Luxe Blakstad Villa met adembenemend uitzicht op Ibiza

Gelegen op een bergtop met een prachtig uitzicht op de vallei, op slechts 10 minuten afstand van Ibiza, Santa Gertrudis en San Juan, vindt u deze indrukwekkende 440 m² Blakstad villa op een perceel van 28.000 m². Blakstad-architectuur staat bekend om het combineren van de traditionele Ibizaanse bouwstijl met moderne functionaliteit en vormgeving, met diep respect voor het culturele erfgoed van het eiland.

Bij aankomst op het landgoed wordt u verwelkomd door een indrukwekkende oprijlaan, omzoomd met olijfbomen en lavendel, die leidt naar de villa en de bijbehorende parkeerplaats. De woning is ontworpen met het oog op privacy, zonder in te boeten aan het adembenemende panoramische uitzicht op de vallei en de omliggende heuvels.

De villa is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder een alarmsysteem, videobewaking en toegangscontrole, zodat u en uw gezin zich veilig en beschermd voelen. Daarnaast beschikt de woning over een domoticasysteem, waarmee u eenvoudig de verlichting, temperatuur en muziek in de verschillende ruimtes kunt regelen.

Op het terrein vindt u ook diverse bijgebouwen, waaronder een gastenverblijf en een personeelswoning, beide met eigen ingang en voorzien van alle nodige voorzieningen. Dit zorgt voor extra comfort en privacy voor uw gasten en personeel.

Deze exclusieve villa is gebaseerd op een open indeling en grote schuifdeuren, wat zorgt voor een ruim, licht en aangenaam interieur. Het huidige ontwerp omvat vijf slaapkamers, vijf badkamers, een royaal privézwembad van 70 m² en veel buitenruimte om de hele dag van de zon te genieten.

Dit bijzondere project is al goedgekeurd en in aanbouw, met een zeldzame bouwvergunning van 440 m² die tegenwoordig niet meer wordt verstrekt. De verwachte oplevering is in 2022. Het interieur kan naar wens van de koper worden aangepast, wat de mogelijkheid biedt om een uniek en gepersonaliseerd droomhuis te creëren.

De combinatie van de adembenemende locatie, het respect voor de lokale bouwtraditie en het gebruik van moderne technologieën en materialen, maakt deze villa een perfect voorbeeld van wat een Blakstad-huis vertegenwoordigt: schoonheid, kwaliteit en uitmuntendheid in de architectuur van Ibiza.

Deze luxueuze Blakstad villa is niet alleen ontworpen met het oog op esthetiek en comfort, maar ook met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De woning is voorzien van energiebesparende systemen, zoals zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk en lagere energiekosten.

De villa is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met inheemse planten en bomen die naadloos aansluiten op het omliggende landschap. De buitenruimtes zijn ontworpen om optimaal te genieten van het mediterrane klimaat, met verschillende lounge- en eetgedeeltes, een buitenkeuken en barbecueplek, en schaduwrijke plekjes om te ontspannen tijdens de warme zomerdagen.

Binnen in de villa vindt u een combinatie van traditionele en moderne elementen, zoals houten balken, natuurstenen muren en strakke lijnen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze en warme sfeer te creëren.

De ruime woonkamer vloeit naadloos over in de eetkamer en de moderne, volledig uitgeruste keuken, waardoor een ideale ruimte ontstaat voor zowel ontspanning als vermaak. De slaapkamers zijn ontworpen als rustgevende toevluchtsoorden, met comfortabele bedden, luxe en-suite badkamers en prachtige uitzichten op de natuur.

Deze uitzonderlijke Blakstad villa biedt een unieke kans om te wonen in een architectonisch meesterwerk, genesteld in het hart van de betoverende Ibizaanse natuur en op een steenworp afstand van alle voorzieningen en bezienswaardigheden die dit prachtige eiland te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...