Bekroonde luxe villa tussen top golfbanen en La Zagaleta

Gelegen in een serene enclave van luxe en prestige, rijst er tussen de weelderige greens van de top golfbanen aan de Costa del Sol een juweel van moderne architectuur op. Dit is geen gewone villa; dit is een bekroonde luxe residentie die zich koestert in de schaduw van zowel Los Arqueros Golf, ontworpen door de legendarische Ballesteros, als het prestigieuze La Zagaleta, synoniem met exclusiviteit en verfijning. Deze villa, die momenteel in de steigers staat, bereidt zich voor om de harten van zelfs de meest veeleisende huizenkopers te veroveren, met de belofte van een oplevering in juli 2021.

De locatie van deze villa is subliem gekozen: hooggelegen op een van de meest begeerde percelen in de omgeving, waar privacy en gemak elkaar ontmoeten. Op slechts vijf minuten afstand van de kristalheldere kustwateren en tien minuten van het bruisende Marbella, biedt deze residentie ongeëvenaarde toegang tot de geneugten van de Middellandse levensstijl. Winkels en restaurants zijn gemakkelijk te voet te bereiken, terwijl het zuidelijke perceel zelf een open blik werpt op de ongerepte azuurblauwe zee.

De villa heeft reeds twee prestigieuze prijzen voor architectuur in de wacht gesleept, met erkenning voor zowel de Best Architecture Single Residence in Spanje als in Europa, een getuigenis van haar uitmuntendheid en innovatie in design. Bovendien is de villa het eerste avontuurlijke luxehuis in Marbella, geconstrueerd volgens de principes en standaarden van het passiefhuisconcept, garant staand voor een energiebesparing van meer dan 75% zonder in te boeten aan bouwkwaliteit of comfort.

Deze villa is niet alleen een huis, het is een levenservaring. Voorbij de uitgestrekte terrassen en het majestueuze overloopzwembad dat zich naar de zee uitstrekt, openbaart zich een kelder van 519 vierkante meter die pure verwondering oproept. Deze ruimte is een meesterstuk op zich, met een bioscoopruimte, een sportbar, een speelkamer inclusief pooltafel, VIP-zithoeken, een DJ-booth en een ultramoderne golfsimulator. De fitness- en wellnessliefhebber komt ook aan zijn trekken met een volledig uitgeruste sportschool en behandelkamers voor de nodige ontspanning na een actieve dag.

Grote ramen, hoge plafonds en hoogwaardige afwerkingen kenmerken de weelderige open woonruimtes, waardoor elk hoekje baadt in luxe en harmonie met de natuurlijke omgeving. Een stijlvolle open keuken uitgerust met de fijnste Gaggenau-apparatuur seamlessly transitions into the dining area, making cooking and entertaining a delightful experience.

De slaapkamers zijn royaal bedeeld met spectaculaire uitzichten die zich uitstrekken over de kustlijn en het omringende groen. De hoofdslaapkamer is speciaal ontworpen als een toevluchtsoord van rust, met ruime afmetingen en designelementen die zowel comfort als stijl verheffen. Het is een plek waar elke ochtend ontwaken een zegen is.

De villa's buitengewone buitenruimten zijn gecreëerd om het summum aan ontspanning en entertainment te bieden. Met zowel overdekte als open terrassen, relax zones met gashaarden en het verbluffende infinity pool, dat uitgerust is met verwarming, automatische reiniging en zout water, biedt het een perfecte setting voor zowel intieme avonden als grootse sociale evenementen.

De wonderlijke landschapsarchitectuur rondom de villa versterkt het gevoel van privacy en exclusiviteit, terwijl bewoners profiteren van de nabijheid van enkele van de beste golfbanen in de regio. Inbegrepen in de koopprijs is op maat gemaakt meubilair, exclusief ontworpen voor deze villa, wat bijdraagt aan de unieke en luxueuze uitstraling.

Investeren in deze bekroonde villa betekent kiezen voor een leven van overvloed, privacy en schoonheid, genesteld in een idyllische locatie aan de Costa del Sol. Het is een zeldzame kans om een deel van de mediterrane droom te bezitten, gedefinieerd door zijn prachtige architectuur, state-of-the-art voorzieningen en exclusieve inrichting. Dit is niet zomaar een huis, maar een symbool van het beste wat het leven aan de Middellandse Zee te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...