Dynamiq verkoopt innovatieve GTT 160 luxe Jacht van 50 meter

Dynamiq, het gerenommeerde jachtbouwbedrijf, heeft de verkoop aangekondigd van een gloednieuw jacht, de GTT 160. Dit luxe vaartuig van 50 meter lang is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap en de innovatieve geest van deze scheepswerf. Met haar strakke lijnen, state-of-the-art technologie en ongeëvenaarde comfort is de GTT 160 ontworpen om zelfs de meest veeleisende jachteigenaren tevreden te stellen.

De GTT 160 is ontworpen met het oog op prestaties en comfort op zee. Het jacht is uitgerust met een snelle verplaatsingsromp die zorgt voor efficiëntie en stabiliteit. Ze biedt plaats aan maximaal 12 gasten in haar ruime interieur, dat zes stijlvolle suites omvat, waaronder een indrukwekkende eigenaarssuite. Daarnaast kan de GTT 160 zeven bemanningsleden herbergen, wat garant staat voor een toegewijde en persoonlijke service.

Een van de opmerkelijke kenmerken van de GTT 160 is het 'Touch & Go' helikopterplatform, waardoor de eigenaren en hun gasten eenvoudig en snel aan boord kunnen komen of kunnen vertrekken naar nabijgelegen bestemmingen. Dit toegevoegde gemak benadrukt de dynamische aard van het jacht en verstrekt haar allure als een ware ontdekkingsreiziger op de zeeën.

Het interieur van het jacht is een toonbeeld van luxe en verfijning. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om een sfeer van comfort en exclusiviteit te creëren. Van de weelderige materialen en hoogwaardige afwerkingen tot de state-of-the-art entertainmentsystemen, alles is samengebracht met een onberispelijk gevoel voor stijl.

De grote salon en eetkamer vormen het hart van het jacht, met panoramische ramen die een prachtig uitzicht bieden en natuurlijk licht binnenlaten. De volledig uitgeruste keuken maakt het mogelijk om gastronomische maaltijden te bereiden, terwijl de diverse zit- en ontspanningsgebieden op het dek uitnodigen tot ontspanning in de open lucht.

De beach club aan de achterzijde van het jacht speelt een centrale rol in de ervaring aan boord. Deze unieke ruimte aan het water biedt gasten de perfecte plek om te zwemmen, te zonnen en te genieten van watersportactiviteiten. Het hydraulische zwemplatform vergemakkelijkt de toegang tot het water en biedt een veilige plek om bij het jacht terug te keren na een duik.

Wat betreft de technische specificaties, beschikt de GTT 160 over twee MAN V12-1800 motoren, die een indrukwekkende topsnelheid van 17 knopen mogelijk maken. Bij een kruissnelheid van 10 knopen heeft het jacht een indrukwekkend bereik van 4.000 zeemijlen, waardoor lange reizen zonder tussenstops mogelijk zijn.

Aan milieuvriendelijkheid is ook gedacht; de GTT 160 is uitgerust met een hybride voortstuwingssysteem dat het brandstofverbruik aanzienlijk vermindert, wat haar tot een meer duurzame keuze maakt op het water. Dit systeem, in combinatie met de geavanceerde rompvorm, maakt de GTT 160 tot een van de meest efficiënte en milieubewuste jachten in haar klasse.

Milieubewustzijn gaat hand in hand met luxe in dit jacht. In plaats van te moeten kiezen tussen weelde en ecologie, laat de GTT 160 zien dat beide harmonieus kunnen samengaan. De integratie van solar panels ondersteunt dit ethos nog verder, waardoor het mogelijk is om systemen aan boord te draaien zonder gebruik te maken van de hoofdgenerator, wat stilte en besparingen biedt.

Naast luxe en duurzaamheid biedt de GTT 160 een scala aan personalisatiemogelijkheden. Dynamiq begrijpt dat elk jacht een persoonlijke touch moet hebben, een reflectie van de eigenaar's persoonlijkheid en voorkeuren. Daarom bieden ze een brede selectie aan aanpassingsopties, van de keuze van het interieurdesign tot de specifieke configuraties van de dekken.

Dynamiq's CEO, Sergei Dobroserdov, sprak zijn enthousiasme uit over de verkoop van de GTT 160 en benadrukte dat het jacht een belangrijke mijlpaal vertegenwoordigt voor het bedrijf. Hij merkte op dat de combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit heeft geleid tot een jacht dat niet alleen voldoet aan, maar ook de verwachtingen van klanten overtreft.

Als we vooruitblikken, blijven de toegewijde teams van Dynamiq zich richten op het leveren van uitzonderlijke jachten die de grenzen van design en technologie verleggen. Met een nimmer aflatende toewijding aan excellentie en innovatie, blijft Dynamiq de weg leiden in de jachtindustrie, en de GTT 160 is nog maar het begin van wat belooft een reeks opwindende nieuwe ontwikkelingen en lanceringen te zijn.

Met de verkoop van de GTT 160 bewijst Dynamiq opnieuw haar positie als een visionair en trendsetter in de wereld van luxe jachtbouw. Dit jacht is niet alleen een prachtig staaltje van maritieme engineering, maar ook een duidelijk signaal dat de toekomst van het high-end jachtontwerp helder en opwindend is. De GTT 160 is een veelbelovend voorbeeld van wat nog komen gaat en blijft indruk maken op liefhebbers van luxe jachten over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.