Het duurste huis in West Palm Beach kan van jou zijn voor 17 miljoen

Heb je ooit gedroomd van een woning die niet alleen je thuis wordt, maar ook een persoonlijk toevluchtsoord van luxe en rust? In het sprankelende West Palm Beach staat een pand te koop dat de grenzen van extravagante woonervaringen oprekt. Met een vraagprijs van maar liefst €17,75 miljoen is de residentie op 6717 S Flagler de belichaming van rijkdom en verfijning. Dit architectonische wonder, ontworpen door Steve Bendat en de befaamde architect David Lawrence, nodigt uit tot een leven in grandeur met zijn adembenemende oceanische uitzichten en ultramoderne faciliteiten.

Waarom is dit Huis Zo Bijzonder?

Deze magnifieke eigendom spreidt zich uit over ruwweg 15.000 vierkante meter en biedt drie niveaus van ongeëvenaarde luxe. Van de "zwevende" glazen trap tot de roestvrijstalen buitentrap en de interne lift van volledig glas met onyx rand en achtergrondverlichting, elke hoek van dit huis illustreert de innovatie en weelde die het zo speciaal maken. De zes slaapkamers, negen badkamers en twee damestoiletten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan ieders behoeften, terwijl de immense slaapvertrekken een oase van comfort bieden.

Een Thuisbioscoop en Privé Fitnessruimte

Filmavonden krijgen een nieuwe dimensie met een state-of-the-art theaterzaal binnen handbereik. Stel je voor dat je je favoriete films bekijkt met de geluidskwaliteit en het visuele spektakel van een commerciële bioscoop, maar dan in het comfort van je eigen huis. Voor wie zijn gezondheid en welzijn serieus neemt, is er een goed uitgeruste fitnessruimte waar je dagelijkse sportroutine geen onderbreking hoeft te kennen.

Een Onafhankelijk Gastenhuis en Thuiskantoor

Verwacht familie en vrienden in stijl met een privégastenhuis dat alle gemakken van het hoofdverblijf weerspiegelt. Daarnaast biedt een elegant thuiskantoor de ideale setting voor zowel productieve werkdagen als het leiden van belangrijke zakengesprekken.

Luxe Garage en Technische Snufjes

Auto'sveilig en in stijl parkeren? Dat kan in de met airco uitgeruste garage geschikt voor vier auto's. Bovendien is het huis uitgerust met een hightech Savant-besturingssysteem en een Lutron Homeworks-systeem die samen bijna alles in de woning beheren. De Lutron Sivoia QS-tinten zorgen voor privacy en de perfecte lichtinval.

Duurzaamheid en Veiligheid

Ook op het gebied van duurzaamheid scoort deze residentie hoog. Zonnepanelen verminderen de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen, terwijl een robuuste generator van 70 kW zorgt voor back-up indien de stroom uitvalt. Het is tevens het vermelden waard dat dit huis is ontworpen om geluiddicht te zijn, waardoor bewoners kunnen genieten van een ongestoorde sereniteit.

Een Design door Vesta

Vesta, een top designbureau uit Los Angeles, was verantwoordelijk voor de adembenemende binneninrichting, waarbij elk detail zorgvuldig werd overwogen. Denk hierbij aan kasten van walnoot- en lakwerk, een verlichte wijnkelder van steen en een sierlijke glazen zwevende trap.

De Spa als Kroon op het Werk

Alsof dit nog niet voldoende was om de allure van dit huis te benadrukken, is er ook nog een luxueuze spa. Een plek waar de toekomstige eigenaren zichzelf kunnen onderdompelen in pure verwennerij na een lange dag.

Conclusie

Het huis op 6717 S Flagler in West Palm Beach is meer dan alleen een woning; het is een icoon van luxe en een toonbeeld van een leven geleefd in de hoogste versnelling. Wie het zich kan veroorloven de sleutels van dit koninkrijk in handen te krijgen, treedt toe tot een wereld van ongeëvenaarde weelde en prestige. Met zijn vooruitstrevende ontwerp, aandacht voor detail en technologische wonderen is het klaar om het duurste verkochte huis in West Palm Beach te worden. Dit is echt een plaats waar dromen thuis komen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...