Ida Pfeiffer - Een 70m ijsklasse superjacht voor ultieme avonturen

Globe Regal Yachting werkt samen met de gerenommeerde jachtontwerpstudio Gill Schmid Design uit New York en Dörries Yachts om een indrukwekkend 70 meter lang ijsklasse schip te creëren, genaamd Project Ida Pfeiffer. Dit unieke jacht heeft een stalen romp en een opvallende aluminium bovenbouw, waardoor het gemakkelijk door enkele van de koudste wateren ter wereld kan varen. Met dieselelektrische voortstuwing heeft het schip een enorm bereik van meer dan 7.000 zeemijl, waardoor het 's werelds meest afgelegen bestemmingen kan bereiken.

Ida Pfeiffer, waar het project naar vernoemd is, was een beroemde Oostenrijkse reizigster en auteur van reisboeken en een van de eerste ontdekkingsreizigers wiens boeken in vele verschillende talen werden vertaald. Dit slanke jacht is ontworpen om zijn passagiers een onvergetelijke ervaring te bieden, met ultramoderne uitrusting en prachtige decoraties.

Project Ida Pfeiffer is speciaal ontworpen om een breed scala aan speelgoed en tenders mee te nemen, zoals twee 14 meter lange tenders, twee reddingsboten, één duikondersteuningsschip en verschillende jetski's. Het jacht kan ook een H135-helikopter, een Icon-watervliegtuig en maximaal twee auto's aan boord opbergen, allemaal in hun eigen opslagruimtes. Een zijdelingse lanceergarage en een grote A-framekraan stellen de gelukkige eigenaren van dit schip in staat om snel hun favoriete speelgoed te lanceren.

Qua accommodaties beschikt Project Ida Pfeiffer over een riante eigenaarssuite en vijf VIP-hutten, met een bemanning van 16 die er alles aan doet om iedereen aan boord gelukkig en tevreden te houden. Dit indrukwekkende superjachtconcept belooft zowel luxe als avontuur te bieden voor degenen die graag de wereld willen verkennen in ultieme stijl en comfort.

Project Ida Pfeiffer is niet alleen een prachtig schip om te zien, maar het biedt ook tal van faciliteiten en voorzieningen om elke reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Aan boord is er een ruimte voor ontspanning en vermaak, zoals een luxe spa, een fitnessruimte, een filmzaal en diverse lounge- en eetruimtes waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn.

Om de prachtige bestemmingen die ze bezoeken ten volle te kunnen waarderen, is het schip uitgerust met moderne onderzoeksfaciliteiten, waaronder een laboratorium en een duikcentrum. Dit stelt gasten in staat om onder begeleiding van experts de onderwaterwereld te verkennen en meer te leren over de flora en fauna van de bezochte gebieden.

Het ecologische aspect wordt ook in het ontwerp van het jacht opgenomen, met geavanceerde technologieën voor het minimaliseren van de milieu-impact en het maximaliseren van energie-efficiëntie. Deze technologieën omvatten onder meer geoptimaliseerde rompvormen, energieterugwinningssystemen en geavanceerde waterzuiveringssystemen.

Project Ida Pfeiffer is ontworpen om in harmonie te zijn met de omgeving waarin het vaart, zonder concessies te doen aan de luxe en het comfort van de gasten aan boord. Met zijn indrukwekkende ijsklasse-classificatie en de mogelijkheid om 's werelds meest afgelegen en ontoegankelijke bestemmingen te bereiken, biedt dit superjacht een ongeëvenaarde ervaring voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke manier om de wereld te ontdekken.

 • Lengte: 70 meter
 • Rompmateriaal: staal
 • Bovenbouwmateriaal: aluminium
 • Klassificatie: ijsklasse
 • Voortstuwing: dieselelektrisch
 • Topsnelheid: onbekend
 • Bereik: meer dan 7.000 zeemijlen
 • Accommodatie: 1 eigenaarssuite, 5 VIP-hutten, 16 bemanningsleden
 • Uitrusting: 2 aanbestedingen van 14 meter, 2 reddingsboten, 1 duikondersteuningsschip, jetski's, H135-helikopter met eigen hangar, Icon-watervliegtuig, 2 auto's
 • Faciliteiten: spa, fitnessruimte, filmzaal, lounge- en eetruimtes
 • Onderzoeksfaciliteiten: laboratorium, duikcentrum
 • Technologieën: geoptimaliseerde rompvormen, energieterugwinningssystemen, geavanceerde waterzuiveringssystemen.
 • Opslagruimte voor duikuitrusting en onderwaterdrones
 • Zijdelingse lanceergarage en grote A-frame kraan voor het lanceren van speelgoed en aanbestedingen
 • Luxe decoratie en ultramoderne uitrusting
 • Ruime accommodatie voor passagiers en bemanning
 • Privé-eigenaarssuite en VIP-hutten voor maximaal comfort
 • Bemanning van 16 die ervoor zorgt dat alle passagiers tevreden zijn en zich ontspannen voelen
 • Mogelijkheid om naar de meest afgelegen bestemmingen ter wereld te reizen dankzij het grote bereik en de dieselelektrische voortstuwing
 • Naam van het schip is ter ere van Ida Pfeiffer, een beroemde Oostenrijkse ontdekkingsreiziger en auteur van reisboeken.
   

Over Globe Regal Yachting

Globe Regal Yachting is een internationaal bekend jachtbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte superjachten van wereldklasse. Het bedrijf is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, en heeft een wereldwijd bereik met kantoren in Monaco, Londen, New York en Hong Kong.

Globe Regal Yachting staat bekend om zijn innovatieve benadering van jachtontwerp en -bouw, en gebruikt alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om unieke en op maat gemaakte superjachten te creëren die perfect passen bij de wensen en behoeften van hun klanten.

Het bedrijf heeft samengewerkt met gerenommeerde jachtontwerpstudio's zoals Gill Schmid Design en Dörries Yachts om enkele van de meest opvallende superjachten ter wereld te creëren, waaronder Project Ida Pfeiffer, een 70 meter lang ijsklasse schip dat gebouwd is om de meest afgelegen bestemmingen ter wereld te bereiken.

Globe Regal Yachting biedt ook een breed scala aan diensten aan, waaronder scheepsbouw, scheepsontwerp, scheepsonderhoud, financiering en bemiddeling bij de aankoop of verkoop van superjachten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie en heeft een lange lijst van tevreden klanten die getuigen van de uitstekende service en het vakmanschap van het bedrijf.

Over Gill Schmid Design

Gill Schmid Design is een toonaangevende jachtontwerpstudio gevestigd in New York City. Het bedrijf is opgericht in 2015 door de architecten Alistair Gill en Veronika Schmid, en is gespecialiseerd in het ontwerpen van op maat gemaakte superjachten van wereldklasse.

Het ontwerpteam van Gill Schmid Design heeft een brede ervaring op het gebied van jachtontwerp en heeft gewerkt aan enkele van de meest opvallende jachten ter wereld, waaronder Project Ida Pfeiffer, een 70 meter lang ijsklasse schip dat is ontworpen in samenwerking met Globe Regal Yachting en Dörries Yachts.

Gill Schmid Design is bekend om zijn innovatieve benadering van jachtontwerp en -bouw, en gebruikt alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om unieke en op maat gemaakte superjachten te creëren die perfect passen bij de wensen en behoeften van hun klanten.

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder scheepsbouw, scheepsontwerp, interieurontwerp en projectmanagement. Het heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie en heeft samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde jachtbouwers en -eigenaren ter wereld.

Over Dörries Yachts

Dörries Yachts is een Duitse jachtbouwer met een lange geschiedenis van scheepsbouw en -ontwerp. Het bedrijf is opgericht in 1935 en is gevestigd in Bremen, Duitsland.

Het bedrijf heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van luxe jachten en megajachten ter wereld en heeft een breed scala aan schepen geproduceerd, variërend van 25 meter tot meer dan 100 meter lang.

Dörries Yachts is bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de hoogwaardige afwerking van zijn schepen. Het bedrijf gebruikt alleen de nieuwste technologieën en materialen om unieke en op maat gemaakte jachten te creëren die voldoen aan de hoogste normen van comfort, stijl en prestaties.

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder scheepsbouw, scheepsontwerp, engineering en projectmanagement. Het heeft samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde jachtontwerpers en -eigenaren ter wereld, en heeft enkele van de meest indrukwekkende schepen geproduceerd die momenteel op de wateren varen.

Dörries Yachts is een lid van de Privinvest-groep, een wereldwijde leider in de scheepsbouw en -technologie. Met een sterke focus op kwaliteit, vakmanschap en innovatie, is Dörries Yachts een van de meest toonaangevende jachtbouwers ter wereld en blijft het bedrijf nieuwe normen stellen voor de industrie.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...