Ferretti 780 de nieuwe luxe jacht van Navis Charter in 2023

Navis Yacht Charter, een prestigieuze luxe charterjachtorganisatie, heeft trots aangekondigd dat er dit jaar een nieuwe parel aan hun vloot wordt toegevoegd, namelijk de Ferretti 780. Dit meesterwerk van de scheepvaart is vervaardigd door de beroemde Italiaanse scheepsbouwers bij Ferretti. Gevestigd in Forli, een stad in het noordoosten van Italië, heeft Ferretti zich gevestigd als een leider in de wereld van luxe jachtontwerp.

Het nieuwe jacht, de Ferretti 780, strekt zich uit tot een lengte van 24,05 meter. Het is uitgerust om te cruisen met een indrukwekkende maximale snelheid van ongeveer 61 km/u (33 knopen), terwijl het comfortabel reist met een kruissnelheid van ongeveer 46 km/u (25 knopen). Deze snelheden geven de Ferretti 780 een opwindend sportief karakter dat de chartergasten zeker zal bekoren.

Aan boord van de Ferretti 780 bevinden zich vier luxueus ingerichte hutten, waarvan drie en-suite, en kunnen comfortabel plaats bieden aan maximaal acht gasten. Het interieur straalt elegantie en comfort uit, verrijkt met high-end audio- en videosystemen. Daarnaast biedt het jacht uitgestrekte buitenruimtes, ideaal om het meeste uit het leven op zee te halen.

In termen van extra activiteiten is dit jacht uitgerust met een jetski, duikuitrusting en wakeboarduitrusting om de ultieme zee-ervaring te bieden.

Gewoonlijk ligt de Ferretti 780 voor anker in Zadar, de thuisbasis in Kroatië, genesteld aan de schitterende kusten van de Adriatische Zee. Echter, het jacht is ook beschikbaar voor charter vanaf andere populaire bestemmingen zoals Venetië of vanuit Montenegro in het zuiden, waardoor gasten de kans krijgen om verschillende facetten van de Mediterrane pracht te ontdekken.

Ferretti 780

  • Totale lengte: De Ferretti 780 heeft een totale lengte van 24,05 meter. Deze indrukwekkende omvang draagt bij aan de stabiliteit en het comfort van het jacht tijdens het varen.

  • Snelheid: Het jacht kan een maximale snelheid van ongeveer 61 km/u (33 knopen) bereiken. De comfortabele kruissnelheid ligt rond de 46 km/u (25 knopen). Deze snelheden bieden een combinatie van opwinding en rust voor een optimale zeilervaring.

  • Accommodatie: De Ferretti 780 heeft vier luxueus ingerichte hutten, waarvan drie en-suite. Dit zorgt voor een comfortabele slaapgelegenheid voor maximaal acht gasten.

  • Voorzieningen: Het jacht is uitgerust met state-of-the-art audio- en videosystemen. Daarnaast worden een jetski, duikuitrusting en wakeboarduitrusting geleverd voor recreatieve activiteiten.

  • Buitenruimte: De uitgestrekte buitenruimtes van de Ferretti 780 zijn ontworpen om het leven op zee optimaal te ervaren. Ze bieden voldoende ruimte voor gasten om te ontspannen en te genieten van het omringende zeegezicht.

  • Bouw: De Ferretti 780 is het resultaat van de uitmuntendheid en ervaring van de wereldberoemde Italiaanse scheepsbouwers van Ferretti, gevestigd in Forli, Noordoost-Italië.

  • Charter locaties: Het jacht is normaal gesproken verankerd in Zadar, Kroatië, maar is ook beschikbaar voor charter vanaf bekendere locaties zoals Venetië of Montenegro. Dit biedt gasten de mogelijkheid om verschillende delen van de Middellandse Zee te verkennen.

Deze technische en mechanische kenmerken tonen aan dat de Ferretti 780 is ontworpen met zowel comfort als prestaties in gedachten, waardoor het de ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een superieure charterervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.