Tropisch Paradijs - Balinees geïnspireerd landgoed op de Bahama s Te Koop

Altijd al gedroomd van een leven op een tropisch eiland, niet ver van de Verenigde Staten? Dan is dit je kans. Voor de aanzienlijke som van €14,9 miljoen kun je de nieuwe eigenaar worden van Nandana, een adembenemend landgoed op de Bahama'sdat niets te wensen overlaat. Gelegen in Freeport, Grand Bahama, biedt deze prachtige, Balinese stijl woning zowel uitzicht op de oceaan als op een kanaal. Het landgoed telt zes afzonderlijke wooneenheden, georganiseerd rond een indrukwekkend overloopzwembad van 34 meter, en biedt een perfecte harmonie tussen binnen- en buitenleven in deze idyllische eilandomgeving.

De naam Nandana, Sanskriet voor 'Paradijs', past perfect bij dit domein. Omringd door pittoreske palmbomen, tropisch groen en een ruime waterkant, straalt het pand de rust en schoonheid van een paradijs uit. De vijf slaapkamers en vijf badkamers van Nandana, elk in een afzonderlijk gebouw, zorgen voor optimale privacy voor zowel gezinsleden als gasten.

Verspreid over meer dan twee hectare grond, is deze luxueuze woning uitgerust met de nieuwste domoticatechnologie. Het beschikt over een garage met plaats voor vijf auto's, een compacte fitnessruimte, een jacuzzi, een wijnkamer met een capaciteit voor 350 flessen en een apart appartement voor het personeel.

Aan het kanaal is er een privé-aanlegsteiger die ruimte biedt voor een jacht van 35 meter, meerdere jetski'sof kleinere boten. Als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen, is er ook een luxueuze safaritent van 186 vierkante meter met airconditioning, wifi en een eigen badkamer.

In het hoofdgebouw van Nandana wordt vakmanschap op hoog niveau tentoongesteld. Het Birmese teakhout, geometrische muren en gladde vloeren contrasteren prachtig met de getextureerde stenen en unieke verlichting, wat een unieke en elegante sfeer creëert. Dit tropisch paradijs staat klaar om je met open armen te ontvangen.

Het Nandana-landgoed, gelegen op een weelderig terrein van meer dan twee hectare, biedt een waaier aan faciliteiten en luxes, waarbij de modernste technologie wordt gecombineerd met een idyllische eilandomgeving. De woning is uitgerust met slimme huistechnologie, waardoor bewoners en gasten het comfort en gemak van een volledig geautomatiseerd huis kunnen ervaren. Of het nu gaat om het regelen van de binnen- en buitenverlichting, het aanpassen van de temperatuur of het beheren van het beveiligingssysteem, alles kan worden bediend met een druk op de knop.

Deze woning is ideaal voor autoliefhebbers, met een ruime garage die plaats biedt aan vijf auto's. Daarnaast kunnen de bewoners hun conditie op peil houden in de compacte, maar volledig uitgeruste fitnessruimte van de woning. Na een intensieve trainingssessie is de aangrenzende jacuzzi de perfecte plek om te ontspannen en de spieren te laten herstellen.

Voor wijnliefhebbers is er een indrukwekkende wijnkamer die plaats biedt aan 350 flessen. Deze geklimatiseerde ruimte is ideaal voor het bewaren van een uitgebreide wijnverzameling en het ontdekken van nieuwe smaken en aroma s. Daarnaast heeft het landgoed een afzonderlijk appartement voor het personeel, waardoor de privacy van de bewoners altijd wordt gegarandeerd.

Aan de kanaalzijde van het landgoed is een privéaanlegsteiger, die voldoende ruimte biedt voor een jacht van 35 meter, meerdere jetski'sof kleinere boten. Voor de avontuurlijke geesten is er ook een luxueuze safaritent van 186 vierkante meter, compleet met airconditioning, wifi en een eigen badkamer. Deze ruimte biedt een unieke kampeerervaring zonder in te boeten aan comfort.

Het hoofdgebouw van Nandana is een toonbeeld van vakmanschap. Het interieur, dat gekenmerkt wordt door geïmporteerd Birmese teak, geometrische muren en gladde vloeren, biedt een visueel contrast met de getextureerde steen en unieke verlichting. Dit, gecombineerd met het panoramische uitzicht op de oceaan en het kanaal, maakt van Nandana een echt paradijs op aarde.

Over Freeport, Grand Bahama

Freeport is de grootste stad op het eiland Grand Bahama, een van de noordelijke Bahama-eilanden in de Atlantische Oceaan. Deze stad, gesticht in de jaren '50, is een modern geplande stad die bekend staat als een prominente toeristische bestemming, met een overvloed aan natuurlijke schoonheid en talrijke recreatieve voorzieningen.

Freeport is beroemd om zijn prachtige witte zandstranden, kristalhelder water, en een breed scala aan water- en landactiviteiten. Bezoekers kunnen genieten van duiken, vissen, golfen, winkelen in de vele belastingvrije winkels, of gewoon ontspannen op de adembenemende stranden.

Daarnaast is Freeport de thuisbasis van verschillende natuurreservaten en -parken, waaronder het Lucayan National Park, dat bekend staat om zijn onderwatergrottenstelsel, en het Rand Nature Centre, een ideale plek om de lokale flora en fauna te bewonderen.

Dankzij de nabijheid van de Verenigde Staten is Freeport gemakkelijk bereikbaar voor internationale bezoekers, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor vakantiegangers en vastgoedbeleggers. Het is een plek waar natuurlijke schoonheid en modern comfort samenkomen, en is de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een tropisch paradijs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...