Navis Yacht Charter kondigt een nieuwe toevoeging aan zijn vloot aan: de Ferretti 780

Luxe charterjachtbedrijf Navis Yacht Charter heeft aangekondigd dat de nieuwe toevoeging aan zijn Navis Yacht Charter-collectie dit jaar beschikbaar zal zijn. Genaamd de Ferretti 780, is het werk van de wereldberoemde Italiaanse scheepsbouwers in Ferretti, met hoofdkantoor in Forli, in het noordoosten van Italië.
Het jacht van 24,05 meter kan een indrukwekkende topsnelheid van 33 knopen halen, terwijl de kruissnelheid ergens rond de 25 knopen ligt. Naast de sportieve sfeer wordt de boot ook geleverd met een jetski, duikuitrusting en wakeboarduitrusting.
De Ferretti 780 beschikt over vier hutten (drie met eigen badkamer), met voldoende ruimte voor maximaal 8 gasten. Ze zullen genieten van het elegante en comfortabele interieur, geweldige audio- en videosystemen, evenals de uitgestrekte buitenruimtes die perfect zijn om het meeste uit het leven op zee te halen.
Meestal verankerd in de thuishaven Zadar, in Kroatië, aan de prachtige oevers van de Adriatische Zee, is de Ferretti 780 ook beschikbaar voor charter vanaf meer bekende plekken zoals Venetië, of van Montenegro naar het zuiden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...