Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

De prachtige villa Antares aan zee in Sicilië is typisch Italiaans

De prachtige villa Antares aan zee in Sicilië is typisch Italiaans

Gelegen in de populaire badplaats Fontane Bianche, slechts 20 km ten zuiden van Syracuse, is de prachtige Villa Antares aan het strand een prachtig ding om naar te kijken, laat staan om in te verblijven. Deze typisch Italiaanse luxe villa is voorzien van een prachtig privézwembad en heeft een prachtige locatie, op een paar honderd meter afstand van een van de beste zandstranden van Sicilië, aan de oostkust van het eiland. Het deelt een adembenemend uitzicht op het kristalheldere water van de Middellandse Zee en de rotsachtige kusten.

Je hoeft alleen maar de poorten te passeren om deze te bereiken, hoe dan ook! Zo'n woning heeft gewoon luxe nodig - het ademt eigenlijk comfort en weelde uit, zowel binnen als buiten. Elke prachtig ingerichte kamer heeft een prachtige inrichting, ultramoderne meubels, eersteklas voorzieningen en ongelooflijk comfortabele zithoeken.

De begane grond heeft een eethoek met kamerhoge glazen ramen, volledige keuken, studeerkamer met computerwerkplek, twee badkamers, een slaapkamer en een woonkamer met open haard. De eerste verdieping, aan de andere kant, heeft vijf prachtige slaapkamers met een eigen badkamer. Buiten vinden nieuwsgierige ogen grote terrassen met een adembenemend uitzicht op de zee, een klein, coquette zwembad met zonneterras en een prachtig bijgesneden tuin.

Hoewel u zich onmogelijk kunt vervelen in zo'n prachtig huis, kunt u een aantal excursies in de omgeving proberen, waar u het natuurreservaat van Cavagrande de Cassibile, Vendicari, het strand van Calamosche kunt verkennen en u kunt de lokale barokke steden bezoeken zoals Syracuse, Modica, Noto, Ragusa-Ibla (Catania) of Taormina. Snorkelen en duiken zijn slechts een voetstap verwijderd - het beschermde zeegebied Plemmirio is een van de meest bezochte plekken in de omgeving. Tot slot is er genoeg te zien op het eiland Capo Passero of het Etna Park. Pure Italy is degenen die u moet contacteren als u geïnteresseerd bent.