Luxe appartement in Hyde Park Gardens nu te koop

Een appartement dat zowel in omvang als in luxe opvalt, is nu beschikbaar voor de fortuinlijke koper die op zoek is naar een residentie in een van de meest prestigieuze gebieden van Londen. Hyde Park Gardens, gelegen aan de westkant van Hyde Park, biedt een rustige woonsfeer te midden van de bruisende stad.

Het betreffende appartement beslaat de volledige tweede verdieping van een opvallend wit complex dat dateert uit de vroege negentiende eeuw. Het is een duplex met een oppervlakte van meer dan 4.000 vierkante voet. Dit begerenswaardige eigendom combineert grandeur met een hedendaags interieurontwerp, wat zorgt voor een elegante balans tussen historische charme en modern comfort.

Binnenin treft men een master bedroom suite met zowel een kleedruimte als een luxueuze badkamer. De suite baadt in natuurlijk licht door de grote ramen die een prachtig uitzicht op Hyde Park bieden. Verder zijn er nog vier slaapkamers, waarvan sommige dienst kunnen doen als een thuiskantoor of een gastenvertrek, flexibiliteit biedend aan de wensen van de bewoner.

De leefruimtes worden gekenmerkt door hoge plafonds en zijn rijkelijk versierd met sierlijke details zoals rozetten en fraai gestuukte randen. De grote woonkamer en eetkamer zijn ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten. Een aparte keuken, uitgerust met moderne apparaten en voldoende werkruimte, maakt de leefruimte compleet.

Dit appartement is een meesterlijk voorbeeld van hoe traditionele architectuur kan samengaan met ultramoderne faciliteiten. De bewoners hebben toegang tot een privétuin exclusief voor de bewoners van Hyde Park Gardens. Daarnaast is er ook een conciërgeservice die bijdraagt aan het comfort en de veiligheid van de bewoners.

De vraagprijs voor dit unieke Londense appartement bedraagt 18 miljoen pond. Dit weerspiegelt de exclusiviteit van de locatie, met zijn directe nabijheid tot Hyde Park, een van de beroemdste parken ter wereld. Bovendien genieten de bewoners van een goede connectiviteit met zowel de rest van Londen als internationale bestemmingen door de nabijheid van verschillende transportmogelijkheden.

Het adres, Hyde Park Gardens, is synoniem aan status en prestige. Deze tuinen maken deel uit van de Bayswater Conservation Area en het gehele gebied is een verzameling van twee halfronde terrassen ontworpen door architect John Crakehall in de jaren 1830. Met zijn rijkelijke groen en doordachte architectuur, vormt dit gebied een oase van rust en stijl die zelden wordt gevonden in een wereldstad als Londen.

Geïnteresseerde kopers zullen ongetwijfeld verleid worden door de klassieke aantrekkelijkheid en de luxueuze voorzieningen die dit appartement te bieden heeft. Het is de perfecte combinatie van een historisch erfgoed met het hedendaagse gemak van een luxueus thuis.

De wijk rond Hyde Park is altijd al het toneel geweest van upscale woningen, gecombineerd met de verfijning van het Londense leven. Het appartement zelf straalt deze exclusiviteit uit, met zijn weidse uitzichten en toegewijde conciërgeservice. Voor de kritische huizenkoper die de mix van luxe, locatie en geschiedenis op waarde schat, is dit appartement een uitzonderlijke kans.

Naast de weelderige voorzieningen is de buurt rond Hyde Park Gardens rijk aan cultuur en geschiedenis. Op een steenworp afstand bevinden zich enkele van Londens meest iconische attracties, zoals Kensington Palace, de Serpentine Gallery, en de Royal Albert Hall. Winkelliefhebbers vinden hun geluk in de nabijgelegen boetieks van Notting Hill en de wereldberoemde winkels van Oxford Street.

De culinaire scene in de omgeving is al even indrukwekkend. Sterrenrestaurants wisselen af met gezellige buurtbistro's, waardoor bewoners en gasten kunnen genieten van een diversiteit aan internationale keukens. Voor de liefhebbers van de buitenlucht biedt Hyde Park zelf talloze recreatiemogelijkheden, waaronder roeien op de Serpentine, paardrijden langs Rotten Row en tennis op de goed onderhouden banen van het park.

De nabijheid van topuniversiteiten zoals Imperial College London en de London School of Economics, evenals toonaangevende kunst- en modescholen, maken deze plek niet alleen ideaal voor gezinnen, maar ook voor professionals en studenten die streven naar academische uitmuntendheid en een levendig sociaal leven.

Veiligheid is een prioriteit in Hyde Park Gardens, met 24-uursbeveiliging en surveillance die de gemoedsrust van de bewoners verzekeren. De private tuinen, onderhouden door deskundige hoveniers, zijn een toevluchtsoord voor diegenen die zich willen terugtrekken uit de drukte van de stad. Het is niet verrassend dat beroemdheden en invloedrijke figuren uit de zakenwereld zich vaak vestigen in deze idyllische setting.

De investering in een appartement zoals het aangeboden eigendom in Hyde Park Gardens is meer dan een aankoop van vastgoed; het is een investering in een levensstijl. Bewoners komen niet alleen thuis in een ruime en comfortabele omgeving, maar worden ook onderdeel van een gemeenschap die wordt gekenmerkt door haar elegantie en exclusiviteit.

De potentiële koper zal ook de waarde erkennen van de permanente onderhoudsdiensten die bijdragen aan de naadloze ervaring van het wonen in Hyde Park Gardens. Dit omvat niet alleen tuinonderhoud, maar ook schoonmaakdiensten, reparaties en renovaties die kunnen worden geregeld via de conciërgeservice.

Boeiende evenementen en sociale bijeenkomsten vinden regelmatig plaats binnen de gemeenschap van Hyde Park Gardens, waardoor het gemakkelijker wordt voor nieuwe bewoners om te integreren en deel uit te maken van de buurt. Van exclusieve kunsttentoonstellingen tot privéconcerten, de evenementenkalender zorgt voor een levendige sociale scene die de banden tussen buren versterkt.

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn eveneens belangrijke overwegingen voor de Hyde Park Gardens gemeenschap. Het management streeft naar groene initiatieven zoals energie-efficiënte systemen en recyclingprogramma's, wat bijdraagt aan het welzijn van de omgeving en toekomstige generaties.

Een van de unieke kenmerken van het eigendom in Hyde Park Gardens is de mogelijkheid tot maatwerk. De nieuwe eigenaar heeft de optie om interieurdetails aan te passen, zoals de afwerking en de keuze van materialen, waardoor het huis echt een persoonlijke touch krijgt. Dit niveau van personalisatie maakt elk appartement in het complex uniek.

Afsluitend biedt het appartement in Hyde Park Gardens de uitzonderlijke kans om te wonen met uitzicht op een van de grootste culturele landschappen van Londen, terwijl men zich tegelijkertijd omringd weet door luxe. Voor de veeleisende koper die bereid is te investeren in een woning die zowel een investering in onroerend goed als in levensstijl vertegenwoordigt, zal dit appartement een ongeëvenaarde voldoening bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...