De prachtige villa Antares aan zee in Sicilië is typisch Italiaans

Villa Antares is een prachtige, typisch Italiaanse luxe villa gelegen in Fontane Bianche, een populaire badplaats in het zuiden van Sicilië, op slechts 20 km van Syracuse. De villa is voorzien van een prachtig privézwembad en ligt op een paar honderd meter afstand van een van de beste zandstranden van Sicilië, aan de oostkust van het eiland. Gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op het kristalheldere water van de Middellandse Zee en de rotsachtige kusten vanaf de grote terrassen en het zonneterras bij het zwembad.

De villa is ingericht met luxe en comfort in gedachten, zowel binnen als buiten. De begane grond beschikt over een eethoek met kamerhoge glazen ramen, een volledige keuken, een studeerkamer met computerwerkplek, twee badkamers, een slaapkamer en een woonkamer met open haard. De eerste verdieping heeft vijf prachtige slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Buiten vindt u een prachtig bijgesneden tuin, een klein, gezellig zwembad met zonneterras en, natuurlijk, het adembenemende uitzicht op de zee. Gasten kunnen zich ook vermaken met verschillende excursies in de omgeving, zoals het verkennen van het natuurreservaat van Cavagrande de Cassibile, Vendicari en het strand van Calamosche. Bezoekers kunnen ook de lokale barokke steden zoals Syracuse, Modica, Noto, Ragusa-Ibla (Catania) of Taormina verkennen. Snorkelen en duiken zijn gemakkelijk toegankelijk - het beschermde zeegebied Plemmirio is een van de meest bezochte plekken in de omgeving. Andere bezienswaardigheden zijn het eiland Capo Passero of het Etna Park.

Fontane Bianche

Fontane Bianche is een prachtige badplaats met een unieke geografie en natuurlijke schoonheid. Het is vernoemd naar de witte fonteinen (fontane bianche) die in de buurt te vinden zijn, wat een gevolg is van het kalksteen in de bodem. Het gebied is omringd door een rotsachtige kustlijn en de turquoise wateren van de Middellandse Zee.

De badplaats heeft ook verschillende restaurants, bars en winkels in de buurt, waardoor het een geweldige plek is om te verblijven voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende excursies in de omgeving, zoals het verkennen van het natuurreservaat van Cavagrande de Cassibile, Vendicari en het strand van Calamosche. Bovendien kunnen gasten de lokale barokke steden zoals Syracuse, Modica, Noto, Ragusa-Ibla (Catania) of Taormina verkennen, die allemaal binnen korte rijafstand van Fontane Bianche liggen.

Het strand van Fontane Bianche is een van de beste zandstranden van Sicilië en is erg populair bij toeristen en lokale inwoners. Het is een langgerekt strand met helder water en een prachtig uitzicht op de zee en de omringende rotsformaties. Er zijn verschillende strandtentjes en restaurants in de buurt, evenals mogelijkheden om te duiken en te snorkelen.

In de omgeving van Fontane Bianche zijn er verschillende bezienswaardigheden en excursies die bezoekers kunnen verkennen. Het natuurreservaat van Cavagrande de Cassibile is een populaire trekpleister, met prachtige kloven en watervallen om te verkennen. Het strand van Calamosche is een ander prachtig strand in de buurt, dat bekend staat om zijn kristalheldere wateren en ongerepte schoonheid.

Fontane Bianche is ook een geweldige uitvalsbasis om de omliggende barokke steden te verkennen, zoals Syracuse, Modica, Noto, Ragusa-Ibla (Catania) en Taormina. Deze steden hebben allemaal een rijke geschiedenis en cultuur, en bieden tal van mogelijkheden om te verkennen en te leren over de lokale geschiedenis en tradities.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...