Het duurste huis in West Palm Beach kan van jou zijn voor 17 miljoen

Als je altijd al in West Palm Beach hebt willen verhuizen, is dit een van de meest unieke eigendommen ooit gebouwd in dat gebied. 6717 S Flagler is ontworpen door ontwikkelaar Steve Bendat en de veelgeprezen architect David Lawrence, om een gevoel van zorgeloos leven op te wekken, met ongelooflijk ruime kamers, hoogwaardige voorzieningen en een spectaculair uitzicht op de oceaan. Tegenover Billionaire's Row lijkt het unieke pand voor je in een klasse apart te zitten.

En aangezien het te koop staat voor €17,75 miljoen, is het klaar om het duurste huis te worden dat ooit in West Palm Beach is verkocht. Het pand van 15.000 vierkante meter biedt drie niveaus van luxe woonruimtes, waaronder een „zwevende” glazen trap, een roestvrijstalen ronde trap buiten en een volledig glazen binnenlift met onyx-rand met achtergrondverlichting. Met zes ruime slaapkamers, negen badkamers en twee damestoiletten die deel uitmaken van het aanbod, biedt dit weelderige huis een overweldigende mix van luxe en comfort. Daarover gesproken, de toekomstige eigenaren kunnen ook enthousiast worden over de prachtige theaterzaal, een speciale kamer met fitnessapparatuur voor thuis, een privépension, een prachtig thuiskantoor en een garage met airconditioning voor vier auto's. Wat wil je nog meer?

Nou, hadden we al gezegd dat door zorgvuldige afweging van de bouwmaterialen, dit huis ook geluiddicht is? Er is een enorme generator van 70 kW aan dit huis toegevoegd, voor het geval je stroom zou verliezen, en het is ook vermeldenswaard dat zonne-energie je ook zal helpen. Over vermogen gesproken, het high-end Savant-besturingssysteem beheert graag vrijwel alles in deze woning, naast een Lutron Homeworks-systeem en programmeerbare metalen Palladiom-toetsenbordschakelaars.

De bedrade Lutron Sivoia QS-tinten bieden doorschijnendheid en privacy en de lijst met hightech functies kan waarschijnlijk doorgaan, maar het voelt alsof we je op dit moment gewoon plagen. Vesta, een luxe ontwerpbureau uit Los Angeles, bekend om het werken met hun magie aan enkele van de meest ongelooflijke huizen in de Verenigde Staten, voltooide het spectaculaire interieurontwerp van dit huis in West Palm Beach. Geen enkel detail is hier over het hoofd gezien, inclusief walnoot- en lakkasten, een verlichte verlichte stenen wijnkelder en een prachtige glazen zwevende trap.
De spa lijkt de juiste finishing touch van dit unieke pand, vind je niet?

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...