Ontdek de Prestaties en luxe van de Airbus ACH130 Aston Martin Edition

Deze exclusieve helikopter, ontworpen in samenwerking met het iconische automerk Aston Martin, is een product dat technologie en kwaliteit combineert om het ultieme vliegervaring aan te bieden. Het is een veelzijdige machine die bestuurders en passagiers een ongeëvenaarde vliegsensatie biedt met ongelooflijke prestaties en behendigheid.

De ACH130 is ontworpen door de marktleider in helikopterontwerp, Airbus Helicopters, en is verkrijgbaar in twee versies. De Aston Martin Edition is de hoogwaardige luxe versie met een extra long-range kit. Deze kit verhoogt de omgeving waarin de helikopter kan opereren tot een maximaal bereik van 930 km, waardoor lange afstandsvluchten mogelijk zijn.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is ontworpen met behulp van de allerbeste materialen en technologieën om een langdurig en betrouwbaar product te garanderen. Het toont kleurrijke externe beplatingen, leer bekledingen, geanodiseerd aluminium en geborsteld staal. Bovendien is de luxe afwerking van de binnenkant geïnspireerd op de prachtige interieurs van de Aston Martin auto's en biedt het een ongeëvenaarde vliegsensatie.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is qua prijszetting zeker niet voor iedereen weggelegd. Het is een betrouwbaar en snel vervoermiddel dat gemiddeld €20 miljoen per stuk kost. Wat de prijsstelling betreft, is het duurder dan andere helikopters van hetzelfde bereik, maar de luxe afwerking, het vakmanschap en het ontwerp maken het de perfecte keuze voor een exclusief levensstijl.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is gekoppeld aan twee van de meest respectabele merken in Europa. Bovendien hebben de technische professionals uit beide bedrijven meer dan drie jaar gewerkt aan dit project om de helikopter te ontwikkelen tot het ultieme vliegtuig.

Om het gewenste luxeniveau te behouden, zijn er slechts 130 helikopters gebouwd, dus de exclusiviteit van de Airbus ACH130 Aston Martin Edition is ongeëvenaard. Dankzij deze samenwerking biedt de helikopter een unieke combinatie van luxe, prestaties en stijl, waardoor het de perfecte oplossing is als je op zoek bent naar een vliegtuig waarmee je kunt laten zien wie je bent.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is een helikopter die elke piloot in staat stelt om snel, stil en comfortabel te vliegen in het ultieme luxueuze vervoermiddel. Het beschikt over een sprankelende cabine, waaronder kamerbreed glas dat een uitstekend zicht biedt op het landschap en het indrukwekkende vermogen van de vliegtuigmotor. Bovendien is de helikopter uitgerust met een ultra-moderne cabine technologie die elke vlucht een comfortabele en veilige ervaring maakt.

Naast een smalle cabine heeft de Airbus ACH130 Aston Martin Edition een superieure bewegingsprecisie, waardoor hij bijna geruisloos voortbeweegt en veel stiller is dan de meeste andere helikopters. Hij is ook extreem wendbaar en sneller dan andere helikopters in zijn categorie, wat het ideaal maakt voor korte ritten naar luchthavens.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition biedt een uitgebreide garantie die alle technologische onderdelen van de helikopter dekt, evenals alle veiligheidssystemen. Daarnaast biedt het technische team van Airbus Helicopters een one-stop service die de helikopter inspecteert, onderhoudt en repareert.

De technici hebben toegang tot het meest geavanceerde testapparatuur en een uitgebreide kennisbasis voor alle problemen die met de helikopter te maken hebben. Dankzij deze service worden eventuele storingen snel en gemakkelijk opgelost, waardoor een optimale vliegsensatie wordt gegarandeerd.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition heeft een grote investeringswaarde en is haar waarde waard. Deze helikopter sluit aan op de waardevolle luchtvaartindustrie en biedt klanten de perfecte vervoersoplossing voor lange afstandsvluchten en korte vluchten. Naast de financiële waarde biedt het ook de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een symbolische investering in luxe en levensstijl.

De verpakking van de Airbus ACH130 Aston Martin Edition is zo ontworpen dat elke helikopter tijdens het transport en de installatie intact blijft. De helikopter wordt geleverd met hold-down kits, montagekits en een uitgebreide handleiding om de helikopter correct te monteren. Met deze kits kunnen lichte montage-activiteiten thuis worden uitgevoerd door technici of bedrijven die betrouwbare pilots en engineers aanbieden.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition biedt een ongeëvenaarde ervaring. Hij voelt al bij het eerste contact met de grond alsof hij fladdert, en dankzij de precieze bewegingsprecisie van de helikopter is het een vlotte, gelijkmatige en extreem gladde rit. Tijdens de vlucht biedt de helikopter een schitterend uitzicht en stelt het passagiers in staat om elke beweging ten volle te waarderen.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is volledig gepersonaliseerde met behulp van een breed scala aan kleuren, interieur en exterieur. De helikopter kan worden uitgerust met een brede selectie aan opties, afhankelijk van de persoonlijke smaak en voorkeur van de klant, waaronder nieuwe stoelen, video-entertainment en draadloos internet.

De Airbus ACH130 Aston Martin Edition is een samenwerking tussen Airbus Helicopters en het iconische automerk Aston Martin. In 2019 begonnen de twee bedrijven met het project om een exclusieve helikopter te creëren die klanten een nooit eerder geziene vliegsensatie biedt. Na jarenlang ontwerp en samenwerking, waarbij verschillende technologieën en materialen werden getest, resulteerde dit in de lancering van de Airbus ACH130 Aston Martin Edition in 2021.

 

- Ontdek de Prestaties en Luxe van de Airbus ACH130 Aston Martin Edition
- Ontdek de Airbus ACH130 Aston Martin Edition, een luxe helikopter van het iconische automerk Aston Martin. De helikopter is ontworpen met de beste materialen en technologie voor de ultieme vliegsensatie. Krijg ongeëvenaarde prestaties, stijl en comfort met deze exclusieve helikopter.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...