Jenny Craig zet prachtig herenhuis aan het strand te koop in San Diego

Jenny Craig, een icoon op het gebied van gewichtsverlies, heeft onlangs besloten om haar schitterende strandherenhuis op de markt te brengen. Gelegen in de welvarende kustplaats Mar, in San Diego County, Californië, werd dit eigendom in 1986 aangeschaft door Jenny Craig en haar overleden echtgenoot Sidney voor een destijds aanzienlijke prijs van €2,9 miljoen.

Het weelderige herenhuis, verdeeld over twee verdiepingen, biedt 5 slaapkamers, 6 volledige badkamers en een gastentoilet. Het interieur is voorzien van prachtige houten balkenplafonds, glazen deuren en ramen, en een combinatie van vloeren die een warme en uitnodigende sfeer creëren. Naast de ruime formele woonkamer en eetkamer, is er een gezellige familiekamer, een bonuskamer, een serre, een wijnkelder en een moderne keuken met een ontbijthoek.

Het perceel beslaat bijna een hectare grond en biedt directe toegang tot maar liefst 18 meter aan prachtig strand. Naast de nabijheid van de kust kunnen liefhebbers van buitenleven genieten van het ruime zwembad dat zich over de volledige lengte van het terrein uitstrekt, evenals de open binnenplaats die perfect is voor ontspanning en entertainment.

Jenny Craig heeft een behoorlijk prijskaartje aan dit prachtige herenhuis gehangen. De vraagprijs bedraagt maar liefst €35,6 miljoen. Met zijn idyllische locatie aan het strand, weelderige voorzieningen en verfijnde architectuur is dit herenhuis een echt juweeltje dat luxe en comfort op het hoogste niveau biedt. Het is een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar een exclusief stukje vastgoed aan de kust van Californië.

Dit spectaculaire herenhuis aan het strand heeft echter meer te bieden dan alleen zijn prachtige architectuur en luxe voorzieningen. Het is doordrenkt met geschiedenis en heeft dienst gedaan als het persoonlijke toevluchtsoord van Jenny Craig en haar echtgenoot Sidney gedurende vele jaren.

Jenny Craig, een bekende naam op het gebied van gewichtsverlies, heeft een indrukwekkende nalatenschap opgebouwd met haar wereldberoemde dieetprogramma'sen haar toewijding aan gezond leven. Het herenhuis, dat diende als het toevluchtsoord voor haar en haar echtgenoot, weerspiegelt de smaakvolle en verfijnde levensstijl die ze altijd heeft nagestreefd.

Het interieur van het herenhuis is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van elegantie en comfort te creëren. De ruime kamers en weelderige details, zoals de balkenplafonds en de gemengde vloeren, dragen bij aan de algehele sfeer van verfijning. Het herenhuis biedt tal van ruimtes voor ontspanning en entertainment, zoals de serre en de bonuskamer, waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving en het uitzicht op de oceaan.

Buiten kunnen bewoners genieten van een werkelijk idyllische omgeving. Het uitgestrekte perceel van bijna een hectare biedt voldoende privacy en een directe toegang tot het prachtige strand. Het zwembad dat zich over de volledige lengte van het terrein uitstrekt, nodigt uit tot verfrissende duiken en ontspanning onder de zon. De open binnenplaats is perfect voor sociale bijeenkomsten en buitenactiviteiten, waardoor bewoners kunnen genieten van het Californische klimaat.

Over Mar, San Diego County, Californië

Mar is een welvarende kuststad gelegen in San Diego County, Californië. Bekend om zijn adembenemende stranden, aangenaam klimaat en luxe levensstijl, trekt Mar bezoekers en bewoners aan van over de hele wereld.

De stad Mar ligt aan de kust van Zuid-Californië en biedt een schitterend uitzicht op de Stille Oceaan. Het is een populaire bestemming voor liefhebbers van watersport, strandliefhebbers en diegenen die willen genieten van de schoonheid van de kust. De stranden van Mar behoren tot de mooiste in de regio, met uitgestrekte zandstranden, helderblauw water en een ontspannen sfeer.

Naast de prachtige stranden heeft Mar ook een bruisende gemeenschap met een bloeiende economie. Het is de thuisbasis van exclusieve woonwijken, luxe resorts, eersteklas restaurants en boetieks. Bewoners van Mar genieten van een hoogwaardige levensstijl en hebben toegang tot een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder golfen, zeilen, surfen en wandelen.

San Diego County, waar Mar zich bevindt, staat bekend om zijn aangename klimaat met milde winters en zonnige zomers. De regio biedt ook een scala aan culturele attracties, waaronder musea, kunstgalerijen en historische bezienswaardigheden. Bovendien is San Diego County de thuisbasis van enkele van de meest gerenommeerde universiteiten, onderzoekscentra en technologiebedrijven in Californië.

Voor degenen die op zoek zijn naar een luxueuze levensstijl met een prachtige kustomgeving, is Mar in San Diego County de perfecte bestemming. Het combineert de schoonheid van de natuur, de voorzieningen van een welvarende stad en de warmte van het Californische zonnetje, wat resulteert in een idyllische omgeving om te wonen, te ontspannen en te genieten van het goede leven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...