maar Moon World Resorts belooft veel meer dan alleen luxe accommodaties. Het resort zal een scala aan voorzieningen bieden, zoals een groot waterpark, een avonturenpark, een kunstmatige surfzone, een spa, fitnesscentrum, tennisbanen en een 18-holes golfbaan. Het zal ook meerdere restaurants, bars en winkels hebben, evenals een groot conferentiecentrum.

Een van de meest opvallende kenmerken van Moon World Resorts is de Sky Bridge, die op een hoogte van 170 meter boven de grond is gebouwd en een panoramisch uitzicht biedt over de stad Dubai en de omliggende woestijn. Dit observatieplatform is een van de belangrijkste attracties van het resort en zal ongetwijfeld een populaire bestemming worden voor toeristen en bezoekers.

Moon World Resorts belooft niet alleen een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, maar zal ook een economische impuls geven aan het emiraat. Het Canadese architectenbureau Moon World Resorts Inc heeft namelijk het maanvormige bestemmingsresort ontworpen om binnen 48 maanden gebouwd te worden, met een kostenplaatje van maar liefst €5 miljard. Het resort zal naar verwachting jaarlijks 2,5 miljoen gasten aantrekken en zal meerdere sectoren versterken, waaronder een wellnesscentrum, nachtclub, ruimtetoerisme, gastvrijheid, technologie en meer.

Het oppervlak van 10 hectare omvat ook een authentieke maankolonie en is gericht op diegenen die op zoek zijn naar betaalbare toegang tot ruimtetoerisme. Naast de attracties zal het maanresort fungeren als knooppunt voor ruimtevaartorganisaties en hun astronauten. Het resort zal ook 300 particuliere wooneenheden Sky Villas bevatten die te koop zijn. De eigenaren worden ook lid van een exclusieve privéclub in het resort. Bovendien opent Kvadrat een sculpturale conferentielocatie die mede is gecreëerd door kunstenaar Thomas Demand en Caruso St. John architecten, wat het resort nog exclusiever maakt.

Al met al zal Moon World Resorts een welkome toevoeging zijn aan de toch al indrukwekkende lijst van luxe resorts in Dubai en belooft het een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden in een spectaculaire omgeving.

Te vermelden waard over Moon World Resorts Dubai:

  • Het resort heeft een indrukwekkend ontwerp en architectuur, met een mix van moderne en traditionele Arabische invloeden. Het ontwerp is geïnspireerd op de vorm van de maan, en het resort zal worden verlicht met duizenden LED-lampen om de schijngestalten van de maan na te bootsen.

  • Moon World Resorts zal ook een groot kunstmatig meer hebben, dat zich uitstrekt over een oppervlakte van meer dan 60.000 vierkante meter. Het meer zal worden omgeven door prachtig aangelegde tuinen en promenades en biedt een schilderachtige achtergrond voor de verschillende activiteiten en attracties van het resort.

  • Het resort zal een breed scala aan accommodaties bieden, variërend van luxe kamers en suites tot premium villa's en appartementen met een eigen zwembad. De kamers en suites zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort, met hoogwaardige voorzieningen en een elegant interieur.

  • Moon World Resorts zal ook een groot conferentiecentrum hebben, met ultramoderne faciliteiten voor zakenreizigers en evenementenorganisatoren. Het centrum zal worden uitgerust met de nieuwste technologie en zal plaats bieden aan meer dan 5.000 gasten.

  • Het resort is gunstig gelegen in Dubailand, een groot entertainment- en toeristisch complex in Dubai. Gasten van het resort hebben gemakkelijk toegang tot de vele attracties en activiteiten in de omgeving, waaronder pretparken, winkelcentra, golfbanen en nog veel meer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...