Luxe vliegreizen naar een hoger niveau: Een blik op de nieuwe Business Class van Virgin Australia

De wereld van luxe-accommodaties wordt steeds exorbitanter, met opvallende hotels en luxe luchtvaartmaatschappijen die continu de grenzen verleggen. De concurrentie tussen Emirates, Etihad, Qantas, Lufthansa en British Airways is intens, maar Virgin Australia verdient ook zeker een plaats in de schijnwerpers. Hun gloednieuwe businessclass-cabine aan boord van de Boeing 777 is bijzonder indrukwekkend.

Ontworpen voor langeafstandsvluchten met de Boeing 777-300ER, biedt deze businessclass een ongeëvenaard comfort. Passagiers kunnen genieten van een suite met een 80-inch plat bed, terwijl ze duizenden meters boven de grond vliegen. De cabine is ontworpen met een 1-2-1 configuratie, wat betekent dat elke stoel toegang heeft tot het gangpad en maximale privacy biedt. Alle 37 suites zijn voorzien van een drielaags zitkussen, een hangmatsubframe en een turndownservice, evenals een groot 18-inch entertainmentscherm.

Tijdens de vlucht kunnen passagiers genieten van een heerlijk menu samengesteld door de beroemde chef-kok Luke Mangan. De Business Class Bar & Lounge is ook beschikbaar, met een ruime keuze aan bier, wijn, sterke drank en snacks voor ieders smaak.

Virgin Australia heeft ook zijn economy class vernieuwd, die nu uit drie versies bestaat: Premium Economy (of 'Premium'), Economy en de nieuwste Economy Space+. Alle vijf de klassen worden tegen het derde kwartaal van dit jaar geïntegreerd in de Boeing 777-300ER's, wat reizen nog aangenamer maakt.

Naast de verbeteringen in de businessclass en economy class, investeert Virgin Australia ook in andere aspecten van hun passagierservaring. Dit omvat innovaties op het gebied van technologie, zoals snellere wifi aan boord en geavanceerde inflight entertainmentsystemen met een breder scala aan films, tv-shows, muziek en games.

Bovendien werkt Virgin Australia samen met toonaangevende luchthavens om hun loungefaciliteiten te verbeteren en uit te breiden. Passagiers kunnen genieten van comfortabele zitgelegenheden, rustige werkruimtes, verfrissende douchefaciliteiten en hoogwaardige eet- en drinkgelegenheden. De lounges zijn ontworpen om een rustige en ontspannen omgeving te bieden, waar reizigers kunnen ontspannen en opladen voor of na hun vlucht.

Virgin Australia streeft ernaar om niet alleen het comfort van hun passagiers tijdens de vlucht te verbeteren, maar ook hun algehele reiservaring. Dit omvat het bieden van uitstekende klantenservice, zowel op de grond als in de lucht, evenals het vereenvoudigen van het boekingsproces en het inchecken met behulp van gebruiksvriendelijke mobiele apps en self-service kiosken.

Door al deze verbeteringen en innovaties zet Virgin Australia zichzelf op de kaart als een belangrijke speler in de luxe luchtvaartindustrie. Met hun toewijding aan het bieden van een uitzonderlijke reiservaring, zowel aan boord als op de grond, zullen ze ongetwijfeld een sterke concurrent blijven voor de gevestigde luxe luchtvaartmaatschappijen en nieuwe klanten aantrekken die op zoek zijn naar de ultieme reiservaring.

Virgin Australia Business Class

 • Boeing 777-300ER langeafstandsvliegtuigen uitgerust met de nieuwe business class.
 • 1-2-1 stoelconfiguratie, waardoor elke passagier directe toegang tot het gangpad heeft.
 • 37 business class suites met maximale privacy.
 • Drielaags zitkussen met hangmat subframe voor extra comfort.
 • 80-inch plat bed in elke suite.
 • Turndownservice voor comfortabel slapen tijdens de vlucht.
 • Grote 18-inch entertainmentschermen met geavanceerde inflight entertainmentsystemen.
 • Speciaal samengesteld menu door chef-kok Luke Mangan.
 • Business Class Bar & Lounge met een uitgebreide selectie dranken en snacks.


Virgin Australia Economy Class

 • Vernieuwde economy class met drie categorieën: Premium Economy (Premium), Economy en Economy Space+.
 • Verbeterde stoelen met meer beenruimte en comfort.
 • Geavanceerde inflight entertainmentsystemen met een breder scala aan films, tv-shows, muziek en games.
 • Snellere wifi aan boord voor betere connectiviteit.
 • Nieuwe Economy Space+ met extra ruimte en voorzieningen.


Algemene verbeteringen

 • Verbeterde loungefaciliteiten op luchthavens, inclusief comfortabele zitgelegenheid, rustige werkruimtes, douchefaciliteiten en hoogwaardige eet- en drinkgelegenheden.
 • Uitstekende klantenservice zowel op de grond als in de lucht.
 • Gebruiksvriendelijke mobiele apps en self-service kiosken voor eenvoudig boeken en inchecken.
 • Samenwerkingen met toonaangevende luchthavens voor betere faciliteiten en naadloze verbindingen.

Bezoek Website
Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...