Luxe onthuld van Penthouse D aan 303 East 77th Street

Ontdek de pracht van Penthouse D aan 303 East 77th Street, een uitzonderlijke residentie die de belichaming is van luxe en stijl. Dit spectaculaire penthouse, genesteld in het hart van de Upper East Side in Manhattan, biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de stad New York. Met zijn aanzienlijke oppervlakte en prachtig aangelegde privéterassen is dit een thuis dat doet denken aan de grandeur van vervlogen tijden, maar met alle moderne voorzieningen die men zich kan wensen.

Het appartement is ontworpen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en vakmanschap. De bewoners kunnen genieten van het riante interieur waar vier slaapkamers en vijf badkamers deel van uitmaken. De indrukwekkende entreehal zet de toon voor de rest van de woning, met een elegante sfeer die uitmondt in een uitgestrekte leefruimte. Grote vensters zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en maken het mogelijk om van zonsopgang tot zonsondergang te genieten van het magnifieke stadsbeeld.

Centraal in het appartement bevindt zich de statige woonkamer, ingericht met een smaakvolle mix van comfort en luxe. Een hoog plafond en een charmante open haard voegen een element van warmte en gezelligheid toe aan deze stijlvolle ruimte. Aangevuld met een state-of-the-art keuken, uitgerust met de meest hoogwaardige apparatuur en een chique eiland, is Penthouse D ook een droom voor de culinaire liefhebber.

De slaapkamers zijn ruime, rustgevende toevluchtsoorden, elk met hun eigen unieke stijl en verfijnde afwerking. De hoofdslaapkamer is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en zitgedeelte, en directe toegang tot een privéterras. De bijbehorende badkamer biedt een serene plek om te baden en te ontspannen, met luxe voorzieningen zoals een diep vrijstaand bad en een aparte rainshower.

Buiten de binnenruimte onderscheidt Penthouse D zich ook door de uitbundige buitenruimtes. De terrassen rondom bieden een ongekende hoeveelheid privé buitenruimte die zeldzaam is in Manhattan. Ze zijn perfect voor ontspanning, entertainment of simpelweg om stil te staan bij het uitzicht op de iconische skyline. De aanleg van de terrassen is doordacht, met groene accenten die een sierlijke touch geven aan de algehele esthetiek van het penthouse.

Dit appartement maakt deel uit van een groter woongebouw, dat is uitgerust met tal van faciliteiten en diensten om het leven van de bewoners zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Een professionele conciërgedienst staat ter beschikking, om elke dagelijkse behoefte te ondersteunen. Veiligheid is ook een prioriteit, met een toegewijd beveiligingssysteem dat de gemoedsrust van de bewoners garandeert.

De locatie van 303 East 77th Street kan niet beter. Het gebouw bevindt zich in een levendige buurt die bekend staat om zijn cultuur en geschiedenis. Inwoners van het penthouse hebben gemakkelijke toegang tot een scala aan chique restaurants, boetieks en kunstgalerijen. Ook zijn er talrijke parken en musea in de buurt, wat zorgt voor een ideale combinatie van stadsleven en recreatieve activiteiten.

Voor degenen die klaar zijn om zich over te geven aan de luxe van dit verfijnde stadsleven, vertegenwoordigt Penthouse D aan 303 East 77th Street het toppunt van verfijning en comfort. Het is een plek waar elegantie en gemak samenkomen, waardoor het een waarlijk unieke plek is om thuis te noemen in de drukke metropool die New York City is.

In aanvulling op de bestaande weelde van Penthouse D aan 303 East 77th Street, wordt de hoge kwaliteit van leven in dit exclusieve New Yorkse adres nog verder versterkt door zijn omgeving. De Upper East Side staat bekend om zijn prestigieuze adressen en dit penthouse vormt daarop geen uitzondering.

De architectuur van het gebouw zelf is een mix van klassieke elegantie en hedendaagse flair. Het gebouw straalt met zijn schone lijnen en verfijnde uitstraling een tijdloze charme uit. Dit past perfect bij de historische allure van de buurt, waar de straten zijn omzoomd met prachtige herenhuizen en beroemde musea zoals het Metropolitan Museum of Art en het Guggenheim Museum.

Naast culturele rijkdom biedt het gebied ook uitstekende onderwijsmogelijkheden met verschillende gerenommeerde scholen in de buurt. Gezinnen die waarde hechten aan onderwijs zullen de nabijheid van deze instellingen zeer op prijs stellen. En met het nabije Central Park als achtertuin is groene ruimte altijd binnen handbereik voor ontspanning en recreatie.

Op het gebied van transport is het penthouse zeer gunstig gelegen. Het heeft eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer, waardoor de rest van de stad binnen handbereik is. Bewoners kunnen snel op hun bestemming komen, of het nu om werk gaat of om het verkennen van de vele bezienswaardigheden en geluiden die New York te bieden heeft.

Verder strekt de aantrekkingskracht van Penthouse D zich uit tot de uitstekende dienstverlening waar de bewoners van genieten. Het gebouw biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, kinderspeelkamer en een fietsenstalling, wat het dagelijks leven voor bewoners comfortabel en handig maakt.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een echt exclusief adres in New York City, biedt het penthouse aan 303 East 77th Street meer dan enkel een luxueuze woonruimte; het biedt een levensstijl die zeldzaam en begeerd is. Met een prijskaartje dat past bij de hoogwaardige voorzieningen en de prestigieuze locatie, is dit penthouse ideaal voor wie niets minder wenst dan het beste dat stadsleven te bieden heeft.

Met de toenemende vraag naar luxe vastgoed in New York City, blijft Penthouse D aan 303 East 77th Street een bijzonder begeerlijke optie voor potentiële kopers. Het is niet alleen een thuis; het is een statement van succes en een investering in een levensstijl die de essentie van New Yorkse elegantie uitstraalt. Voor de fortuinlijke nieuwe eigenaren zal dit penthouse een bron van trots en plezier zijn voor de komende jaren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...