De loft van Jonah Hill in Manhattan staat te koop

Acteur, regisseur en schrijver Jonah Hill gaat afscheid van zijn loft in Manhattan. Het appartement van 3.280 vierkante meter bevindt zich in The Schumacher, een vooroorlogse gebouw in de wijk Noho van de stad. De residentie beschikt over originele details, waaronder 12 voet zichtbare bakstenen ton gewelfde plafonds, gebogen houten kozijnramen, rookwitte eikenvloeren en zwartgeblakerde stalen accenten, terwijl muren op maat gemaakte limoenen zijn gewassen door Axel Vervoodt.

Samen met vier slaapkamers en vier baden, omvat het interieur een open concept met een keuken afgewerkt met Calacattamarmeren werkbladen, een ruime eetkamer en een woonkamer met een op maat gemaakte projector en scherm. Eigendom wordt geleverd met een 24/7 portierconciërge, een fitnesscentrum, een speelkamer voor kinderen en een dakterras. Het staat momenteel te koop op de website van Compass en we lezen er de volgende kenmerken: Residence 5A in The Schumacher, een overtreffende trap in een uitzonderlijk gebouw, is groots van schaal en dramatisch qua gevoeligheid, een prestatie in ruimte en design in Noho'smeest begeerde condominium.

Gebouwd als een loft met vier slaapkamers, werd dit prachtige appartement omgebouwd tot een driekamerappartement van uitzonderlijke proporties. Veelgevraagde vooroorlogse details zijn onder meer hoge 12' zichtbare bakstenen gewelfde plafonds (de hoogste plafonds in het gebouw), extra grote gebogen houten frameramen, gerookte 7,5' brede planken witte eiken vloeren en koudgewalste zwartgeblakerde stalen accenten. Onberispelijk bedacht en zorgvuldig afgewerkt, dit appartement is tot in de perfectie op maat gekalkt door de favoriete ambachtsman van Axel Vervoodt en bevat de meest geavanceerde smart home-technologie van vandaag.

Natuurlijk licht valt binnen in een uitgestrekte 22 'x 34' grote kamer, die meerdere zitgedeeltes mogelijk maakt, door vier extra grote ramen. De royale aparte woon- en eetruimtes zijn gemakkelijk uit deze indrukwekkende kamer te halen. Een op maat gemaakte projector en scherm zorgen voor entertainment van bioscoopkwaliteit vanuit het comfort van uw woonkamer. Een grote aangrenzende keuken van de chef-kok is ingericht met eersteklas apparaten, Calacatta-marmeren werkbladen en een stenen eiland met marmeren waterval. Deze woning is zeer geschikt voor het tentoonstellen van een prominente kunstcollectie door een overvloed aan wandruimte in de woonruimtes, ruime foyer en galerij.

De massieve primaire slaapkamer van 31 'x 12'7 heeft dezelfde hoge bakstenen gewelfde plafonds. Vier grote ramen laten plaats voor natuurlijk licht en kijken uit op een weelderige binnentuin van de beroemde Ken Smith, vooral bekend om zijn spectaculair ontworpen MoMA-daktuinen. Deze weelderige kamer biedt gemakkelijk plaats aan een aparte zit- of loungeruimte. Een ruime inloopkast is voorzien van op maat gemaakte planken. Deze slaapkamer biedt toegang tot twee Calacatta-marmeren baden met eigen badkamer. Doordrenkt met zonlicht, is de luxe primaire hoekbadkamer voorzien van twee ramen, vloerverwarming, een diep ligbad, dubbele wastafel en glazen stoomdouche.

Er zijn twee extra kingsize slaapkamers, elk met een eigen badkamer en gewelfde plafonds. De slaapkamer op het zuiden is verbeterd met een extra groot gebogen houten frameraam, op maat gemaakte ingebouwde ins voor extra opslag en een ensuite raambad met Toto-wastafel. Het voltooien van de zorgvuldig ontworpen lay-out is een damestoilet, een wasmachine / droger en een AV-kast naast de achterste galerij. Het hele huis is uitgerust met ultramoderne audio/video-in-wall en onzichtbare luidsprekers, allemaal aangestuurd door een Crestron-systeem dat voor het gemak is gekoppeld aan een tablet of telefoon. In elke kamer zijn automatische zonwering geïnstalleerd.

Vroeger een gevierd drukatelier in Romaanse stijl uit 1920, werd de Schumacher opnieuw ontworpen tot een full-service luxe condominium met slechts 20 eenheden. Het wordt nu erkend als een van de meest vooraanstaande gebouwen in de buurt met goed geoefende discretie. Voorzieningen zijn onder andere een 24/7 portier-conciërge, een fitnesscentrum, een speelkamer voor de kinderen en een prachtig dakterras.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...