Een betoverend luxe huis in Princeville - Kauai - wonen in het paradijs

Stel je voor: een leven op het prachtige Hawaï, omringd door zon, stranden en tropische geneugten. Dit charmante huis in Princeville, Kauai, biedt die droomrealiteit. Met vier slaapkamers en vier en een half badkamers is dit huis ontworpen om het buitenleven te omarmen en optimaal te genieten van het eilandleven. En het beste van alles is dat dit droomhuis nu te koop staat voor $27.750.000.

Het huis beslaat een royale oppervlakte van 8.700 vierkante meter en bestaat uit drie afzonderlijke pods, verbonden door een prachtige buitenruimte met een overdekt terras en een schitterend zwembadterras. Het uitzicht dat je vanuit dit huis hebt, is werkelijk adembenemend. Je kunt genieten van spectaculaire vergezichten over Hanalei Bay en de legendarische branding van Kauai'sNorth Shore, majestueuze vulkanische bergen en sierlijke watervallen - allemaal vanuit het comfort van je eigen betoverende woning.

Buiten is er volop ruimte om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De royale buitenruimtes zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een barbecue en een bar, zodat je moeiteloos evenementen en feestjes kunt organiseren. Een comfortabele zitkamer in woonkamerstijl, een open haard en een grote flatscreen-tv zorgen voor entertainment op hoog niveau.

Maar dat is nog niet alles. Het huis biedt ook een verleidelijk zwembad, een prachtige hot tub en comfortabele ligstoelen om volledige ontspanning te garanderen. Een intrekbaar dakraam zorgt voor schaduw op warme dagen, terwijl het overloopzwembad met een zoutwateromgeving zich boven de weelderige gazons bevindt en de ideale plek is om te genieten van het buitenleven.

Binnenin zijn de drie pods perfect op elkaar afgestemd. In de eerste pod vind je een ruime woonkamer, een keuken, een formele eetkamer, een homegym en een gezellige holruimte. Pod #2 is gewijd aan de indrukwekkende mastersuite van de eigenaar, met een aparte studeerkamer en een privétuin. Een buitendouche voegt een vleugje tropische luxe toe. Last but not least is Pod #3 voorzien van de overige slaapkamers, waarvan twee een eigen badkamer hebben. En je hoeft je geen zorgen te maken over veiligheid, want het omheinde landgoed is volledig beveiligd met state-of-the-art systemen en elektronica.

Dit prachtige huis biedt de ultieme ervaring van luxe wonen op Hawaï. Als je altijd al gedroomd hebt van een leven in het paradijs, dan is dit je kans.

Naast het adembenemende huis zelf, is de locatie van dit pand in Princeville, Kauai, een extra voordeel. Princeville is een pittoreske gemeenschap in Hawaï, omgeven door weelderige natuur en prachtige stranden. De omgeving biedt tal van recreatieve activiteiten, waaronder wandelen, golfen, surfen en snorkelen. Bovendien bevindt het huis zich op korte afstand van de beroemde Hanalei Bay, een paradijs voor watersportliefhebbers.

Als eigenaar van dit exclusieve huis heb je toegang tot een scala aan luxe voorzieningen en diensten. Het pand beschikt over een geavanceerd beveiligingssysteem, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van je privéparadijs. Daarnaast is er een speciaal ontworpen gym, waar je aan je fitnessdoelen kunt werken zonder het huis te verlaten. De professionele conciërge-service staat altijd voor je klaar om aan al je wensen en behoeften te voldoen.

Het leven in dit luxe huis in Hawaï is een droom die werkelijkheid wordt. Van ontspannen bij het zwembad tot het bewonderen van de adembenemende zonsondergangen over de oceaan, elke dag zal een nieuw avontuur zijn. Of je nu op zoek bent naar een permanent verblijf op Hawaï of een spectaculaire vakantiebestemming, dit huis biedt de ultieme levensstijl en ervaring die je zoekt.

Grijp nu je kans om dit prachtige huis te bezitten en te genieten van het beste dat Hawaï te bieden heeft. Het leven in het paradijs wacht op jou. De vermelding wordt verzorgd door Ben Welborn en Neal Norman van Hawai'i Life.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...